MAC & Sephora - 10 тема

• 37 912
  • 723
  •   1
Отговори
# 300
  • Отвъд алеята зад шкафа

Едната палитра, огледалото и пудрата задължително ще ги проверя, ако ги пуснат. Някъде хората имат вече този късмет:

При положение, че това е колекция за Св. Валентин, нямат много време да я пуснат и тук.

# 301
  • София
44 лв са минералните  Grinning

Като гледам във фейсбук, Арчитата излизат днес в Щатите  Crazy Разглеждах и някакви снимки и не мисля да си купувам нищо; а и опаковките пак са грозни  Tired

По-добре едно червило на ИСЛ или ментовия балсам, който просто ми спря дъха  Heart Eyes

# 302
# 303
  • Sofia
Ох...искам дори и само кутийките..но наистина колекцията цветово хич не е за мен Sad

# 304
Мерси, то аз съм се объркала, имах предвид класическите като мислех, че са минерални. Одеве разгледах цветоветеи ми се разясни. Чудя се дали да си харесам някой на МАК или да взема този на есенс от twilight...  newsm78

# 305
Ако Арчитата дойдат въобще тук, най-вероятно ще взема пигмента Lucky in Love (a light blue green).
.
Пудрите със сърцата също ми харесват.
Опаковките и те, но аз харесвам винаги такива.

# 306
Оставете всички Арчита на мен smile3508 Аз ще ги приютя грозните патенца Grinning

Не бързайте за тези колекция. При нас още Strenght не е дошла

# 307
Момичета, ако някой си е поръчвал - как изглеждат семпълите на МАС червилата, като миниатюрни червилца ли - като мострените на Орифлейм и Ейвън примерно?

# 308
Едно го мислиш, друго става. Пратих по обясними причини, да ми купят лака на Шанел, те обаче много харесали и пудрата и думите " лимитирана, супер красива е, съкровище" и т.н ги накарала да я купят изненадващо. Че и крили, та да е голяма изненада. Само терзания да има в душата ми дали, или... Grinning
Много съм щастлива. Heart Eyes
Сега оставя да видя и Диор.

# 309
  • София
Денси, добре дошла в клуба  Hug
Харесва ли ти хайлайтърът?

# 310
Момичета, ако някой си е поръчвал - как изглеждат семпълите на МАС червилата, като миниатюрни червилца ли - като мострените на Орифлейм и Ейвън примерно?

Нямам представа как изглеждат мострените червила на Орифлейм и Ейвън, но тези на MAC са точно като миниатюрни червила - много удобни за използване и опаковани перфектно.

Денси, на това му се казва страхотна изненада. Честито! Hug

# 311
  • София
В Престиж на "Янко Сакъзов" са заредили Шанел. Има от всичко по 5-6 бройки. Пудрата е безумно красива на живо. Червилата също са разкош.
На мен ми се взе ума от двойката сенки, която по някаква причина не виждам почти никъде из нета - http://softly.nothingspaces.com/2012/12/09/i-spy-spring-2013-cha … ps-duo-eyeshadow/
Лаковете изобщо не ми харесаха, от моливите само люляковия.
Не купих нищо, но след малко май ще се върна за едното червило.

# 312
Денси, добре дошла в клуба  Hug
Харесва ли ти хайлайтърът?

Благодаря. Hug Живота се случва, докато човек прави планове. Whistling
Харесва ми да, винаги ми е харесвал много, просто се въздържах, защото имам доста и ме е срам... малко. Blush Пък е скъп. Как няма да харесаш тази опаковка, този златен воал, тази сдържаност в блясъците.

Благодаря Тони, да се връща! Embarassed  bouquet

Аз също искам да видя цялата колекция лично, дано това стане довечера.

# 313
  • София
Е, Десни честито! Peace
Шанел и Ланком са ненадминати по хайлатери! Страхотен подарък са ти направили! Със здраве! Hug Peace

# 314
  • в 1001-та нощ

Нямам представа как изглеждат мострените червила на Орифлейм и Ейвън, но тези на MAC са точно като миниатюрни червила - много удобни за използване и опаковани перфектно.

Денси, на това му се казва страхотна изненада. Честито! Hug

различни са  Peace

тестерите на МАС са с размера на истинско червило, но пише tester

samples на MAC от  the body needs - са "ръчно" правени, ето ги - в пликчето - едни дълги, мога да снимам едно довечера

а тесетрите на ейвън са миниатюрчици, мога да снимам довечера, а сега от една нова серия - си поръчах кутийка тестери за 10 лв (20-30 бр) - така ще имам всякакъв по-рядък цвят червила - за арт идеи, предизвикателства, пък и да наблюдавам как се възприемам с конкретния цвят - примерно с кафяво към черно  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт