MAC & Sephora - 10 тема

• 37 388
  • 723
  •   1
Отговори
# 105
Софт енд Джентъл, ако е наличен и Голдън Депозит-силно, тъмно злато.

# 106
  • Отвъд алеята зад шкафа
Софт енд Джентъл, ако е наличен и Голдън Депозит-силно, тъмно злато.

Благодаря Peace

# 107
  • в 1001-та нощ
Eто ги моите Мак-ченца и фейс картата от грим урока:)))ще ги описвам утре кое какво, сега снимки

Скрит текст:

е голяма изненада - всичко ново ли е?  Rolling Eyes

ти до скоро споделяше, че не виждаш полза от МАС, защото цитирам  Heart Eyes "Всичко, което предлагат от МАС има аналог в хай тех марките като Герлен, Ив Сен Лоран, Ла Мер, Боби Браун, Долче Габана , Кевин Окойн и разбира се Шанел и Диор"  Peace

Какво ти обърна мнението така на 180 градуса, спомням си, че споделяше суперлативи и в другата тема  Peace

Оказа се, че Мак имат какво да ми дадат, Алена.
Като отношение и ниво на персонала им в България.

Обучени, знаещи , мили, свежи, възпитани. Направиха ми фейс чарт, показаха ми как да се гримирам, засипаха ме с внимание.

Писна ми от невежеството, грубиянското отношение и простащината в Прити Шоп.

И се отбих в Мак...Хареса ми.

радвам се, че си преосмислила решението си, явно с помощта на Прити шоп - стават чудеса  newsm76

този прити шоп в мола май никой не го обича  Rolling Eyes  не правят ли анализ на продажбите, не сондират ли отзиви мениджърите - странно ми е  Rolling Eyes при толкова опции за изследване на клиетската удовлетвореност  Cry

# 108
Гримове нося със себе си и то всякакви- червило, гланц, пудра за матиране, пудрата на Катрис, черен молив, гланц, коректор за пъпки, хайлайт коректор, че днес дори си взех на Елизабет Арден палитра със сенки, гланцове и руж  Crazy

# 109
Аз със себе си нося пудра с четка, матиращи листчета и поне 4-5 червила и гланцове, за да имам за всеки повод- тъкмо погледнах и вътре се мъдрят едно Джуси Тюбс на Ланком, ментов гланц на Елф, едно червило на Шанел, едно на Ревлон и три на Римел.  Laughing  Половината са неутрални, другата половина- ярки, да има разнообразие. Имам си отделен джоб в чантата и там ги държа всичките.  ooooh!

Къде има суочове на ментовото червило на ИСЛ? И на мен много интересно ми се види.  Whistling

# 110
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Четейки негативи за обслужването в Прити Шоп,навихте ме да отида и да го видя това чудо с очите си.

Някой спомена,че Лайтскапейд отново минава лимитка.

Това,че един продукт е с етикет Шанел и двойно по-скъп,не го прави автоматично по-добър от друг,особено пък ако говорим за бранд от нивото на МАС.

# 111
  • Стара Загора
Ел, и двете...  Peace

Иве, Руж Коко са доста по-пок.ивни и трайни. Имам един светъл и един тъмен цвят като първият стига около 3, вторият около 5 с доста говорене. А пък Руж Оутоматик са наистина страхотни. Champs Elysee е страхотен цвят. На Темпталия изглежда доста по-цикламено и искрящо, но на мен ми седи точно като на Наталия, ето така:

Гримове с мен не нося, евентуално червило в калъфче.

Благодаря ти много, Епонка.  Hug
Значи трябва да се пробва на устни, при всеки стоят различно, а и снимките в нета понякога лъжат доста.

# 112
Ивче, пробвай Руж Коко. Но не очаквай страшна плътност. Аз ги нося много, най-много червила имам от тази серия и страшно ги харесвам, но ми изсушават малко повече устните от Коко Шайн.
Който търси голяма плътност и издръжливост, трябва да се ориентира към лакове за устни или дълготрайни червила.

Beautyholicа, много харесвам и аз червилата на Герлен от Аутоматик серията. Обаче като фен на блестящите червила, купувам Шайн серията.
Харесвам много и червилата на Диор, но само в сините, плътни гилзи, другите не струват.

Последна редакция: сб, 26 яну 2013, 08:42 от densi

# 113
  • София
Да не е само запис-аз пък нося в чантата пълна чантичка с пудри,сенки,червила ,отделно калъф с четки,парфюм,ролка-въобще всичко което може да ми потрябва през деня-от вкъщи обаче излизам само по фдт Mr. GreenАз съм в офиса по 12 часа и там сутрин като отида си имам едно голямо огледало на стойка и се почва с гримирането hahaha JoyСутрин не ме е срам да излизам по фдт -никой не ме вижда-от нас слизам в гаража и се мятам в колата,на офиса пак на паркинга и никой до сега не ме е виждал в такъв вид.Рано в офиса клиентите не ми идват и това ми е времето за разкрасяване на спокойствие CrazyКогато обаче не ходя в офиса мятам в чантата само четка,пудра и червило.Желание за тоалетка нямам,но имам един огледален гардероб пълен със съкровища Mr. GreenОбичам всичко да е скрито покрито.
Искам хубава компактна пудра да си взема-моля предложете нещо  Heart Eyes

# 114
  • в 1001-та нощ
...
Харесвам много и червилата на Диор, но само в сините, плътни гилзи, другите не струват.

аз чакам сега едно в синя опаковка - 513 Bight Amber,  дано скоро дойде  Embarassed Blush

Скрит текст:

точно такова мисля, че нямам и няма да ми се дублира с нищо

на шанел все не мога да запомни кои бяха плътни и дълготрайни, освен лаковете  ooooh! ooooh! ooooh! явно ще ходя със записки в магазина  newsm03

# 115
  • в 1001-та нощ
Можем да поздравим densi за рожденния ден тук - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=699964.0

# 116
  • Велико Търново
Аз все още съм в търсене на "моето любимо червило" Wink Иска ми се нещо,което стои естествено на устните,но да не е нюд Crazy
Повечето цветове са или в бежово-кафявата гама,или розово-цикламената,червената.... Confused
Арабела, 05 на Rouge Coco бледо ли стои Thinking
Монте Карло-то ми харесва,и при мен е трайно-изкарвам си 3-4 часа без проблем,избледнява постепенно и в последната си фаза Wink ми стои най-естествено Simple Smile

# 117
  • в 1001-та нощ
а защо не пробваш коралови - розово, но не към лилаво, а към оранжево

аз цикламени нямам и не мога да си се представя изобщо с такива  Rolling Eyes

# 118
  • Torino,IT
Ех, момичета, големи подстрекателки сте, цяла нощ сънувам ли сънувам коко руж шайн червилата, то ми се преливаха цветове и разцветки пред очите, беше много хубаво,
Днес ще се поразходя до сефора да ги тествам и на живо, дано не ми харесат много Mr. Green
Казвате че не са много трайни, но като трайност могат ли да се сравнят например с Диор Нюд червилата?
Хубав ден на всички    bouquet

# 119
  • Велико Търново
a.l.e.n.a,пробвала съм и коралови,от средния клас,но съм попадала все на много наситени цветове,а аз искам да е по-нежно-като за всекидневно червило Wink Работата ми не позволява да съм твърде ярка,иначе,в свободното си време си го позволявам с удоволствие Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт