КГБ = Клуб на Готините Баби - 131.

• 58 761
  • 716
  •   1
Отговори
# 360
# 361
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
   Привет момичета     wavey wavey

А видяхте ли, че репортера беше по сини чорапки, а "Мисис баба" 2013 потропваше с токченца около него.....
tooth   rotfImao  tooth   rotfImbo  tooth

На празнуващите - весел празник и да са живи и здрави.    smile3525

На отличничката ни Ега мега, честито! Продължавай в същия дух!  thumbsup

Честито и на всички мъжки майки - да са живи и здрави и с много късмет "петлетата" ви   smile3521

# 362
Как се пише Хан Кубрат,боже боже doh-Ханко Брат newsm09

tutulina Hug

# 363
  • У дома във Варна

Смята се , че този празник води началото си от с Голица Варненско.
Поздравявам  всички мъжки майки и всички мъжки баби да са ни живи и здрави момчетата и много плодовити  Laughing

# 364
                Ето съм пак! "Бабината месеница" стана чудна на вид сега остава и да става за ядене! Mr. Green Ще пробвам като се появят малчуганите.Направих им и една шоколадова бисквитена торта и май ще се ориентират към нея.
                Ега Мега,честито за изпита и се чудя как изобщо ти се учи! Laughing Явно на мен ми е минало времето! Mr. Green
                Хич не ми се гледа за Мис Баба и направо подминах линка.Дано Иви не ми се разсърди,че не благоволих да погледна!Писна ми вече!

# 365
Как се пише Хан Кубрат,боже боже doh-Ханко Брат newsm09

tutulina Hug
Е Естествено че е "ХАНКО БРАТ" ... като в рекламата на ХЕНДИ  Mr. Green
http://vbox7.com/show:missjavascript?back_to=%2Fplay%3Aa9f007f52b
ето я  Mr. Green за моя телефон  Mr. Green
Човека не е учил история, той просто е гледал повече реклами Simple Smile  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 366
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Joy Ханко Брат. Ееее умни главици взимат парици.  ooooh!
Дидиа , да ти е жив и здрав дедко!  Hug
Аз пазарувах , проведох 100 разговора по скайп и времето пак не ми стига.  Mr. Green
Скачам малко във фейса и ако няма нищо интересно и из нета и по ТВ полагам
морна снага в кревата.  Laughing
Ега мега , браво , честито да ти е шестичката.  Hug
Яжка менюто ми в плодов днес е 5-6 мандаринки. Не ми се яде нищо , толкова
смогнах да погълна.  Crazy

# 367

Ханко Брат !!!  Mr. Green
Че и Брат с главна буква! smile3533
Иначе е "старши"! #Crazy

Няма да коментирам, че някои се сещат, че имам специално мнение за нивото на просветата в някои райони на България! tooth

ЛЕКА  НОЩ !

# 368
 box писах, писах и ...мамата не публикува нищо!
Сега накратко, ако паК не ме отстреля :
Честит имен ден на Драго! Дидия, да ви е жив и здрав, да го обичате и тачите, да ви обича и слуша, да се имате още много десетилетия заедно Peace!
Не знаех, че днес има именици! Свързвах деня със Сретение Госпосподне, но не е късно човек да научи нови и нови събития и празници, нали!
Ега - мега, и ти си наша гордост! Още много, много отлични оценки да постигааш!
Иначе - направихме панахидата на свекърва ми, тя беше една всеотдайна, кротка, изстрадала жена с голямо сърце. Жалко е, че го оценявам след като я загубихме.
За Ханко Брат/ както и за Рамбо Силек/ нямам думи! Иска ми се да го възприемам като неуместна шега, но за жалост - това е ежедневието и обликът ни! И страшно е, че тази простотия не е само сред нас, тя е попила и в децата ни #2gunfire #2gunfire #2gunfire!
Момичета, мили, не ви изброявам поименно, може да пропусна някоя, а всички много си ви обичам- пожелавам лека и спокойна нощ, ако мога, ще се включа по-късно Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug!

# 369
  • Пловдив
Здравейте мили мой !
Започвам с поздравите :
Дидия Честит Имен ден на дедко !Да ти е жив и здрав и още дълги додини да празнувате заедно !!!
Честито на мъжките майки !
Ега мега ми ти си наша гордост !Само така продължавай !
Янче я се спри тя работата няма край !
Иви ,както винаги ти си по организацията !Браво на теб и на оптимизъма ти !Страхотна си !
Момичета при мен нищо интересно работа срещи с нови хора ,но това ми доставя удоволствие !!!
Най вече ,когато срещу теб има такива ,който разбират че не ги лъжеш и ти вярват и ти се доверяват!!!
Това ме зарежда с енергия за още !
Лека вечер и сладки сънища от мен !!!  love001  love001  love001 smile3524

# 370
Ето ме и мен момичета..., малко късно , но да не ми пишете отсъствие днес.
Сутринта отидохме с деди до вилата в Средна гора.Денят беше слънчев и приятен.Запалихме печката,та да ни е топличко , но  бяхме почти навън. Митко   ряза ябълките и дюлите , че им било време , а аз из двора приметох ,изрязах хризантемите , че последно като ги видях още цъфтяха.Прибрахме се почти на стъмняване. Хоп в банята ,изядохме си  плодовете за вечеря- киви.
Айша Hugчета ,че си търсиш чопър. През тази седмица , която изтича- утре последен ден в Кауфланд имаше промоция -пасатор , чопър  и бъркалка за яйца-3 в 1 за 20 лв от 40лв. Мощен е и е много функционален. Митко е купил , но е бил последният още в понеделник- първи ден на промоцията. Може при вас в последният ден да го има. На мен ми хареса много и има 3 години гаранция.
Яжка бях ти пратила във ФБ на лични съобщения - 90дневната. Там има най подробно описание за диетата и разни рецепти.
Варненки видях ви офертата за ваучери за пица и палачинка. Много изгодно,действайте. Като се влезе в офертата  най напред излиза сьомга с вино ,но това е за София  а като се посочи Варна ,излиза вашето меню.
Ега Мега Hug браво на теб! Не знаех ,че учиш! Щом имаш желание ,,действай винаги с това темпо.

Диди Hugда ти е живо и здраво момчето !!!Още дълги ,дълги години заедно двамката да си празнувате всички празници и да се радвате и на правнуци .. !!!  bouquet  bouquet  :bouquet ewsm51 newsm51 newsm51 newsm51
jb66 Hug много е хубаво да работиш това , което ти харесва Laughing newsm10  love001

Спирам момичета , че много ми се приспа и не мога да мисля вече. 
Прегръдки и целувки от мен !

Лека и спокойна нощ !!!

# 371
  • София
Роси, благодаря. Знам го това чудо на техниката в Кауфланд. Но и там са малко  бройки и бързо свършват. Утре ще ги проверя.
Аз днес без да искам карам белтъчен ден - на обяд пилешки филета.
Вечерята - Пламен направи свинско със зеленчуци. Ама го пържииии.....
Сутринта си направих портокалов сок за да ликвидирам разни плодчета.
Дали да не продължа и утре  newsm78

# 372
Айша и аз пържа. С по-малко мазнина , но
ми се случва да ям , особено като готвя на Краси.  Peace

# 373

# 374
Добро утро готини дружки!Станах рано да Ви почерпя за нашия рожденик-сина-забира трийсетака-само се моля да е здрав-пък когато се задоми-добре дошла ще е снахичката!

Общи условия

Активация на акаунт