MAC & Sephora - 10 тема

• 37 880
  • 723
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Аз пък съм от тези дето искат да лъщат като тиган  Rolling Eyes - ако ми кажете как става ще съм Ви благодарна.
При мен сякаш всичко попива и после става сухо  ooooh!
Искам тиганено-мокър ефект  Laughing

Разбирам те Laughing И аз съм така- гримът сякаш ми попива в кожата, с парфюмите е абсолютно същото!
Е разбира се не търся мазен ефект, а на лъскава, полирана кожа. Блестящите скинфиниши са перфектни за тази цел  Heart Eyes

# 391
Аз пък съм от тези дето искат да лъщат като тиган  Rolling Eyes - ако ми кажете как става ще съм Ви благодарна.
Ето едно нещо с което ще го имаш тиганено -мокрият ефект Mr. Green- http://www.makeupalley.com/product/showreview.asp/itemid=111799.Ако се правя на изкуствена светлина и после изляза навън-точно такъв ефект има PeaceИначе много си го харесвам Heart Eyes

Ама как да се омажа цялата с него през деня например  Laughing

Илли, да без мазен ефект  Peace Точно като полирано.

# 392

с теб трябва да пием кафе - ще те 'натиганя' макар и не с мак и шанел  Laughing

# 393
  • София
Бубс, искам и аз да съм тиган  Crossing Arms

За съжаление, от Шанела изобщо не видях такъв ефект върху себе си, иначе щях да го купя  Confused

# 394
# 395
шанелът го пробвах само от тестера, не знам какъв му е ефекта на лице
с една обикновена добре напластена здрачовска пудра се докарва като топка от дискотека  Laughing
добре напластен белият шоколад също ме прави ужасно тиганена
за мен двете дават най-гланцов ефект, т. е. блестящ, но с по-неразличими частички
и с груба четка, за да се напласти добре /герленската или ментето й  Mr. Green/

# 396
  • Sofia
Момичета, искам да попитам дали тези ружове ги има в Сефора ( нямам възможност да отида в момента), дали някой ги използва и заслужават ли си? Предпочитам розово, по-слабо пигментирано, с    блясък...Ако се сещате за други варианти, ще съм много благодарна Hug
- Star dust
rose initiale
fleur de lotus

# 397
Аз пък съм от тези дето искат да лъщат като тиган  Rolling Eyes - ако ми кажете как става ще съм Ви благодарна.
При мен сякаш всичко попива и после става сухо  ooooh!
Искам тиганено-мокър ефект  Laughing

Разбирам те Laughing И аз съм така- гримът сякаш ми попива в кожата, с парфюмите е абсолютно същото!
Е разбира се не търся мазен ефект, а на лъскава, полирана кожа. Блестящите скинфиниши са перфектни за тази цел  Heart Eyes
Самсара, аз бих ти препоръчала да пробваш розовия, течен хайлайтър на Лоран. Аз днес го сложих и стои много добре.Блестящо и влажно, въпреки че изсъхва няколко минути след нанасянето. Супер икономичен продукт. Количество буквално колкото глава на карфичка стига за едната скула и за окото под веждата. Трябва да се нанесе супер малко, защото е наистина много блестящ и ако се прекали няма да се хареса. Много е хубав продукта. Hug  bouquet
Нямам абсолютно никакъв друг грим на лицето вк. и червило и пак стои добре. Само крем и течния хайлайтър на скулите и над горната устна съвсем леко.

Ружа на Шанел Star dust е от Коледната колекция и го няма вече абсолютно никъде. Страхотен е.
Втория и третия може би има. Хубави са, заслужават си и са леки но позволяват напластяване.
Ружовете на Мас обаче са почти двойно по-евтини и повече от 4 пъти по-добри.
Мас е точно срещу Сефора. Hug

# 398
  • Пловдив
Обадиха ми се! Изпратих мъжът ми да я вземе! Но нямам търпение да споделя с вас тази моя радост! Hug Hug Hug Hug единственото нещо което помрачава радостта ми е че нямам четка за него Crazy

# 399
  • Отвъд алеята зад шкафа
densi много изкушаващо звучи описанието ти на YSL, има ли тестери от него в Сефора или БЗ? Търсих из нета хубави суочове, но нещо не намирам...или пък да изчакам нещо интересно от МАС  Thinking

# 400
  • Sofia
densi, ще пробвам и там задължително, но тези съм ги харесала като цвят от Темпталия ( ние сме с почти еднакъв цвят кожи и съдя по нея)..
това някой пробвал ли го е -

# 401
  • Torino,IT
Има ли вече ревюта на Темпталия специално за горния продукт как стои на лицето ?

# 402
  • Sofia
Има ли вече ревюта на Темпталия специално за горния продукт как стои на лицето ?

Има, да.  Peace

# 403
Има.  Peace

Опа, дубъл.

# 404

с теб трябва да пием кафе - ще те 'натиганя' макар и не с мак и шанел  Laughing

Hug Хайде

Мерси Денси  Hug Имам на ЕЛ илюминатора, нещо подобно ли е?

armira, честито   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт