MAC & Sephora - 10 тема

• 37 919
  • 723
  •   1
Отговори
# 270
  • София
За Dare To Glow става дума:

# 271
  • Отвъд алеята зад шкафа
Много приличат на течните илюминатори на Нарс - http://www.makeupandbeautyblog.com/cosmetics/hallelujah-the-week … ll-2012-swatches/

# 272
Много красив и безкрайно икономичен е YSL  Heart Eyes Розовият ли ще вземеш?
Да. Hug  bouquet Ти ползваш ли твоя? Много е красив.

Е, все пак Софийската Сефора не е единственото място, откъдето може да се купи!  Wink
Така е, но там докарват най-много бройки и всичките били запазени предварително. На другите места дали ще е по различно! Wink Само споделям мнение, ти си знаеш откъде и как. Whistling

# 273
  • София
Рядко  Blush  Все не стигам до него, а е наистина много красив  Heart Eyes

# 274

Ясно, мерси за пояснението.  Peace

Очевидно е нещо съвсем различно от Touche Eclat.  Mr. Green

# 275
  • в 1001-та нощ
то е озаряващ коректор и е доста различно, като консистенция и ефект  Peace

# 276
то е озаряващ коректор и е доста различно, като консистенция и ефект  Peace

Определено е различно и май точно това, което ми трябва за под очите. Ама го умувам още...  newsm78

# 277
  • в 1001-та нощ
не е покривен, не е камуфлажен, но нанесен под очите и надолу между носа и бузите - придава едно сияещо озаряване, кожата е различна  Peace

# 278
А течния хайлатър как го използвате? Само под очите/в зоната около очите?

# 279
  • в 1001-та нощ
аз си го представям на бузките някак  newsm78 Rolling Eyes

# 280
Не на скулите и навсякъде където слагам по принцип. Над устните този специално стои великолепно.

# 281
А каква е разликата като ефект между течния хайлайтер и другите тип пудра?

# 282
 Liu пак не беше налично,но не останах с празни ръце,прибавям още едно,#123 Habit Rouge.
Луда съм по тази серия червила,честно.Nahema също го имам.Самсарата пък ми стои кафеникаво на устни и съм пас за него.
Роуз Бенгал нямаше,Епона.Сетих се за теб,докато разглеждах серията. Simple Smile

Минах и през МАС - Софт & Джентъл наистина се оказа готин скинфиниш(за първи път го пробвах),но се спрях на Sheertone Blush Peaches,че имам най-малко блъшове.
В чакане съм на Арчитата(няма да купя,преди да видя на живо) и ще се върна за скинфиниша,че не ми е спешен.

# 283
Туше екла е най-просто коректор,без да прави УАУ УАУ,нито блестящите му частички са силната част.Не си струва парите.Пробвах маса илуминатори и най-доволна съм от BareMinerals Stroke of light.Ако се продават в България,имайте го в предвид.

От последните месеци покупки,3-4 продукта съм върнала,два от които на ИСЛ(блъша и туше екла).Май не можем да се харесаме с тази марка.

# 284
Тц, тц, тц .... няма ме 24 часа и пропуснах Шанелския хайлайтер  ooooh! Сега сън не ме хваща... Че и цената му е по-прилична, отколкото предполагах че е. На всички ошанелили си - честито и с кеф да се мажете! В Прити шоп знаете ли точно кога ще зареждат колекцията? Бяха ми казали, че я очакват до дни. Не бях влизала там сигурно от няколко години, бях им сърдита  Mr. Green , ама се предадох ...
ИСЛ го имам и го харесвам, точно в розово е моя, като гледам е и най -продаван, май в Сефора и Дъглас в Дъ Мол нямаше  тестери.

Имаше ли червила от Шанел - пролет 2013 и как ви се видяха на живо?

Общи условия

Активация на акаунт