К`ви са тез пюрета дет шИ ги ядем, искаме си ние цица на корем!Септемврийки 2012

• 23 551
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
Колектор за урина се води.
Да не се чудиш как да го обясниш.

# 631
Добро утро ... май всички имате спаящи деца, а  Mr. Green

Честит имен ден на всички, които празнуват и най-вече на лозарите  Heart Eyes

Данаека ...  щом има и на вратлето същите пъпки, може и да не е от памперса. Когато даваш нова храна изчакваш ли поне три четири дена да видиш дали не дава реакция или от нея.
Мъчат ли ви зъбки. Може пък на дупето да е от едно, а на вратлето от друго .. не знам  Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 01 фев 2013, 08:42 от F.a.t.e.

# 632
Добро утрооооо
Вмомента в Пловдив е 6 градуса, по обяд може да стане 15-16 - идеално за разходки и за разискване темата за пюретата в парка.
Фейт - готовия картоф е гаден в смисъл на това че е много гъст, но това не пречи да го пасираш с малко кърма или АМ. Освен това то не всеки ден ще се яде картоф.
Иначе и аз като Рошли, съм на мнение, че пюретата не се правят от по-различни зеленчуци, от тези, които са по пазарите.
Аз също купувам готови. Имам картофи, тиква и моркови от село и когато малкия ми позволи му правя аз, често примерно едно готово пюре го разделям на две и добавям от мен сварени зеленчуци.
Например ако имаш купено еднокомпонентно пъщърнак - единия ден го яде с картофи, на другия ден с моркови
Скрит текст:
Остават 47 дни до ПРОЛЕТТА

# 633
Добро утро и от мен  Hug

# 634
Скай, наред ще е  Hug
За захранването и аз съм си правила записки, трябва да ги прегледам, не са подробни де.
Велвиамо стискам палци за резултатите  Hug
Нубче аз ще съм от твоята партия за пюретата май  Mr. Green А на Рошличка направо и се възхищавам за тез многократни пелени, аз не бих издържала  ooooh!

# 635
Фейт - готовия картоф е гаден в смисъл на това че е много гъст, но това не пречи да го пасираш с малко кърма или АМ. Освен това то не всеки ден ще се яде картоф.

Точно, че не всеки ден ще го яде ... просто започваме с него в понеделник и предпочитам да си го направя, останалите пюрета както казах ще е от търговиите, при лелката дето направо не ми се скара, що не съм взела от пюретата на 0,98 ст на нестлето  Crazy че видиш ли били намалени и хубави  Joy
Днес като излезем в парка ще ме въведеш в света на пюретата  Mr. Green Hug

# 636
Опа Animal Cow

Водихме Габи на консултация преди 3 дни-тежи 6300 и е 64 см. ЛЛ ми каза да започнем захранване и в 1 минута се опита да събере всичко важно за захранването-получи се малко като в края на рекламите за лекарства(бързото говорене),а аз чувах само "бъра бъра картоф,бъра бъра ябълка,бъра бъра,оризова каша hahaha"....То не е смешно де-хубаво че купувам книги и се ровя в нета,та да понауча това онова smile3529..В този ред на мисли искам да питам като се препоръчва захранване към 6ти месец,какво се има предвид-завършен 6ти и започнат 7ми ли?Знам,че тези срокове не се спазват стриктно и бебето ще покаже само,но все пак искам да се ограмотя Crazy

Скай,дано всичко мине бързо Hug

Мисля,че с Анхела можем да се сбием за златото smile3540  hahaha
Всеки ден сме навън,даже и когато ми е студено,не се отказвам...Ето-днес ме боли гърлото,ама ако не завали порой-излизаме.....
 А,щях да забравя-може ли майчетата,които имат на екселски файл инфо за захранването да ми го пратят на beloslava_d@yahoo.com ?Мерсиииииииииииииии Heart Eyes

# 637
Добро утро и честит празник на всички празнуващи!  Simple Smile
 Да ви разкажа вчера вечерта нашия тати е хванал джебчийка, както са си седяли пред работата, било е малко като сцена от Под прикритие.  Развикала се жена, в това време покрай него притичва момичето, хваща я, полиция, обяснения....Crazy

За пюренцата и ние започнахме вече лека полека. В тази връзка да ви попитам кога е най-подходящото време през деня да се дава плодово пюре? Сутрин или следобед между хрененията или може и сутрин и следобед по малко?
За приготвянето, което имам налично ще си го правя, други от магазина и така.  Wink
На всички бебчета на преглед, пожелавам само хубави новини. Hug
Слънчев ден се очертава днес - идеален за разходки.  newsm53

# 638
А,щях да забравя-може ли майчетата,които имат на екселски файл инфо за захранването да ми го пратят на beloslava_d@yahoo.com ?Мерсиииииииииииииии Heart Eyes

Захранена си  Mr. Green пратих ти всичко, което имам като инфо  Heart Eyes

Лелел Ева ... тук в ПВ не бях виждала джебчийки, но във Варна си ги виждах почти всеки ден, даже адна в автобуса най-нахално се опита да ми отвори чантата. Погледнах я и спря, след минута пак и тя пак спря ... накрая се развиках и народа скочи, а тя офейка на следващата спирка - ужасни са просто  Close

# 639
  • Бургас
Аз вече дадох картоф и тиква. Слагам и от АМ на око.
Фейт,има много джебчийки в Пловдив.Или имаше,де аз като живеех там. Всички ги познаваха Simple Smile

# 640
Добро утро и от мен в този празничен ден! Simple Smile Май днес денят трябва да започне не с кафе,  а с винце Simple Smile))

Данаека, аз против подсичане ползвам Детската витаминска крема- с нея мажа бебчо и като му сменям памперсите и досега нито веднъж не се е подсякъл Simple Smile)) А има и едно много хубаво кремче против подсичане, с което мажеш 2-3 пъти и всичко минава- казва се Вaby Tan , но е много важно на тубичката да пише на арабски, защото има и бг вариант на Арома мисля, който е пълен боклук Simple Smile Успех! Simple Smile

Велвиамо, дано всичко с бебчо е наред, стискам палци! Simple Smile

Хубав ден от мен! Wink

# 641
Да, има си ги и в Пловдив и къде ли не, вече. Whistling
Но вчерашната сценка е от София, на Витошка. Били са три момичета от ромски произход на по 12-13 години. Измъкнали са от чантата на жена в Макдоналдс лични документи и около 80-90 евро, при което ги вижда по-възрастна жена, приближава се и и казва. Момичетата си седят спокойно на съседна маса, тя се приближава и им казва да и върнат поне личната карта..държали са се много нагло и казали ако им даде някой лев.....
При което, жената се развиква, те тръгват да бягат в различни посоки и тогава ММ чува жената и хваща едната...естествено се оказва, че са добре познати на полицията....Било е доста неприятно, защото са си деца... Sad

# 642

Да ви е сладко и наздраве!!! Simple Smile))

# 643
Fate,гуш Hug

Е,като се заприказвахте за джебчийки,не мога да не ви споделя моята история...Неколкократно съм била джобена от въпросните създания,джоба на якето са ми раздирали,дъното на чантата са ми рязали и т.н.

Когато бях ученичка(някъде 10 клас) излизах с едно доста по-голямо момче...и имахме един период(тогава джебчийките бяха плъзнали като хлебарки),качвахме се в автобусите,следяхме ги,слизахме с тях и ги чакахме да сгафят-тогава ги хващахме,понаритвахме и т.н....Вярвайте ми по принцип не съм лош и агресивен човек Mr. Green....та бяхме нещо като батман,спайдермен и т.н.-работихме в полза на обществото..Знаехме къде се събират,там изваждаха портмонета,телефони,всичко което бяха тафили,вадеха парите и изхвърляха ненужното...Ние,обаче,взимахме портмонетата и ги носихме в районното...Колко пъти сме казвали къде се събират джебчийките-никой не ни обърна внимание-имам чувството,че и собственикът на кафето и полицаите бяха в комбина с тях #2gunfire

# 644
  • Бургас
Боже аз се чудя какъв празничен ден имаше предвид mariq_muri.Реших,че е понеже вече е февруари е свързано с наблизаващото  майчинството  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт