MAC & Sephora - 10 тема

• 37 907
  • 723
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
Денси,честото! Страхотна изненада! Все такива любящи хора около теб Hug Hug

Аз се надявам утре пудрата да е в ръцете ми Mr. Green Толкова ми хареса...

# 316
Благодаря ви. Hug Жеста ме трогна наистина много!
Хайде всички, които я искат да се сдобиват с нея и да се хвалят. Сега чакаме включване от Ниана, и от Епона! Heart Eyes Hug  bouquet

# 317
  • в 1001-та нощ
densi  Rolling Eyes Blush ти се дърпаше  Rolling Eyes Embarassed но пудрата сама дойде при теб  bowuu както за Мохамед и планината  Heart Eyes

# 318
На мен опаковките на Арчитата ми харесват,забавни са.На снимки ми изглеждат дребни,май пак са ударили в грамажите за сметка на цените.Хвърлила съм око на 2 червила,прасковения блъш и прасковената пудра със сърчица.Колекцията излиза на 7-ми февруари в Щатите.

Най-хубавите подаръци за неочакваните,изненадващи такива,продиктувани от мил жест и внимание.
Вчера,така получих парфюм на Живанши и разбирам ентусиазма на Денси вмомента.

Последна редакция: ср, 30 яну 2013, 16:35 от Beautyholicа

# 319
Алена, обичам те - страхотна си  Hug Благодаря ти от сърце за отговора!
Тони и на теб също  Hug

Денси, честита! Обича те Шанел...това си е! Heart Eyes

# 320
  • Стара Загора
Момичета, ако някой си е поръчвал - как изглеждат семпълите на МАС червилата, като миниатюрни червилца ли - като мострените на Орифлейм и Ейвън примерно?

Нямам представа как изглеждат мострените червила на Орифлейм и Ейвън, но тези на MAC са точно като миниатюрни червила - много удобни за използване и опаковани перфектно.

Денси, на това му се казва страхотна изненада. Честито! Hug

различни са  Peace

а тесетрите на ейвън са миниатюрчици, мога да снимам довечера, а сега от една нова серия - си поръчах кутийка тестери за 10 лв (20-30 бр) - така ще имам всякакъв по-рядък цвят червила - за арт идеи, предизвикателства, пък и да наблюдавам как се възприемам с конкретния цвят - примерно с кафяво към черно  Mr. Green

Аленка, от Perfect Kiss ли поръча? Снощи ги загледах много и се чудя на едно червено и розово, дали ще си заслужават? Експериментира ми се с различни цветове, та затова ги мисля.  Grinning

Денси, честита пудра.  Hug

# 321
  • Torino,IT
Охо Денси честита пудра Hug
Разбирам ентусиазма ти, както и на всички които я имат Simple Smile
Аз пък се заинтригувах от новите YSL червила които показа Ел мем преди в темата и се отбих в Сефора да видя дали ги има, но още не ги бяха заредили.
Така се озовах пред щанда на Шанел и се изкуших и аз, ама не за пудрата, за нея проявих воля Crazy
Взех си новите сенки от пролетната колекция , двойката и цвят Fetiche Heart Eyes и Monte carlo от Rouge Coco Shine. И молив за очи, този с гумичката.
Много ми хареса и  Romance, страхотно розово, пробвах и Boy, но ми идва много Nude и не се вижда на моите устни.
Да ви питам бенгалската роза лак за нокти ли е и на коя марка...

# 322
Момичетата може да са споменали по друг повод,а аз говоря за Rose Bengale от Guerlain Rouge Automatique серията червила,по която въздишам,купувам,пак въздишам и пак купувам.http://2.bp.blogspot.com/-_GaW33pCSaw/Tgn7Jmhf2GI/AAAAAAAALZk/41 … ose+bengale+a.jpg

# 323
Благодаря момичета! Heart Eyes Hug
Lindita, взела си страхотни неща честити да са ти! Hug На всички други мацки също!  bouquet

Нямам търпение да видя ружа и палитрата на Диор с розовите сенки сега.

# 324
  • Torino,IT
Момичетата може да са споменали по друг повод,а аз говоря за Rose Bengale от Guerlain Rouge Automatique серията червила,по която въздишам,купувам,пак въздишам и пак купувам.http://2.bp.blogspot.com/-_GaW33pCSaw/Tgn7Jmhf2GI/AAAAAAAALZk/41 … ose+bengale+a.jpg

Ясно, мерси за инфото, аз пък незнайно защот си мислех че е лак за нокти. Rolling Eyes Grinning

# 325
Денси, честита пудра! Hug

Аз от Арчитата искам ( изненадващо ) прасковеното червило.  Heart Eyes

# 326
Благодаря ви. Hug Жеста ме трогна наистина много!
Хайде всички, които я искат да се сдобиват с нея и да се хвалят. Сега чакаме включване от Ниана, и от Епона! Heart Eyes Hug  bouquet
Денси, много мило наистина! Моите мании не предизвикват интереса на моя мъж.

Ех, какъв прекрасен ден! Обожавам това вълнение, което ме обзема, когато отивам за нещо чакано и желано! Винаги ми е било приятно да купувам козметика, да имам красиви неща в опаковки, галещи сетивата и суетата, но това, което изпитвам сега -адреналин, сърцебиене и опиянение дължа на вас!  Heart Eyes   bouquet Точно започнах да пиша думата "опиянение" и малкият ми син ме извади от безтегловността в която бях - като ме халоса по окото с дистанционното на ТВ  Mr. Green. Сега съм издуто "бобче" на костта на окото, но пък ме успокоява тази прелест Шанелска.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:

В Сефора естествено вече я нямаше. Но по обед точно зареждаха колекцията в Прити шоп - пробвах недокосвани още мостри. И момичето беше много мило, което направи прекарването ми там още по-приятно.
Друго от пролетната колекция не си взех, ох, жалко, че не си харесах лак. Особено от Диор, на чийто Rosy bow залагах надежди.  Sad Не ме впечатли достатъчно като за цената си. На живо Туту ми хареса повече. Триото сенки в розово обаче се мъдрят върху тоалетката ми.  Mr. Green

От Арчитата задължително трябва да си взема нещо, заради името  - на любим малък мъж  Heart Eyes Червило или руж може би. Моливите са много симпатични като външен вид.

# 327
  • в 1001-та нощ
...Аленка, от Perfect Kiss ли поръча? Снощи ги загледах много и се чудя на едно червено и розово, дали ще си заслужават? Експериментира ми се с различни цветове, та затова ги мисля.  Grinning

на гърба на 1 страница са  newsm78 не видях как се казват, ще погледна след малко, ако не се ориентираш  Rolling Eyes

в петък ще ги взема и ще сложа - което кажеш и на ръка ще мазна

повечето са много плътни и пигментирани, но на първия ред едни розови са по-слаба ракия  newsm78

аз всичките ги пробвах на ръка - нали не се съмняваш  hahaha Joy избрах 7 в пълен размер и тестери на всичко (да си имам за предизвикателствата странни цветове, които не нося иначе  Joy  а и за някой друг повод се налага нещо по-нетипично  Mr. Green)

Самсара  bowuu пак заповядай  newsm03 да кача ли снимка на тестер на ейвън и sample на МАС едно до друго  Rolling Eyes

# 328
  • Стара Загора
...Аленка, от Perfect Kiss ли поръча? Снощи ги загледах много и се чудя на едно червено и розово, дали ще си заслужават? Експериментира ми се с различни цветове, та затова ги мисля.  Grinning

на гърба на 1 страница са  newsm78 не видях как се казват, ще погледна след малко, ако не се ориентираш  Rolling Eyes

в петък ще ги взема и ще сложа - което кажеш и на ръка ще мазна

повечето са много плътни и пигментирани, но на първия ред едни розови са по-слаба ракия  newsm78

аз всичките ги пробвах на ръка - нали не се съмняваш  hahaha Joy избрах 7 в пълен размер и тестери на всичко (да си имам за предизвикателствата странни цветове, които не нося иначе  Joy  а и за някой друг повод се налага нещо по-нетипично  Mr. Green)

7 броя  Shocked

http://www.avon.bg/PRSuite/eBrochure.page?index=1&cmpgnYrNr=201302 Тези от първите 2-3 странички, аз харесах Pink Wink & Smitten Red, но и Make out Red ме блазни.  ooooh!
Тях ще те помоля да покажеш, че суочовете в нета са доста различни.  ooooh!

# 329
Самсара  bowuu пак заповядай  newsm03 да кача ли снимка на тестер на ейвън и sample на МАС едно до друго  Rolling Eyes

Не, няма нужда - Благодаря ти  Hug

Общи условия

Активация на акаунт