БРОДИРАНА КРАСОТА - ТЕМА 105

• 77 183
  • 716
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте работливи момичета!Имам нужда от помощ.Искам да ушия нещо за детската градина да дъщеря ми свързано с Баба Марта,но не откривам нищо.Някоя от вас ако има нещо подходящо ще се радвам ако го сподели.Спорна работа на всички.

# 481
  bouquet ina да ти имам малкия напредък! Браво - много е красива. Аз съм на тема картички, нося ги в БЧК - ще имат Великденски базар.
изонитче :

Последна редакция: чт, 14 фев 2013, 10:02 от krk_kr

# 482

На лицето и врата й и на мен не ми харесва един цвят като Добри онзи ден , ама не ми се разшива  Hug /светло жълтото / пък така си беше ключа , не съм променяла нищо.

# 483
И аз ще помоля за помощ,може ли да ми дадете схеми на книгоразделители lili.bobi@abv.bg.

# 484
След като се успокоих като завърших фара, който нещо не ми даваше мира, се върнах към Луна. Ето етапче:

За сравнение - бях го оставила до тук:

Liliq Vasileva, на каква тема?

# 485
  • София
Стани и на мен нещо не ми допада как се е получило,но човек се учи от грешките си
,затова пък патето е много сладурско Peace
Май позакъснях,ето едно малко фарче което имам

Мерси  Hug

# 486
  • Варна
Здравейте, момичета, да се похваля и аз докъде стигнах, благодарение на Lady N, остава да ушия още два броя и да им измисля рамки. Ще бъдат подаръци за 8 март Не се вижда добре на лампа, малко съм изменила схемата, вместо да шия син фон около цветето, реших да го направя на синя панама

# 487
Хей, Дани, така дори повече ми харесва! Като реша да го шия и аз ще се възползвам от твоята идея.  Hug

# 488
  • Варна
Аз гледах да си спестя шиенето и да стане по-бързо, че нямам много време за шиене, дано успея да направя и другите до 8-ми  Simple Smile

# 489
Добро утро и честити празници!
Аз празнувам и двата  Heart Eyes

Днес подарих на ММ това за празниците:

Grinning

# 490
Реа,
много е хубав този автопортрет! И аз си мислих за нещо такова, ама за нас ще трябват малко по-големички животинки- слончета, китчета, такива...  Wink Wink Wink И едното трябва да е "блекар" (щото по-добрата ми половинка не е байкър, а "метал" от определено течение на вида музика), но това лесно се оправя- униформите си приличат, а нюансите са лесно сменяеми...
Поздравления на всички за красотите, с които сте напълнили страниците!
честит празник на когото каквото празнува, макар че двата повода са много свързани!

# 491
  • Троян
Честит празник на пяните влюбени и на влюбените пяници  luvbed 1dating Wine Glass txtloves Drunk

Реа ,много готини са станали тези мишоци  Hug

# 492
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Момичета, като видна "пиянка" (точен цитат)  Wink в тоз форум честитя празника на всички пияни от любов и на влюбените в качественото пиене .

В последно време не мога да се събера дори да вляза във форума, та какво остава да шия.  Cry

Но пък Вие творите  ли, творите. Поздравление за което!

Hug

Реа, тез мишоци ме изкефиха  #Silly

danyM, аз едно време синьото небе на таз ръчичка го правих с 1/2 кръстче за икономия, но пък така ръката се открои.

Miss Emerald, krk_kr, ina., Бяло цвете Качествено, както винаги.  Hug

# 493
Честит празник и от мен! Алкохол не съм пила напоследък /поради липса на компания Simple Smile/, а и вече съм отвикнала да пия - откакто имам децата, много неща се промениха, еххх!...
Реа, много са яки мишоците и моторът е като истински Simple Smile
Аз получих картичка от петгодишната ми дъщеря, направена в училище. Искам да ви я покажа, за да видите каква учителка си имат, а такива неща правят не само за празници. И също ви показвам едни меденки, които правихме снощи с децата, защото тях си ги обичам най-много /децата, де Wink/.
Последно и един Ежко, до 12 стоях снощи, ама го завърших.

Скрит текст:

# 494
ИнаТ,
браво на детето, личи си, че е правено от сърце! А меденките направо ми се доядоха!
Даааа, децата променят усещанията качествено и количествено... И аз, откакто имам юнака, нямам нужда от други витамини, стимуланти и метилови носители на емоции!  Wink Wink Wink
Ежко е закачлив...

Общи условия

Активация на акаунт