КГБ = Клуб на Готините Баби - 131.

• 58 758
  • 716
  •   1
Отговори
# 600
Добрутро!
И Жабчето ни отвори деня красиво, и Дидиа. Мерси!
А то каквото се беше нагрочило преди малко - виках си, че иде краят на света и някой е сбъркал в изчисленията за декември.  smile3556
Отлагаме пак края на света и си желаем един чуден ден!

smile3525  love001 smile3502

# 601
# 602
  • У дома във Варна
Добро утро момичета,
Снощи като куковица до ранни зори куках, и сега по-късничко се надигнах smile3503
Налях от кафето и сядам да ви видя.
Снощи разглеждах на Жабка снимките, прекрасни са и фиестата е супер.Умеят хората да се веселят.
Аз малко съм се поразкиснала, мъчи се грипа да ме фане ама още не му се давам . Днес си направих мед, лимон и джинджифил по рецептата на Кари и КО. Да питам нещо: само сока ли пиете или и нарязаните парчета плод ядете ?
Вън е мрачно и влажно, но тук е топло и уютно newsm51.
Иве , как е диетата, има ли резултати аз съм на -2 Wink , ама да видим ..........
И аз като Айша съм си изтеглила книгата и смятам по-нея да се водя.
Топла и уютна неделя на всички.
 Hug Hug Hug

# 603
  • София
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=666716
Яжка,честит имен ден. Да се радваш на още внуци и пра-пра пра-... внуци.

Последна редакция: нд, 10 фев 2013, 11:07 от Шпунц

# 604
  • София
      Момичета,черпя за здраве.Днес имам имен ден.Желая си здраве,за мен,децата и внуците.

Мила,Шпунц! Липсваш ми напоследък.Бях сигурна,че днес ще се появиш.Благодаря ти,приятелко!

Последна редакция: нд, 10 фев 2013, 11:04 от Яжка

# 605
Привет девойки, желая ви приятна неделя, в къщи или навън, просто хубаво да ви е Simple Smile

Валюшка честит имен ден, да си жива здрава,звънкия ти заразителе смях никога да не заглъхва Hug Hug Hug

Айша, авокадо се яде с лъжичка поръсено с лимон сол и чер пипер, или намазано на препечена филийка.Другата лесна и бърза, но не по малко вкусна  версия е намачкани с вилица авокадо и твърдо сварено яйце, с ситно нарязан лук,лимон, сол, ч. пипер, направено като пастет.Ако авокадото е още твърдо , можеш да обогатиш обикновена салата като  го нарежеш на дребни парченца.

Жабче имате си хубаво забавление, весело настроение и приятно време.Какво повече е нужно Simple Smile

Ние днес се гледаме с големия внук, вчера вдигна Т 39.4, на 2-3 пъти я сваляхме с хапове, засега изглежда добре, но все пак е рано през деня.

Хубав ден девойки мили Hug

# 606
  • София
Яжка, честито и от мен, скъпа  newsm51

# 607
  • София
  Каролинче,благодаря ти мила приятелко!Ах ти,г....ке м....а!Колко ми липсваш!Чакам с нетърпение лятото,да дойдеш и да ни събереш!
  Хулииии,изненада ме много приятно! Кога ще мога да те прегърна на живо?!

# 608
Вместо да редактирам,щото докато си пусна поста още няколко хубавелки са писали та така:

Меги, сокчето си го пия така, без да го обърквам с вода, а лимончетата си ги изгризвам дотам додето ми позволяват бабините зъбки Mr. Green Mr. GreenСакън да не отиде зян нещо Laughing

Щпунци,радвам се да те видя Hug Hug Hug

Мари, благодаря за хубавата песенка Simple Smile

Танитка, Дидия,Мая,Здравче ,Хули(дотук ми дава страницата под поста надолу newsm78) и на всички без изключение  Heart Eyes Hug

П.П. Дидока45, често те виждам на клона, заповядай при нас Simple Smile

# 609
  • София
Яжка, точно си мислех какъв повод да измисля, та да се почерпим наобяд с едно питиенце. Щото дядката, ако няма повод ми вика, че съм пиянище  Joy Joy Joy
Ето го повода  Peace
Каролин, драго ми е като те чета  Peace
На всички пожелавам хубав уикенд нищо, че времето не е много приятно, но пък "Няма нищо по хубаво от лошото време ", нали !

Последна редакция: нд, 10 фев 2013, 11:28 от Хули

# 610
  • ВАРНА
Яжка, честит имен ден!Бъди здрава и щастлива!   bouquet

Последна редакция: нд, 10 фев 2013, 18:35 от Мари М

# 611
  • София
Яжка, честит имен ден! newsm51 newsm51 newsm51

Опитвам да се разболявам  newsm46

# 612
Хаиде да не стана досадна за днес, но не мога да не ви поднеса тази красота Embarassed

# 613
Яжка,честито и от мен!Да си жива и здрава и да се радваш на внуци и правнуци,а и те на теб!

Аз успях с чайчето да победя първите признаци на разболяване и дано съм успяла напълно.В момента правя пълнозърнест хляб и дано го одобрят,че все на бял налитат.Като съм купила брашна няма зян да идат я! Mr. Green Тия от хлебопекарните ме подпалиха и......сега моите в къщи ще патят. Wink Ще ядат и това дето не обичат. Laughing

# 614
И да ми се сърдите и да не ми се сърдите -това е положението С нов комп съм -всичко преинсталирано,подменено и ..като ново Но...изгубих за пореден път регистрацията си  тук Как ли не пробвх ,но...не ме пуска и това е Затова реших и се регистрирах отново  Та момичета кокичета искам вашата прошка че отново съм с нов ник
 Аз съм Нели  и понеже съм зодия риба ,но и това беше заето ,пусна ме като рибата  Сега всичко запаметих ,сложих  в тефтер че пак да не изчезне hahahaНаистина ме гони онзи австриец... hahaha
За да си изкупя  вината пред вас  ще ви подкупя с един виц
На светофара възрастна жена моли млад мъж да я преведе през улицата.
- След малко, бабче, сега още е червено!
- Страхливец! Аз на зелено мога да мина сама! ! ! hahaha
Толкова с извиненията ..дано ги приемете !
Жабче наистина за испанците май криза няма или много по филосовски гледат на нея Пък ние все пари за черни дни  събираме и в тъмнина живеем Joy
Яжче, жива здрава и много  усмивки по лицето ти за празника!

Малии доде се натуткам ....

Общи условия

Активация на акаунт