БРОДИРАНА КРАСОТА - ТЕМА 105

• 77 210
  • 716
  •   1
Отговори
# 465
  • София и там където не се пуши
http://media.snimka.bg/s1/1721/029686219.jpg?r=0 лице

http://media.snimka.bg/s1/1721/029686220.jpg?r=0 гръб

Новото от днес

# 466
Dorothy, много са готини и аз съм им хвърлила оЧо, но панамата ми е едра и няма да ми се съберат, но като намеря панама ще ги ушия  Peace

# 467
Dorothy, много са готини и аз съм им хвърлила оЧо, но панамата ми е едра и няма да ми се съберат, но като намеря панама ще ги ушия  Peace

Ако си от София и ти е за ключодържател, да ти подаря от това с което аз ги правя

# 468
Ако си от София и ти е за ключодържател, да ти подаря от това с което аз ги правя

Благодаря ти, но не съм от Сф Peace

# 469
  • София
Нещастния ми опит с меланжиран конец /стъблата и листата на кокичетата са меланж, а също и това синкавото/. Изобщо не ми харесва как стана. Даже и не довърших бродерийката, направих я за проба,  но поне да ви покажа:

И едно пате за едно малко момиче:

# 470
Благодаря ви момичета за отговорите.
Не спирате да творите-все красоти показвате.

# 471
Dorothy,
Разкошни са! Много нежни! Аз съм от София - би ли ми казала от къде мога да се снабдя с тази материя и ако не е тайна...))) от къде се намират "празни ключодържятели, за да мога да направя една изненада... Simple Smile

Въпросче към всички - някой има ли идея къде в София може да се намери магнитно фолио, което се слага на гърба на магнитните сувенири? В нета намерих листа, но първо са много скъпи и второ - оказва се, че те трябва допълнително да се кашират, за да могат да се употребяват с тази цел - за сувенири.
Предварително Ви благодаря и спорни бродерии днес!  bouquet

# 472
Добро утро на всички и спорен и успешен ден!!!
Картичка от мен. Другите ще ги покажа по-късно...  Wink

# 473
artmelina ето тук има празни ключодържатели http://8888bg.com/products.php?cid=464

ако откриеш къде има магнитно фолио сподели ,защото и аз търся.

# 474
  • Атлантис, Галактика Пегас
Dorothy,
Разкошни са! Много нежни! Аз съм от София - би ли ми казала от къде мога да се снабдя с тази материя и ако не е тайна...))) от къде се намират "празни ключодържятели, за да мога да направя една изненада... Simple Smile

Въпросче към всички - някой има ли идея къде в София може да се намери магнитно фолио, което се слага на гърба на магнитните сувенири? В нета намерих листа, но първо са много скъпи и второ - оказва се, че те трябва допълнително да се кашират, за да могат да се употребяват с тази цел - за сувенири.
Предварително Ви благодаря и спорни бродерии днес!  bouquet
Празни ключодържатели има в магазина на ДМЦ. На женския пазар.

# 475
  • Троян
Стани и на мен нещо не ми допада как се е получило,но човек се учи от грешките си
,затова пък патето е много сладурско Peace
Май позакъснях,ето едно малко фарче което имам

# 476
mamamari, намерих че на 16270 е 934 и ще си го купя. Досега не ми се е случвало да не ми стигне конец, но от този ми трябва толкова много, е незнам как са го смятали.
Моите впечатления от Дим са че колкото и много да ти трябва, са сложили достатъчно за да стигне а и да остане.
Относно митото- аз преди нова година поръчвах от 123 и цялата сума беше към 98$. Смятах долара по 1,51лв и точно толкова ми бяха дръпнали от картата- значи нито мито, нито ДДС.

ДДс-то не го дърпат от картата. Плаща се при получаване на пратка /ако искаш, ако не искаш не получаш пратка/. Номера е да не те хванат.

# 477
Dorothy,

Преди много години е купувано от Гърция за панама за гоблени - твърдо е. Просто като ви четях, се сетих, че това мога да го използувам. С удоволствие ще ти подаря - живея на Лагера.

Ключодържателите бяха организирани от тук закупуването, за което много - много благодаря. Аз тогава взех 10, но вече 5 уших и подарих. Тогава се сетих, че се искаше от сайт някаква долна граница на бройката за пазаруване. То, ако не шиех гоблен в момента, който ще има да си го шия сигурно поне година още, отдавна щях да съм ги довършила .

# 478
Малко напредък :

# 479
  • Стара Загора
ina - страхотен, браво!    Hug

Общи условия

Активация на акаунт