MAC & Sephora - 10 тема

• 37 411
  • 723
  •   1
Отговори
# 120
Rouge Coco и Rouge Allure са по-трайни от Rouge Shine.

Някой питаше кои са ми любимите червила - те са :

YSL Rouge Volupte 13 Peach Passion
Chanel Rouge Coco 05 Mademoiselle
Chanel Rouge Coco 56 Teheran
D&G Only Monica, Monica

Chanel Rouge Allure 98 Coromandel
Dior Diorific Diva
Dior Nude 169 Grege
Dior Addict 852 Fatale
Estee Lauder Pure Color 29

най - новото претендиращо да стане любимо е Cozy up, Mac.

Много обичам червилата на Макс Фактор също 825 pink brandy, 730 flushed fuchsia

Chanel Rouge Coco 05 Mademoiselle при мeн има отлична издръжливост ( нанесено съвсем леко) и след пет часа фитнес, плуване, парна баня - на устните ми има цвят.Освен това се трие равномерно.
Какво повече от това?

Не стои бледо, Биквитке. И на мен също най ми харесва в последната си фаза или нанесено леко, втрито в устните, на границата да се чудиш има ли червило, няма ли червило - тогава е страхотно.

Последна редакция: сб, 26 яну 2013, 10:32 от Ara_bella

# 121
  • Велико Търново
Точно така ми харесва и на мен,Арабела Peace Много ти благодаря за изчерпателния отговор и подробната информация  bouquet

# 122
  • Стара Загора
Ивче, пробвай Руж Коко. Но не очаквай страшна плътност. Аз ги нося много, най-много червила имам от тази серия и страшно ги харесвам, но ми изсушават малко повече устните от Коко Шайн.
Който търси голяма плътност и издръжливост, трябва да се ориентира към лакове за устни или дълготрайни червила.

Beautyholicа, много харесвам и аз червилата на Герлен от Аутоматик серията. Обаче като фен на блестящите червила, купувам Шайн серията.
Харесвам много и червилата на Диор, но само в сините, плътни гилзи, другите не струват.

bouquet Hug
Аз не търся много силно покритие, но и да не стои като балсам или глос - все пак да има някакъв цвят и да не се налага напластяване. Като мина 2-3 пъти трябва да е покрило.  Laughing
Коко Шайн не са мой тип, прекалено светли и размити ми изглеждат, не бих ги нарекла и червила даже.  Blush
Лаковете и дълготрайните червила ще изсушават устните повечко предполагам, затова ще се ориентирам към Руж Коко и Герленските.

Ара_бела, благодаря и на теб за включването.
Мадмоазелата ми хареса много като цвят и ако трябва да бъда честна и другите, суочнати от Темпталия тук http://www.temptalia.com/chanel-rouge-coco-snea-preview-review-photos-swatches не изглеждат лоши, но Mademoiselle ме грабна и Cambon.  Heart Eyes (То обаче изглежда по съвсем различен начин на другите снимки и не ми хареса толкова)

# 123
За моите устни Руж Коко Ruban Rose ми хареса много повече от Mademoiselle, което ми се стори скучно.

# 124
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Особено при червилата,винаги търсете в гугъл снимки на дневна светлина (не пряка слънчева,че и тогава се изменя червилото).Например за червила,предпочетам CarlaSugar пред сайтовете на Темпталия и дори този на Карен makeupandbeautyblog,защото снимат на изкуствена светлина със светкавица + това всичките им снимки са обработени и цветовете не винаги отговрят.Лично аз,трудно се ориентирам кое е истинско и кое манипулирано от програмата им за снимки.

Колкото по-аматьорска е една снимка на червило,съм забелязала,че най-много си доближава реалния цвят в гилзата.

# 125
  • Велико Търново
Beautyholicа, и аз имам такива наблюдения Thinking Много зависи и от монитора,и кога и как разглеждаш суочовете Wink да не говорим пък за цвета на устните на всеки....моите са бледи напр.,и по съвсем различен начин ми стоят дадени цветове,в сравнение с показаните в нет-а.Аз много рядко съм поръчвала онлайн червило без проба-обикновено,такова каквото съм имала и преди,и знам как ми стои Wink В останалите случаи-отивам в магазина и пробвам Peace

# 126
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Да,на устни пък съвсем друго изглежда.Аз затова и червила на сляпо не купувам или ако случайно поръчам,гледам е да е от място,което приема обратно стока,в случай,че не ми хареса цвета на живо.

Днес трябва да си купя нов обектив + защо не още 1 Руж Отоматик?  Crazy

П.С. Всъщност - 3, звучи по-добре от 1.

Последна редакция: нд, 27 яну 2013, 15:06 от Beautyholicа

# 127
  • София
Момичета, Лайтскапейд има ли го в МАК?

# 128
  • Torino,IT
Знаете ли тази пудра която видях в сайта на американската сефора дали е стара колекция, защото не я виждам на сайта на европейската нито в магазините.

Новата която предлагат на европейския пазар е тази, но е само в този нюанс Sad

Но на мен ми легна на сърцето първата, има я в 8 разновидности.

# 129
Най-добре се обади и питай. Hug  bouquet

Никога не чета соучове и не поръчвам червила от нета. Имах две разочарования от Ягодата преди години и оттогава купувам само от магазин. Не вярвам на други кожи, монитори и устни.

# 130
Здравейте,
купих си черен водоустойчив молив за очи Сефора,
чудесно стои, всичко е ОК, чак водоустойчив не е, но поне не се замазва и цветът е дълготраен.
НО.
Магията трае до първото подостряне... вътре графитът е начупен и се троши постоянно...
получава се, че съм ги ползвала 2-3 пъти, а от него вече е останало парченце 10 см  Crazy
Има ли смисъл да се връщам да изисквам нов?
Пазя касова бележка, още повече, че тогава овършах доста продукти (от които съм доволна, палитрата на Сефора е чудесна, за първи път си купувам продукт за грим с толкова цветове),
но случката с молива може да ме откаже завинаги от продуктите им.

# 131
glow,
да не би да е стар?Не знам каква е политиката на Сефора относно рекламации, но ако ти се занимава и ако се вижда, че е натрошен пробвай с касовата бележка да го върнеш /да ти го сменят/.

# 132
   Този комплект има ли го в Сефора

# 133
  • Пловдив
Останах си без розов хайлатер Sad Не може да се намери нито гарденията,нито розата на ланком Sad Има ли друг продукт който е близък до тях?

Сега като си седя в къщи заради лицето още повече се тръшнах че ги искам.Единствено нещо до което успях да се добера е амбъра на диор.

# 134
  • София
Има го -да. Информацията ми е от петък Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт