MAC & Sephora - 10 тема

• 37 916
  • 723
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Ниана, цялата колекция беше заредена, но не съм гледала червилата как са. Бях помолила от Pretty Shop да ми звъннат като получат колекцията. Още не са ми звъняли. Ако въобще го направят - ще пиша.

Днес съм с хайлайтъра на Шанел. Нанесен на моята кожа няма и помен от розовия подтон. Само изключително фин, много красив златен воал. Има един голям минус според мен - гледам се сега на естествена светлина и хайлайтъра е почти невидим. А на изкуствена е някакво вълшебство. Комбинирах с Монте Карло на устните и резултатът е прекрасен (скромно, нали Simple Smile )

Никаква идея нямам как с този хайлайтър може да заприличаш на "тиган", но какво да ви кажа... техники всякакви  Mr. Green

# 286
  • София
А как го нанасяш хайлайтера Ел?
Аз имам чувстото, че всеки хайлайтер го нося като руж Rolling Eyes. Или върху руж. Но предназначението му все съвпада с това на ружа. И мястото, и четката, и нанасяне и всичко останало. Thinking
В един момент се замислих, че май- трупам ружове. ooooh!

# 287
  • Бургас
Dare tо Glow на YSL еее страхотно, аз моето си го смесвам с бб крема , с ФДТ на всякъде където искам и е трайно и стои страхотно, много нежно. Моето е розовото 03 мисля че беше. Слагам даже върху крема понеже рядко слагам  ФДТ, само за поводи.

# 288
  • София
kopche, така го нанасям, както е показано на тази картинка в дясно

Над ружа. Е, разбира се, понякога го слагам и върху, ако искам да направя него по-блестящ. Използвам една много голяма четка за очи - MAC 227 Имай предвид, че аз имам дооооста място на лицето  Animal Pig та бузите ми позволяват прилично мазане на всички видове контур/руж/хайлайт.

Сега като се замисля, никога не съм слагала хайлайтър както е показано в лявата част на картинката. Все имам чувството, че с моята комбинирана кожа не е подходящо.

deadly_vesi, прекрасна идея даде за смесването. Ще пробвам и аз някой път. И аз съм точно с розовия.

# 289
  • Бургас
Elle-même и аз съм комбинирана кожа и процедирам като на дясната страната на това което си показала, а и не е като да нямам място хехехе имам си широко лице.
Наистина пробвай да смесиш стои много интересно и не ми изглежда мазно лицето, от което се притеснявах.

# 290
Много ме радвате с тези положителни коментари за розовия Лоран. Heart Eyes Hug
И аз нанасям хайлатъра точно по показания начин вк. понякога и през средата на лицето много леко, точно както е описано.

# 291
  • Бургас
Денси  Hug то хубавото си е хубаво , няколко месеца му се чудих и точно ден преди новата година си го купих за имения ден  Laughing. Момичета в понеделник  идвам и ще видя какво сте оставили от Шанелската колекция  в Сефора( и в Бургас ще я има ама не мерси) , но сигурно ще заложа на Too Faced  и след това на МАК. А някакво инфо на YSL колекцията кога ще  бъде заредена.

# 292
  • София
Мда, аз нямам толкова просторно лице, за всичките тия продукти. Thinking Crazy

А и ако слагах софт енд джентъла на всички указани места, щях да лъщя потресаващо ooooh!. Мне! Ще продължавам да си го мажа според природните си възмножности и... способности. Mr. Green

# 293
# 294
  • Отвъд алеята зад шкафа

От софийския МАС казвали ли са кога ще заредят тази колекция?

# 295

От софийския МАС казвали ли са кога ще заредят тази колекция?
Не. Peace

# 296
Може ли някой да ми каже в МАК по колко са минералните ружове?

# 297
Мисля, че са точно 42 лв.

# 298
  • София
42лв. са класическите ружове със сигурност. Минералните не трябва ли да са една идея по-скъпи  Thinking В английския сайт на Мак разликата е лира и половина.

# 299
Да вярно значи са 44-46 лв. Там някъде.

Общи условия

Активация на акаунт