MAC & Sephora - 10 тема

• 37 899
  • 723
  •   1
Отговори
# 330
Купих си розовия, течен хайлайтър Лоран след като не взех нищо от колекцията на Диор.
Хубава е, но нищо не ме грабна за покупка вк. и ружовете. Хубави са розовия и сивия лак, както и едно розови сенки за очи нов продукт с апликатор и молив от обратната страна. Палитрата сенки за мен е доста бледа и си струва само розовия цвят. Другите си ги имам. Отпадна. Харесах новите едници сенки за очи в розово и лилаво, но са прекалено скъпи.
 Ружа на Шанел обаче е много хубав. Двете червила мат 42 и особено 43 са страхотни също. Heart Eyes

Момичета, нося обаче лоши новини. Много ме нервираха тези от Диор, защото вече няма да вкарват въобще в България Коледна и лятна колекция на бранда. Също така приключихме със Звездните продукти. Това сега са последните заредени. Попитах купуват ли се те?! Първи свършвали винаги, въпреки цените си от 150 лв, но такава е политиката вече на фирмата. Идиоти /без извинение/!
Този път са заредили по два!/2/ бр. продукта от колекцията и следващата чак на есен. Sick

Нищо няма да купя от тях щом са толкова хитри! И без това са все по слаби и правят слаби колекции, пък сега ще пренебрегват българския пазар. Много съм ядосана.

Последна редакция: ср, 30 яну 2013, 21:12 от densi

# 331
  • София

Момичета, нося обаче лоши новини. Много ме нервираха тези от Диор, защото вече няма да вкарват въобще в България Коледна и лятна колекция на бранда. Също така приключихме със Звездните продукти. Това сега са последните заредени. Попитах купуват ли се те?! Първи свършвали винаги, въпреки цените си от 150 лв, но такава е политиката вече на фирмата. Идиоти /без извинение/!

Shocked Пълна тъпотия както винаги! Аз вече ще спра да харча пари в тукашните магазини- английските сайтове предлагат всичко!

А червилата на Шанел от пролетната колекция с по-висока цена ли са? Колебая се дали да не приютя едно утре, ако е останало.

# 332
Да ти кажа не съм гледала цените, защото отидох в магазина половин час преди затваряне и нещо ми бяха нервни. При положение, че специално се бях обадила да попитам до колко часа са.
Това е може би и причината да не купя и нищо, защото се чувствах нещо притисната. А  аз такива пари не давам, като се чувствам така. Peace
Предполагам че цените са същите.
На Диор обаче отново са повишени на палитрите 107 лв са вече. Бяха 104 от редовните 5-тици, а 105 лв. от сезонните.
Отидох си после в БЗ и си купих на спокойствие Лорана и съм толкова радостна.

# 333
  • София
Мерси  Hug Определено при такива цени пазаруването трябва да е удоволствие. Чудя се на Fantasque, но YSL гилзите ще го победят може би.

# 334
  • София
момичета знаете ли се кога ще дойдат пролетните метеорити( реших, че ги искам)
тъй като ми предстои командировка и да знам дали ще се вредя за тях

# 335
Не се знае въобще. Peace

# 336
Ще ме извините за въпроса, но следя отскоро гримовете и да попитам кой са звездните продукти на Диор  Blush да знам какво губя  Blush

# 337
Чантичките произведение на изкуството със сенки и глосове вътре. Hug

# 338
  • в 1001-та нощ
ах, новината е наистина потресаваща, това политика на дистрибутира ли е или на майката

# 339
  • София
Шанелските червила са на цените на редовните. Всъщност всичко е на редовни цени, освен пудрата  Peace

Аз днес попитах защо внасят толкова малко бройки и това политика на Шанел ли е специално за нашия пазар или на вносителите. Отговориха ми, че е на самия вносител и причината била, че през предни години много често дори оставали продукти от колекциите. Напоследък обаче имало силно увеличен интерес и вече се изкупували за часове... чудно защо ли  Laughing

# 340
 Трябва да им искате процент за оборота, ми се струва Joy Joy

# 341
Toeст купувайте за да има Grinning

Това за Диор е просто подигравка. 2 бройки....не са нормални просто Crossing Arms

# 342
  • София
Toeст купувайте за да има Grinning

Това за Диор е просто подигравка. 2 бройки....не са нормални просто Crossing Arms

На мен ми е абсурдно. За 2 бройки са докарали съответно цяла колекция тестери. Tired

# 343
OOo,току що пуснаха Арчи колекцията в сайта на Мак.Ако искате,може да ги видите.
Направо ме сърбят пръстите да поръчам веднага Grinning

# 344
  • София
Май само аз не страдам за Диор  Crossing Arms С тях, без тях, все тази. От години не ме шашват с нищо. Но все пак ако толкова искаме нещо тяхно - англичаните знаят как се печелят пари и с удоволствие ще подслонят и нашите  Wink В много сайтове се предлагат, така че не се ядосвайте  Hug (колкото и тъпо да е отношението на вносителите към нас)

Последна редакция: чт, 31 яну 2013, 10:36 от Elle-même

Общи условия

Активация на акаунт