КГБ = Клуб на Готините Баби - 131.

• 58 752
  • 716
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Ето ме, завърнала се вече в къщи. Откарах едно 3 -дневно гости у Гери, после отидох да погледам бебо, че искаха да му купят някакви дрешки и сега се домъкнах.

Имало е рожденници-на патерица ЧРД! Да са здрави и щастливи !

От идващия четвъртък съм гледачка на Гери и кучо  Joy Днес пробно го изведох сама, да видя как ще се държи. Е, държи се, ама като ме затегли-едвам го удържам. Та се задоволихме в района около блока.

# 106
   Един за всички.... ама всичките  не са за единия.

newsm10 Със сигурност! Понякога се чудя защо изобщо пиша да развалям настроението ви!

# 107
  • У дома във Варна
Здравейте момичета кокичета,
Аз не бях чувала за джинджифила, но се сетих, че купих едно пакетче за Коледа да правя меденки.
Сега съм си направила чай с джинджифил .... Добре ми действа след греяната ракия с мед която ме черхиха мама и татко , че било студено  Joy.
Аз правих няколко пъти лимон с мед, но мноого киселини си образувах, затова сега съм си направила прополис със спирт и пия сутрин по 25-30 капки . Така боря грипа, имам  и сироп от бъз .... да видим дано не ме хваща . Иначе да почерпя днес внука става на 6 месеца

а ето го и на баба мъжа заедно с майка си / дъщеря ми /

а тук е на баба сурвакарчето със сурвачка правена от пра дядо му - моят баща. Сурвачката е от Девненския край , ако не сте виждали такива - дялан дрян.

Качих и други снимки в албума си.
Лека вечер  Hug Hug Hug

Последна редакция: сб, 26 яну 2013, 21:11 от ega mega

# 108
  • София
Здравейте, момичета,
 Аз днес бях на мойте си обучения в ейвън.
Та сега ви попрочитам
Няма бебе- чакаме си го..
Ето ви рецепта за джинджър с мед:
При бронхит, кашлица, пневмония и грип - Исиот /джинджифил/

Рецептата е много полезна при грипни заболявания!

-  10 гр. исиот /джинджифил/
-  250 гр. пчелен мед

Билката се смесва с меда и се разбърква добре - ситно настъргана

За деца до 10 години - от 3 до 4 чаени лъжички дневно.

За възрастни - от 5 до 6 чаени лъжички дневно.

Правила съм го и помага.
 А чая от суров корен ли се прави? И как, по колко?
Иви, ще направя и това с лимона. Сигурно е и вкусно. Иначе си правя/ май ви писах/ Маринован джинджифил - на мене ми е вкусен.
Кари, за пръв път чувам за Кола и ориз като комбинация против разтройство. newsm78 newsm78
,Римар уж казваше да се оправят с кучето, но май ти дойде реда - не можеш да откажеш.
Яжка, вицовете са трепач. И ние  влизаме в сайтове за вицове - много са готини - смях.
Маринка, Джили, ако се срещате утре може и аз...
al4ojb. спалнята ми хареса за почивка - но къде ми е телевизора? Аз съм телеманка Laughing

# 109
  • София

Маринка, Джили, ако се срещате утре може и аз...

Може и аз  Laughing Laughing Laughing

# 110
  • тук и там
Добър вечер,момичета кокичета!
Не мога да не започна с вицовете на Яжка.С Иван се смяхме много,по точно той на мен,че вложих артистичност при четене.Просто забавно ни беше.
Иви, лимона и меда присъстват ежедневно у нас,но за джинджифила не знаех.Хубаво,че сподели.Изпратих рецептата на щерката,че нещо понастинала,а в понеделник ще влиза в болница,та да предприеме мерки,ако трябва.А и децата са с температури и гнойна ангина,горката направо е луднала,а аз-далеко не съм в помощ.
Дидка,и ти се разкъсваш по шевовете,малко помисли и за себе си.Много си ми мила,чета те с удоволствие за хубаво и лошо.Нали за това сме тук да споделяме и тревогите си.
И аз имам едно притеснение,но затова ще пиша в понеделник.
Клоди,няма да питам за бебчо.На него все още му е добре с мама,не му е дошло време.
Баницата с хляб я приготвям така-Надробявам хляба в тавичка,натрошавам сирене,малко олио и сол и заливам с полив от яйца и кисело мляко със зода бик.Запичам във фурната.
Ега мега,честита шест месечинка на внучето ти ти.Да е жив и здрав.Прекрасни са и двамата на снимката.Благодаря ти,че я сподели,че аз имам проблем с с комп.и не мога да разглеждам снимките в албума.

Последна редакция: сб, 26 яну 2013, 21:20 от mimiто

# 111
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Добър вечер , момичета!   bouquet 
Днес отново съм хаймана и сега сколасах.  Crazy
Времето беше супер и тайфата се понесе пак по улици и кафета.  Laughing
Не съм чела назад , сега ще вляза в крак.  Peace
Ега мега , голям мъж. Сладурче.  Peace
Да е жив и здрав , да расте , палав и щастлив за радост на всички ви.  Heart Eyes
Лека вечер на всички!  Hug

# 112
  • в малка спретната къщурка
Ега мега,Честита шестмесечинка.Направо две слънца греят на снимката.  bouquetАз за първи път виждам такава сурвачка.Добре,че я показа.Много е интересна.
Жабче,хайманосвай и заради нас,че такава е виелица навън cold,не ми се мисли да излизам.Чак в понеделник за работа ще изляза.
Мими,да стискаме палци ако трябва?Дано малките се оправят по бързо.
Дидиа,ти си споделяй каквото прецениш.Не всички сме я "втасали",както се казва,ама какво да се прави.
Шпунци,като няма кой,така ще сме. Hug
Мая,за джинджифила в чая,слагам сух от пакетче на"око",на вече готовия чай.

# 113
  • София
   Един за всички.... ама всичките  не са за единия.

newsm10 Със сигурност! Понякога се чудя защо изобщо пиша да развалям настроението ви!
Ето, затова и аз пиша рядко, не мога като, че ли да се изразявам правилно.
Пък при мен валяло от проблеми, на никой няма да му е приятно да ме чете.
Има и с какво да се изфукам, и то много, но на фона на всичко останало, като че ли това ми е най-малката грижа.
Ето, че и сега се притеснявам, че ви додеях  Embarassed

# 114
Ега мега много са хубави слънцата ти,да ти са живи и здрави!
Жабче,голям релакс му удряш!
Майче ще пробвам рецептата .
Яжка,втория виц вече го вдянах
Фури и тук е люта зима и си стоя на топло .
Мими ще стискам палци fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Шпунц дано децата се разминат леко!
Гали,спалнята е мечта.
Кари дано желето помогне.

Дидия,Хули,пишете този форум е за всички.
Топла вечер на всички!  
Лека!smile3524

# 115
  • София
Ега-мега, честита месечинка на бебо. Да е здравичък и лесно да изкарва зъбите. А на снимката майка му е като по-голяма сестра, сладурчета.
Гали, искам и аз на спалнята.  Laughing ама няма.
Фури, благодаря за рецептата. Лятото на морето всяка сутрин ядях от това, но му викаха гьозлеми.  В Турция също хапнах, аз си го обичам. И на двете места го печаха на плочата за палачинки. При нас има такива кръгли кори, може да се пробвам да направя.
Дидиа, дано не се заразят малчовците. А ти се щади, не тичай толкова след всекиго.
Римар, моя куч хем е по-малък на размери/като пудел/ и яко тегли. Сега пред блока е заледено и не смея да го изведа. Няма да падна и да си счупя нещо заради помияра, я. Той и без това си върши всичко зад вратата.
За бременните и аз съм чувала, че не обичат последните дни всеки да ги пита дали са родили. Но според мене майката не е всеки и това за нея не важи. И друго от бабините деветини - докато раждат роднините да  не са в сградата на родилния дом. Така бебето се бавело и като отидат по-надалече да пият кафе и излизало бързо. Не знам дали е така на практика, че докато Ани идваше семейството бяха на вилата с любимия зет. Разбраха след 2 дни.

# 116

# 117
Добър вечер момичетаааа !!!  Hug Hug Hug
Срам ме е , че време не ми остава тези дни да влезна в темата и да ви прочета .
Ама и вие сте писали , писалииииии.
Мили мои приятелки много , много ви благодаря за прекрасните пожелания , които сте ми писали. Направо ме насълзихте. Обичам ви.... Вие сте истински приятелки.  Hug Hug Hug Hug  love001  love001  love001
Танче , както винаги си блестяща поетеса,благодаря за стихчетоо   love001
Няма да ви изреждам , че страшно много ми се спиииии.

Моето празнуване стана - три яли у,пили и се веселии.  Joy hahaha
Тържеството в ресторанта беше страхотно. Стана щур купон. Баба Юбилярка игра като 30 годишна , луда работа. hahaha hahaha Joy JoyДисководещият беше страхотен.Като ме подхвана от поздрав ,в позрав , крак не подгънах.  LaughingМного ми беше весело. Стояхме до 2 часа в заведението и продължихме в къщи до 4 часа. сутринта станах в 8,30 часа. Имах гости от София и Сливен. Изпратих си ги следобяд и после към 16часа ходихме  с Митко до кметството на нашият , район да получим материалите за референдума. Участваме с деди в комисии . Утре трябва да ставаме в 5 часа. Утре цял ден ще дремем... Laughing
Пиша и заспивам.
Мими Hug честит рожден  ден на патерици ! жива , здрава , весела и щастлива бъди !
Янче Hug да ви е жив и здрав Криско! Само радости да ви създава !

Спирам , че вече сънувам.... Laughing smile3524 smile3524 smile3524

Лека и спокойна нощ !!! 55 55 55  love001  love001  love001

# 118
Прочетох пропуснатото.  Peace
Шпунц , по еспаньолско едно и също.  Laughing
Живота си тече , общо взето нищо ново.  Simple Smile
Поздрави на Оля и целувки на дечица.  Hug
Дидиа , пази се. Няма кой да те жали , мила.  Hug
Бързо оздравяване на зет ти. 
Хули , питах те за Вики , но явно не си видяла назад.  Simple Smile
Яжка , посмях се със сръбския виц.  Laughing
Фурийка , в цяла Европа е пълно с тез въртележки ,
бетонирано е само около тях.  Peace
Римарче , ще гледаш и кучо , к'во да правиш.   Crazy
Ще се теглите един друг и кой надвие.  Mr. Green
Ивка , релаксирам на макс. То какво да се прави , това остана.  Laughing
На всички  Hug и лека нощ!  Heart Eyes

# 119
Добро утро!!

Едно кафе... тортата е за изборите .... Да не си помислите нещо друго  Joy Joy Joy

Щпунц, знам за тази история и детето се нерви, че му звънели Сулю и Пулю да питат "Ко стана?"  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Аз затова се ограничавам с един път на ден (максимум два  Mr. Green Mr. Green), ама втория е по нейна инициатива  Peace, че да не им втръсвам  Wink

Общи условия

Активация на акаунт