КГБ = Клуб на Готините Баби - 131.

• 57 936
  • 716
  •   1
Отговори
# 630
  • У дома във Варна
Добра вечер!
Нелка прекрасно четиво си избрала  Wink.
Танче честито елече , да си го носиш със здраве!
Гале този хотел Армира е на небезизвестната Госпожа Масларова.
Ние преди 3 години ходихме но по НОИ в съседната станция, малко по-надолу от Армира.
Там беше див СОЦ. В станцията все едно се връщаш 25 години назад .
А и самия курорт беше празен. Тя Гъбка ти е писала, ходихме на Богородична стъпка и в Стара Загора , че там имаме приятели.
Днес страшно ме мъчи главата от снощното безсъние.
Желая ви лека вечер  Hug

# 631
Рибката , ох... не ти върви това име....и не мога да те свикна още.... Laughing
Като гледам от рано си се приземила с това четиво......Деди ще бъде излекуван. hahaha
Утре ще кажеш какъв е резултата , че и аз тези дни обгрижвам моя деди, и него го е нагазил вируса... Стават големи гевезета....., Laughing
Ега Мега  Hug и аз снощи нещо не можах да спя , а иначе съня ми е спокоен . да не би да е имало някакви изригвания ..... newsm78
Гъбчето ,Джили Hug вие се заредихте  с положителна енергия ! Готови за нови подвизи! Laughing

Лека и спокойна нощ мили приятелки !!!
  love001  love001 Kissing Heart Kissing Heart lovekiss lovekiss Kissing Heart Kissing Heart

# 632
Спорна ,успешна и усмихната седмица  !!! :*

Последна редакция: нд, 10 фев 2013, 23:05 от lusi60

# 633
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Joy Сбъркахте ме с тез нови имена.  Joy
Риби , жаби , липсват медузите и мидите.  hahaha
Утре съм воден ден. НЕма излизане , запасяване с вода и
тоал. хартия и у дома.  Joy

# 634
Момичета цял океан станахте ,голяма мода хей hahaha
Жабка,успех аз сигурно ще го прескоча този ден ха ха bowuu
Роси,Нели  пожелавам ви бърза рехабилитация на половинките  costumed050
Нели, като ти гледам четивото ти ще си първа хи хи Joy
Хайде лека и спокойна нощ!
ega mega,lusi дано имате спокоен сън
luvbed
ЛЕКА НОЩ!

# 635
  • София

Жабката, успех. Сигурна съм, че ще се справиш.
Другите диетуващи, защо не споделяте менюта?
Аз днес бях на бяла риба, печена във фурната. Даже и на Ани занесох в работата, но нейната беше панирана.
А Пламен направи за утре боб. В името на диетата не му слага запръжка.
Та съм готова с менюто.

Последна редакция: нд, 10 фев 2013, 23:09 от Aisha

# 636
Яжка, скъпа, да е честит имения ти ден и свято името ти! Внуци и правнуци да го носят достойно, а ти да си жива, здрава и щастлива с тях!
Бабетки - кокетки,  Heart Eyes Hug и да напомня, че съм жива, едно високо кръвно ме мъчи, няма сваляне! Какво ли не пих и...няма резултат. 
Лека нощ и успешна, спокойна седмица  bouquet!

# 637
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Арита , какво казват лекарите?
Не е шега това кръвно.  Peace
Момичета ето линк към клипчетата от карнавала ,
пратиха ми ги нашите приятели с който бяхме заедно. Grinning
https://www.youtube.com/channel/UCHqv131oTHXPtHsFL10LgHA?feature=mhee
Лека нощ! Heart Eyes

# 638
Добро утро.

Днес съм ,,рано пиле'', че задачките изоставени тези дни,  ми дишат ,,във врата''.
Гладене, чистене, готвене и ако смогна - обиколка из близки магазини, че има нужда от дозареждане на провизии ....
Но първо да си ви видя ....

Пропуснала съм вчерашния празник на ЯЖКА,а и никога не съм знаела, че има на тази дата такъв имен ден. Вчера ни беше много динамичен ден, прибрахме се късно и за Интернет време не остана. Затова на патерици, с малко закъснение-
Честит имен ден, Яжка!
Пожелания за здраве, спокойствие, късмет и много хубави мигове с деца и внуци!!!!

Аритка,  не пренебрегвай проблемите си, обърни си внимание. Има начини сигурно, макар и изискващи много време, да се се проконтролира и нормализира това високо кръвно.

Жабка,  пак закуска и кафенце  си ни приготвила - тенкс.
Понеделнишки има и бонус - снимки и клипчета от карнавала при вас, изкушавам се да ги прегледам, но първо поне малко назад да прочета ....

Нови имена виждам, други от много време липсват - как сте момичета?
Мозъкът ми още спи, аз се отдавам на изкушението да гледа фиеста. Ако нещо се сетя докато си изпия кафето, ще пиша.

Лека и приятна  нова седмица!

# 639

Добро и свежо утро скъпи приятели!
Въпреки мрачното време навън ви
пожелавам един вълшебен и красив
ден! Отпуснете сърцето и
душата си и му се насладете на макс!

Днес вече няма време за боледуване защото работата ни зове  Деди се оправи като прочетохме няколко страници от книжката за преспиване hahaha
Арита наистина контролирай кръвното и си вземи билката БЯЛ ИМЕЛ -започвай да я пиеш  ще  видиш колко бързо ще те облекчи Естествено трябва да отидеш и на лекар !
Ха ха Жабче ,ама как не се сетих за медуза -страхотен никнейм  hahahaЩе разгледам клипчетата  непременно !
Люки ,давай на нели ако те затруднява рибата и се изплъзва ...
Диетуващите -давайте отчет Какво стана?По колко свалихте? Ей,наистина внимавайте да не изтечете през сифоните в банята hahaha hahaha

Сега ставам че ще ходя и на работа
На всички спорен ден !

# 640
  • София
Добро утро. Днес няма да ходя на работа, дано се пооправя от утре.

Новите никове нещо ме объркват. Освен ribata /разбрах, че е Нели/ има и оке един  newsm78 newsm78 newsm78

# 641
Добро утро момичета.... !!!!  Hug Hug Hug
Жабче Hug благодаря за кафето ,за клипчетата ! Така ме зареди с
тези красоти и танци , че с удоволствие отивам на фитнес , че и там има такива танци ,само дето си нямам костюм Laughing Laughing
Искам  така да започва всеки понеделник.... Laughing newsm44 newsm68
Джили Hug казваш , че Банско не е този дето го знаем от преди годин..Нали ти бях писала , че имаме прекрасни спомени от там, но и ние сме  били преди 25 години . Всичко е за бизнес....,
Арита Hugотивай на кардиолог , ако не си била.... Не се предавай ,вземи мерки ! newsm10
Нелка Hug не съм Люки , а Луси –hahaha.Разбрах , че деди се е оправил , е...... и аз ще действам довечера .....
Римар Hug бързо оздравяване ! Разбра ли вече коя съм Laughing Laughing

Хайде милички ,ставам ,че трябва да се приготвям за wavey newsm44 newsm39
Зареда съм с ъм с много позитивизъм ....... Laughing

Желая ви успешна и усмихната седмица ! Хубав ден ! Laughing
 newsm10  love001  love001  love001 Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart lovekiss lovekiss lovekiss Kissing Heart Kissing Heart

Последна редакция: пн, 11 фев 2013, 21:10 от lusi60

# 642
  • София
lusi60, не !!!

# 643
Хайде и от мен добро утро! Hug
Жабка тенкс за кафето,клипчетата са много хубаво пренасят те в приятен свят newsm10
Джили отново си на линия,заредена  и отпочинала Hug
Арита вземи мерки,аз смених 5-6 комбинации докато намрих правилните лекарства,а и сега през зимата от студа пак кръвното бяга нагоре thumbsup
Нели Роси с вашите нови  имена съвсем се обърквам пишете нещо в скоби Grinning
Римар бързо оздравяване Hug
Нели друго е като караш по книгата hahaha
Аз днес съм  плодова,малко ми е трудно но ще издържа,за една седмица имам свалени 2 кг. newsm44
Римар това е РОСИ
На всички хубав ден и успешна седмица!!!!

# 644
  • У дома във Варна
Здравейте момичета,
Жабче, клипчетата са превъзходни, а дали се увеличава броя на туристите по карнавално време?
Този карнавал не е направен случайно във време извън сезона, така ли нямаше един свестен кмет ли да кажа, управник ли какъвто и да е, да се размърда малко и да поработи и в тая насока и при нас.
Хем повече туристи , хем реклама на града. Само Цонко прави такива неща за Каварна......
И аз днес съм на плодове, ама ме тресе и грипа и ще ям мед лимон и джинджифил. Ся зарад едната хубуст няма се затривам я. Настъргах си джинджифила, нарязах на ситно лимоните, залях с мед и сега смятам да маам с лъжицата всичко наред. Ама и други плодове ще си хапна, имам пемена тиква с ошав. На домашните пека пилешки бутчета с тайната надежда да ми останат и за утре ..... Simple Smile
Нелка много съм доволна от пластирите, ще идвам да си купя още, че търсих на две аптеки-нямаше.
Ако се събираме ще ми носиш ..... smile3525
Спокоен и топъл ден на всички   love001

Общи условия

Активация на акаунт