MAC & Sephora - 10 тема

• 37 924
  • 723
  •   1
Отговори
# 255
Guerlain rouge automatique #140 MITSOUKO  http://coquelicotta.com/?p=3411

Заради проблема с върнатия блъш на ИСЛ,ще ходя до мола и няма начин да не навестя Герлен.Много искам Liu.Друга опция е  Shalimar или бенгалската роза.

# 256
Liu е чудно червило! Heart Eyes

# 257
Жаки° такова имам малко по- зелено, търсих да намеря в нета ама не успях, а мисля че сте показвали , по изкрящо. Ей че съм блейок , не изумрудено, смарагдово зелено. Извинявам се.
eто това е за тебе  Flutter
Скрит текст:
Smutty Green

Леле колко е красиво това зелено  Heart Eyes  МАC ли са?

Лодси, Ел честито момичета  Hug Много е хубаво като си купиш нещо желано и толкова красиво - радвам Ви се от сърце  Heart Eyes Да си я ползвате със здраве и да красите света Simple Smile

Кой е хайлатъра на Сефора, който се чака?
Ел, кой е заместителят на Инглот Simple Smile?

# 258
  • Отвъд алеята зад шкафа
Днес имаше нов хайлайтър на Сефора, казаха ми, че е лимитиран от пролетната им колекция, но не намирам снимка в нета. Струва 29 лв, с бляскави частички е.

# 259
  • София
Момичета, копирам си мнението от гримовата тема:
Така. Суочнати на ръка не се виждат особено добре, извинявам се за което. Едното е малко по-розово, другото е малко по-златно. По това се различават. Последната снимка е на изкуствена светлина.
Скрит текст:

Тук се вижда как вече шарката я няма

Суочнато на ръка и намазано на пръстите от ляво е сянката на Inglot AMC Shine 30, в дясно е Шанелчето. Когато са едно до друго Инглот изглежда по-златен, а Шанел по-розов. Когато е нанесен самостоятелно, Шанелът има съвсем лек розов подтон.

# 260
Аз започвам да се чудя дали ако не взема пудраха на Шанел, няма да ме е яд после. А тази Версайската велсия хич не ми харесва. Дизайнът е к асив, макар тази пчела да чи прилича повече на муха, но ми идва прекалено мазна и жълто-златна.

# 261
Пудрата си е много хубава, ако нямаш такава или подобна и имаш възможност незнам какво и се чудиш  Simple Smile

# 262
Пудрата си е много хубава, ако нямаш такава или подобна и имаш възможност незнам какво и се чудиш  Simple Smile
Страхотна е пудрата, само който има много трябва да се въздържа, иначе защо да не се купи такава красота?

Пробвах повечето червила на Герлен тази вечер на един малко посещаван и много спокоен щанд. Най-много ми хареса като за мен Нахема. Това Liu за което може би ми говореше Beautyholicа, не е моето Liu. Моето е коледното и е от Шайн серията, а това е едноименно, но от редовната серия. Харесах много и Шалимар.
Митсуко обаче хич не ми допада, наистина е като балсам.
Но Нахемата, така леко коралово-бананова, толкова сексапилна мммм. Heart Eyes

# 263
Чудя ѝ се, защото не ми се струва нещо толкова уникално, знам ли, но пък може да ми се промени мнението след време. Иначе нямам чак толкова много (май са към 7 общо пудри/скинфиниши/метеорити/хайлайтери), нали преди две години претърпях масово гримоизхвърляне и сега трупам арсенал.  Mr. Green

Аз съм се наточила на Бенгалската роза... Ммммм... Пък да видим.

# 264
Аууу, изпуснала съм ви. Дотичах за новини за пролетните Шанели  Grinning

А това Smutty green на МАК е някакво чудо, ще ходя да го гледам  Heart Eyes

# 265
Благодаря за отговорите, ще се ходи до Сефора, явно.
Ще се радвам да чуя отзивите ви и за хайлайтъра на Сефора, въпреки
неуспеха с молива, харесвам продуктите им. Идеално ми идват в момент, в който решавам
да редуцирам скъпите мазила. Благородно ви завиждам на всички придобовки, и искам
просто от любопитство да попитам по-активните дами, как така успявате
да използвате всичко  Crazy Аз се реших да спра с покупките след като изхвърлих изсъхнало гримове и лакове за толкова много пари  #Crazy Та сега - Сефора. И да остане, не е чак като да хвърлиш Мак  ooooh!

# 266
Момичета, да споделя :

Днес бях с едно МАС-ско червило Cremesheen Cheshoot от една есенна колекция на МАС- много интересен наситено червеникаво кафяв нюанс  Heart Eyes сложих го сутринта в 8 ч. с нюд молив на Арт деко. Пих две кафета, обядвах, хапват разни нещица, а и три чая изпих, е не мръдна, просто в края на деня  беше леко избледняло равномерно, но не грозно. Разкош.

Просто съм очарована    Crazy

# 267
Чудя ѝ се, защото не ми се струва нещо толкова уникално, знам ли, но пък може да ми се промени мнението след време.
Аз съм се наточила на Бенгалската роза... Ммммм... Пък да видим.
Как ще ти се промени след време, тя в Сефора свърши преди да бъде изкарана въобще. Предполагам и на другите места е така. Нямаш време да се чудиш. Утре може би ако купиш или ако заредят пак в Сефора в Петък, но аз не вярвам на това въобще.

Аз реших, че след като не взех Шанела, ще си взема най-накрая за половината пари течния хайлатър на YSL, който супер много харесвам, но все отлагам. Е вече няма. Flutter

# 268
  • София
Много красив и безкрайно икономичен е YSL  Heart Eyes Розовият ли ще вземеш?

# 269
Е, все пак Софийската Сефора не е единственото място, откъдето може да се купи!  Wink

densi, Touche Eclat ли имаш предвид по "течен хайлайтер"? Аз съм харесала от него 01, Luminous Radiance май се казваше, за под очите. Дали ще ми свърши работа?

Общи условия

Активация на акаунт