КГБ = Клуб на Готините Баби - 131.

• 58 758
  • 716
  •   1
Отговори
# 615
Яжка, Hugчестит имен ден!Много здраве и щастливи моменти с любимите хора!  bouquet

Жабка  Hugи аз разгледох снимките голяма палитра ,за щастливи хора.Вие правите карнавали,ние протести  newsm78
Нели честит нов комп  и нов никнейм Laughing Hug
ега мега  Hugза шест дни съм - 2 кг мисля че е добре newsm10
Аз пия от сокчето -мед лимон и джинджифил и за сега държа настинки  надалеч,дано newsm53
На всички момичета пожелавам хубав ден
bouquet

# 616
  • У дома във Варна
Яжка,

Кари, Иве, благодаря за поясненията.
Аз започнах да пия елексира , че нещо май се разболявам
Нели  Hug таман си мислех, че се изгуби.

# 617
Здравете момичета... !!!! Hug Hug Hug
Днес тут, бут.... Laughing и то станало следобяд , а и внуците са тук , та ми е по труден достъпа до компа, но и в кухнята съм по ангажирана....
Имали сме именничка , а аз до сега не знаех , че е и празник днес... newsm78

Яжка Hug честит имен ден !!!! Пожелавам ти да си здрава , весела , щастлива !!! Дълги години да си празнуваш празниците , да се радваш на внуци и правнуци !Наздраве ! Grinning cheers

Снощи и аз разгледах снимките на Жабка. Наистина испанците са много весел  и усмихнат народ .
Умеят да се веселят и при най малкият повод .!  Laughing
Рибката Hug ха честито ти ново име  , скоро и на мен ще се наложи същото , та да не се мислите кой съм... LaughingЩе ви помахам...... Laughing 55 55
Гледам , че си правите от елексира и само ви чета , имам всичко , но не ставам мокаят да го направя, а и признаците за грип не ни липсват. От една седмица кашляме и кихаме . Сега ще стана да го направя.....
Спирам , че малките още не са обядвали , късно закусиха  и сега ще им слагам да ядът.
Хубав следобяд на всички момичета !!!!
Прегръдки и целувки... !!!
  love001  love001 Kissing Heart Kissing Heart lovekiss lovekiss

# 618
  • Пловдив
Здравейте момичета !!!
Честит Имен Ден на Яжка !!!Жива и здрава и все така пъргава да бъдеш !!!Весел празник !!!
Аз да споделя НЕ ХОДЕТЕ НА Х-Л АРМИРА !!!Нищо не е както трябва ,нито стай ,нито баня ,нито басейн Нищо !!!Крайно разочаровани сме !Само е топло в стаите и персонала е любезен .

# 619

Здравейте скъпоценни дружки! Hug

Яге, честит имен ден, миличка! newsm51

Да си ми жива и здрава, да станеш като мене баба поне на четири внучета, пък ако даде Господ и повече и на сватбите им хорото да водиш! thumbsup
Стига си търчала по работа, намали темпото, поогледай се, поослушай се......толкова те обичам, че от сърце ти пожелавам да се влюбиш до уши, да си намериш еша в живота! Flowers Four Leaf Clover
За кума и за шаферки не се тревожи, много сме! Laughing Heart Eyes Hug

Днес и аз станах късно, към 10 часа, че снощи до ранни зори "играх игрички" във фейса! Laughing
Сготвих пълнени пиперки, изпрах туй-онуй на ръка, полегнах си "следобедно" ииии......ето ме тук! hahaha

Вчера нали бях на гости в Нинчето, тя ни е касиерка на дружеството в Пенсионерския клуб, нали помните- дружество "Зора", най-младото дружество, с най-млади, най-красиви и най-умни дами! Joy
Та да си дойда на думатааааа....Нинчето е голям душа, голяма приятелка и голяма плетачка.
Като плела, плела, плела......то блузи, пуловери, елеци...... че и преждите хубави и на трите гостенки ни подари по това, което ни стана! Laughing
На Цецито/председателката ни, тя пише във фейса, Цветанка Стефанова, скоро публикува снимка с малкото си кученце/, та на нея подари жилетка и блуза, на внучката й комплект блузка и жилетчица и две блузки, плела ги е за нейната внучка, но не ги носи......защото има, преситена е, а ние дето сме схванати в ръцете ще ги носим с мерак и благодарност!
На Лилито, другата колежка, и тя пише във фейса, Лиляна Янакиева, дебела фанела, а аз си харесах един елек, това ми стана, меланж сиво и черно, прекрасен, топли.....екстра, сякаш за мене плетен! tooth
Нали съм с "ручки в гъзучки", толкова му се радвам, Нинчето има черпене в заведение от мен! hahaha
Толкова "съм боса" в женските дейности, аз първо прежда няма да мога да подбера, освен да се спра на цвят, а иначе преждата ли се купува за куките или куките за преждата.......ааааа сложна работа! Mr. Green
Не съм плетачка, ама плетките са много красиви, а бе сръчна жена, да ни е жива и здрава! thumbsup
Изпрах елека и като изсъхне ще се накипря с него иииии....на Клуба! Ще си пазя гърба и кръста с  ръчно плетен елек!  tooth

Похвалих ви се, похвалих и плетачката, чао до после, отивам във фейса! bye

# 620

Яжка,
Името ти свято днес
да бъде то полято
с руйно вино, песни, танци,
веселба и така до сутринта.

# 621
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Здравейте , момичета!  bouquet
Голяма терца съм.  #2gunfire
Направих клип на целия карнавал - 1ч.30мин. и к'во направих и
го изтрих. Утре ще ходя до Водафон , ако може да ми го възстановът ,
понеже е записан на микро SD картата.  ooooh! Едни приятели
правиха и те клипчета и като ми ги пратят ще ви ги пусна. Peace
Аз цял филм направих , но не било речено да го гледате.  Crazy

Честит празник , Яжка!
Жива , здрава и много щастлива с деца и внуци!

# 622
Танче Hugчестито ти елек  ! Е това се казва приятелка. Тя ще направи едно , вие друго и така кой с каквото може да си помага. Аз също не мога да плета. Майка ми ,Бог да я прости , много плетеше .Аз млада , все заета , забързана ,все нямах време за плетене. Започвала съм под  въздействието на мои комшийки, стигна до някъде - една педя... Laughing ,майка ми дойде и продължи да плете .,,като си тръгне събере  преждата и плетката и така тя ги довършваше. На една кука баба много плетеше. опита се да ме научи, но аз пак заета.... ,време няма... Laughing За шиене на машина , мога да се похваля , че това го умея. сама съш си шила и тоалети и всичко за в къщи каквото ми е било необходимо. Сега не шия, а само дребни неща на мен и децата.
Гали Hugмного е гадно така , да отидеш на некомфортно място. Веднъж и на нас ни се случи в Хасковски минелни бани„Стаите горе долу бяха добре , но басейна и джакузито ,ужасно мръсни...
Повече на такива изодтавени  минерални бани - НЕ !
Направих си елексира за грипа. то за две минути работа .... Много е приятноСсега ще прогоня  вирусите... hahaha
Жабче Hug заедно сме писали....
Жалкоооооче толкова труд и време и накрая на вятъра...! Аз съм си изтривала така снимки от екдкурзия и почивка.
 Дано да можеш да си го възстановиш.
 Бях се наточила по късните нощи да гледам фиестата... Laughing Здраве да е ,ако стане , стане... newsm10
  love001  love001  love001 sohappy Kissing Heart lovekiss Kissing Heart 55 55 55 55

# 623
  • в малка спретната къщурка
Привет,привет! Heart Eyes

Честит имен ден ,Яжка!Бъди щастлива!  bouquet  bouquet  bouquet
Почивните дни се изнизаха,без да ги усетя.Като един миг.Уморена съм още от вчера,но и удовлетворена от свършената работа и от резултата.
Танита,честито елече.Със здраве да си го носиш. Hug
Рибата,важното е,че си при нас,без значение ника. Hug
Веси,теб те приех веднага,като баба и половина. Heart Eyes
Другите,неспоменати,зло да ги забрави. Hug Hug Hug
Роси,Жабка,писали сме заедно. Hug Hug Hug

# 624
ЧЕСТИТО ЯЖКА-НАЗДРАВЕ И ОТ ЗДРАВЕ ДА НЕ СЕ ОТЪРВЕШ!ЧЕСТИТО И НА ТЕБ ТАНЧЕ-И ВНИМАВЙ-С НОВАТА ПРИДОБИВКА ДА НЕ ПРИВЛЕЧЕШ НЯКОЙ ОБОЖАТЕЛ-ДАЙ БОЖЕ-ПЪК И ЦВЕТОВЕТЕ НА НОВИЯ ТИ ЕЛЕК СА НАЙ-АКТУАЛНИТЕ ЗА ГОДИНАТА НА ВОДНАТА ЗМИЯ-СИВО И ЧЕРНО.ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ДРУЖКИ НАЧАЛОТО НА НОВАТА ГОДИНА ПО КИТАЙСКИЯ КАЛЕНДАР!!!

# 625
  • София
Яжка, честит имен ден! Пожелавам ти здраве, сбъднати мечти и да си намериш другарче.   bouquet
Танита, честита придобивка. Аз като млада плетях доста. Сама се научих докато бях студентка в Търново. Тогавашното гадже беше един от малкото покерджии в Бг, играеха и залагаха постоянно. имаше черна Волга и пътуваше с нея - срещат се на бензиностанция, хвърлят зарове и разменят яки пачки. Или пък по 1 -2 дни постоянна игра в къщи. А  и държеше да съм до него. Там бях и си плетях кротичко, научих се от списанията и от леля ми/на Христо и Кремена бабата/. Преди 15год. спрях с плетките, ръцете ме боляха, пък и новите неща евтини и не си заслужава. Но поне аз купувах нови обръчи и куки според преждата. А преждата, според модела.
Ани е дипломиран моделиер на облекло/шивачка/, но не зашива и 1 копче.
Рибата, аз за да не се обърквам навсякъде съм с едни и същи пароли и потр. име. Ако е заето просто не се регистрирам.
Гали, много лошо с почивката.  Не погледна ли предварително  тук, в Мамата. Обикновено в под форум На път има отзиви за повечето предлагани почивки. Но не печи сега ти да ги изтипосаш лошите.
Жабката, погледна би в коша за боклук/Recikle bin/. Аз така загубих единствените си 3 снимки в тел. и Ани ги изрови от там и ги върна.

# 626
# 627
Дидимити освен цвета ето и за името ха ха
Танче честито ти елек много да ти върви с него Laughing
Гали за ядосване е когато отиваш с големи надежди за нещо хубаво, а действителността се окаже друга . Wink
Жабка споко ще чакаме Laughing
Фури важно е че си доволна Grinning
Роси  и аз като бях млада обичах да плета и да бродирам и шия гоблени .Но сега немам нерви Laughing на машина не мога Wink
Хубава вечер на всички!
bouquet

# 628
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Айша , там е работата , че има кошче ,
но го нямам на икона и въобще там ли е , не е ли ....  ooooh!
Но , сега прехвърлям с приятели техните клипове , та
ще има някакъв материал , де.  Mr. Green
Мойто си беше цял филм , от полицейската кола , карнавала ,
до линейка , пожарна и колите за чистотата.  Laughing

# 629
Айде Жабче ще чакаме  филма ,пък ако не него другите клипчета ще гледаме !
Танитка  честито ти елече ,да знаех че у Нинчето ще се раздават плетива и аз щях да дойда  hahaha hahaha hahahaШегувам се разбира се Тя че е душичка и личи от далеч ,независимо дали подарява или дава -тиха и приветлива жена !
Ох,два дни обикалям дедичко че ми се "тръшна с настинка "Не е грип ,тъй като преди три дни реши че вече е пролет и ми се разголи по сако ,а то си е студено Как ли не му говорих ,но дебели глави 60 годишни !Мисли си ,че все още е младок !
Сега вече  е по-добре ,но нали знаете когато мъжа е болен  къщата се превръща в болница Цял ден се въртя около него и правя елексири,чайове,капки,тайлол хот ...
Дидиа,Иви мерси за честитките -наистина днес е китайската нова година ,пък нали  по стока,кажи речи сме китайска провинция... hahaha
Роска стискай зъби  и никакво разболяване -аз поне така правя Laughing
Тази вечер мисля да взема книжката и да се отегля в спалнята
Лека нощ на всички

Общи условия

Активация на акаунт