MAC & Sephora - 10 тема

• 37 884
  • 723
  •   1
Отговори
# 375
Мисля, че не съм го виждала така отделно да се продава. Бенефит предлагат само сетове тук. Някой да ме поправи ако греша. Hug

# 376
  • Пловдив
    И аз си запазвам някои неща, както последно с промоцията на парфюми в бутика на ЕЛ и се радвам , че по този начин успях да се сдобия с мечтан и иначе недостъпен ценово аромат, но от друга страна според мен не е много правилно, точно заради клиенти, които са отишли навреме и лично да си закупят стоката ,  но си е до политика на фирмата , нагаждам се според обстановката.
   Скоро реших да си сменям телефона и отивам в магазина и ми заявяват : Няма бройки , правим списъци и някои хора чакат този телефон над 1 месец  Shocked " , след което се обадих на оператора да попитам дали все пак го има наличен и какви са тези списъци , те ми отговориха, че изобщо нямат такава политика  и явно в магазините сами си ги нагласят нещата  и нямали право дори да запазват, с 300 зора намерих къде в града е наличен желания телефон, в желания цвят и когато се отиде на място "ЗАПАЗЕН Е" - : Как така- за кого е запазен?! На косъм бях да им пусна жалба ако не го бяха дали,но все пак го взех "запазения телефон" . Изключително неприятно и тогава се сетих за тези запазванки с козметиката, почувствах се по същия начин , но недоумявах как е възможно и в тази сфера да процедират по този начин и да има такава истерия , за 10-20 пъти по-скъпа стока Tired

# 377
Ама моля ви се' Шанел и Диор са лесни марки за намиране.
Колко дълго търсих Прелюд, намерих го и то в центъра на София.
Ами хайлатера Париж Бомбай , той ме чакаше забравен в цели десет бройки на летището в Малага.
Така че винаги в крайна сметка идват при мен.
Как ли пък няма да търча и да правя засади около и в магазините.
Или да търпя безумки, като русото чудо от Прити шоп, Дъ Мол:))
Удобството е най-големия лукс е казала Коко Шанел.

# 378
в Сефора днес дори тестера бяха прибрали - може пък и да е правилно, да не се дразнят хората, но пластмасовата имитация на пудрата си стоеше  Rolling Eyes

# 379
Достъпни са,но друго си е да отидеш лично,да видиш с очите си,да пипнеш,да тестват и чак толкова да купиш,без съмнения дали розовото червило,което си поръчала онлайн,няма да се окаже лилаво при доставка.
Да се купува грим само от снимки,при това брандовете все пускат обработени снимки,че да изглеждат по-лъскави и лесни за продажба...риск е.Особено с оглед цените на Шанел и Диор.

Епонка,ти си от моите хора.Честита ти бенгалска роза.Готина е,нали?  Hug

# 380
Колкото и да ги гледам на живо все тая:)))
Най-добрата проба е грим с продукта, а колко освен Мак,затова ме спечелиха, въпреки опаковките им, и Естее , които пък затова ме държат здраво в прегръдките си, го предлагат в магазините си.
Освен това запазването де факто си е като пазаруване онлайн.Сляпо.Има риск.От всякакъв характер.

Аз например винаги спазвам ангажимента.
И ето сега съм смирено горд притежател на пролетния хайлатер на Шанел.Има опасност да стана примирено горд притежател на две- три бройки на signee de Chanel.

Забравила бях,че съм казала да ми пазят цялата пролетната колекция.
И то май на два-три магазина.
Пък те съвестни едни такива и аз съвестна, та така.

# 381
Bunnylicious, честита!  Много радост да ти носитова бижу! Браво на твоя мъж, чуден!

Моя с пистолет не могат да го закарат до подобен магазин и никога не би ми купил грим. Не го разбира той тези "боички" и не разбира защо се"'цапам"  Rolling Eyes

Виж за парфюмите няма този проблем с него, там моята (за момента "приспана" - само поради финансови причини), страст  срещам разбиране от негова страна. За дрехи също, пазарували сме като луди преди години. Но относно козметика и грим не можем да се разберем и това е  Crossing Arms

# 382
  • Torino,IT
Ами какво да кажа........не можах да устоя, предадох се , то направо е заразно да се чете тук

Heart Eyes

За мое оправдание ще кажа че много ми беше харесала още в самото начало когато я изкараха и я пробвах на ръката  Heart Eyes
Но се добрах с доста мъки до нея де признавам.
И в двете Сефори в които успях да отида беше изчерпана и казаха че не очакват повече зареждание, в Дъглас тук няма щанд на Шанел, така че отидох в един друг козметичен магазин в който имаше все още тестери на пудрата, докато в Сефора дори и тестерите бяха махнали , но за мое съжаление последната бройка беше продадена, та жената се обади по телефона да пита дали има останали в другия им магазин.....останала една единствена, та почаках докато ми я донесат, но си заслужаваше чакането.
Много съм доволна Party
Да кажа че в Мак нямаше още заредена змийската колекция, нито стренгт, нито Арчис, само в сайта днес се пояеи първата, затова си помислих че са пристигнали и на живо в магазина....но да поръчвам без да съм пробвала как ще ми стои на кожата....не Naughty

Bunnylicious, честит подарък  Heart Eyes
Не само в Бг пристигат по малко бройки момичета убедих се! Peace

Последна редакция: пт, 01 фев 2013, 09:24 от Lindita

# 383
И ето сега съм смирено горд притежател на пролетния хайлатер на Шанел.Има опасност да стана примирено горд притежател на две- три бройки на signee de Chanel.

Купи си нещо, с което приличаш на цитирам твои думи "тиган" от коректност? И то в може би в две-три броя по 110 лв. всеки? Айде бе?! Mr. Green Whistling
Арабела, ти май съвсем се опитваш да ни правиш на глупаци. Това че си мълчим и ти гледаме сеира и само хихикаме като видим твой пост не означава, че "ядем доматите с колците". Попрекали този път с измислиците-премислиците! Mr. Green  Laughing Whistling

Можеш да отвориш сергия пред Сефора и да продадеш излишните "тиганици" с надценка! Трябва да има награда за коректността! Peace

# 384
  • в 1001-та нощ
Привет Дами,

понеже говорихме са семпълите на червила от the body needs и нормалния размер - показвам 3 снимки в различни изгледи  Peace

Скрит текст:

# 385

Купи си нещо, с което приличаш на цитирам твои думи "тиган" от коректност? И то в може би в две-три броя по 110 лв. всеки? Айде бе?! Mr. Green Whistling
Арабела, ти май съвсем се опитваш да ни правиш на глупаци. Това че си мълчим и ти гледаме сеира и само хихикаме като видим твой пост не означава, че "ядем доматите с колците". Попрекали този път с измислиците-премислиците! Mr. Green  Laughing Whistling

Можеш да отвориш сергия пред Сефора и да продадеш излишните "тиганици" с надценка! Трябва да има награда за коректността! Peace

Ни най-малко не си измислям.

Абсолютно спазвам стриктно, когато поръчам нещо, го взимам и никога не си нарушавам думата

и затова навсякъде ми пазят нещата докато дойда.

Не е казано, че взимам целите колекции,и то по няколко пъти:
)))) ти съвсем се заби във фантазми.Да, бе, да, аз да не съм банка.Simple Smile))

От единия магазин взимам едно-две-три неща, от другия друго - четвърто и пето. Принципно избягвам да се конкретизирам какво точно ще взема докато не видя , но има и слаби моменти...Simple Smile))

А за подписа на Шанел - Момичетата толкова съвестно ми я бяха запазили  и с такава радост ми я дадоха, че какво да се прави взех я.
А и ако не я бях взела, и изведнъж реша, че много я искам , а тя вече тотално е изчезнала?

Има обаче още два любими ми магазина в които съм поръчала да ми пазят колекцията...Още не съм ги посещавала, но предстои...

Утре ще пробвам отново пудрата signee de Chanel как ми стои, като я сложа на спокойствие в домашна обстановка.
Дано да не лъщя пак като тиган.

А и още нещо-изключено е да продавам допълнителните бройки , които купувам от някой търсен продукт, ако реша, че някоя моя мила приятелка заслужава и ги подарявам.

Пък който иска да хихика, да хихика.

Последна редакция: пт, 01 фев 2013, 07:15 от Ara_bella

# 386
Ох това червило на МАК определено е от моите любими цветове... с него ли беше на онова гримче с лилавото пастелено червилце  илилавия руж, дето толкова ми харесаха? аз си купих подобен цвят на лореал, но на устата стои много по- прозрачно, като оцветен вазелин, язък за високата ми цена, която по мои спомени беше около 20  лв...

# 387
Аз пък съм от тези дето искат да лъщат като тиган  Rolling Eyes - ако ми кажете как става ще съм Ви благодарна.
При мен сякаш всичко попива и после става сухо  ooooh!
Искам тиганено-мокър ефект  Laughing

# 388
  • София
Аз пък съм от тези дето искат да лъщат като тиган  Rolling Eyes - ако ми кажете как става ще съм Ви благодарна.
При мен сякаш всичко попива и после става сухо  ooooh!
Искам тиганено-мокър ефект  Laughing
Ето едно нещо с което ще го имаш тиганено -мокрият ефект Mr. Green- http://www.makeupalley.com/product/showreview.asp/itemid=111799.Ако се правя на изкуствена светлина и после изляза навън-точно такъв ефект има PeaceИначе много си го харесвам Heart Eyes

# 389
  • в 1001-та нощ
Ох това червило на МАК определено е от моите любими цветове... с него ли беше на онова гримче с лилавото пастелено червилце  илилавия руж, дето толкова ми харесаха? аз си купих подобен цвят на лореал, но на устата стои много по- прозрачно, като оцветен вазелин, язък за високата ми цена, която по мои спомени беше около 20  лв...

да  Peace точно с него и днес пак съм с него, но заради една петролена очна линия, която коментираме няколко дни и по-късно ще покажа в другата тема  Blush

червилото е много плътно и непрозрачно  Peace

Общи условия

Активация на акаунт