MAC & Sephora - 10 тема

• 37 892
  • 723
  •   1
Отговори
# 360
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз лично не мога да си представя тази пудра върху цяло лице при нормални и светли кожи, струва ми се наситен цвета, по-подходяща е като че ли за руж върху скули и може би контуриране  newsm78

# 361
Момичета...много се развълнувах и бързам да споделя  Laughing Утре имам рожден ден и мъжът ми отишъл да ми купува Метеорити (само аз останах без  Mr. Green), обаче навсякъде имало 03, а пък аз съм казала, че искам единичката... И ми се обажда да ме питам дали искам пролетния хайлайтър на Шанел вместо Метеорити!!! Joy Е, зачудих се малко, пък после реших, че Метеoрити винаги мога да си купя...
И така, и аз мога да се похваля  Heart Eyes Явно ми е било писано да се намерим  Heart Eyes

# 362
  • София
Bunnylicious  Two Hearts Прекрасен мъж си имаш, браво. И такъв страхотен подарък ти е избрал. С кеф да си го ползваш  Heart Eyes Абсолютно правилно решение си взела. Метеоритите винаги си ги има.

# 363
  • Пловдив
Bunnylicious,колко хубаво!!Със здраве!! Hug Браво на мъжът ти!
(после ще си вземеш и метеоритите- както се казва ''И двете дядо попе,и двете Mr. Green)

Ох и аз го чакам моят най -късно утре! Ще полудея вече! Whistling

# 364
Бравооо! Шанела се оказва много предпочитан подарък. Красив е и дори хора незапленени никак от козметика приковават поглед в него!
Честит да ви е!

Епона, на Сефора не се сърди много. Hug Няма магазин в България, освен ако разбира се нямаш роднини там, който да пази 48 часа най-хитовия продукт на седмицата. Peace Ако ти кажат, че ще го направят, защото и това се случва, го продават на първия клиент, който им се помоли супер много и видят тъгата в погледа му, че няма за него желан продукт особено ако купува доста неща от новата колекция на бранда.
В Мас пазят само понякога и само до края на работния ден, в други магазини въобще отказват или го правят с неудоволствие и големи пазарлъци за не повече от два часа.
Може би са си прави, не знам! Какво ще кажете?
Колко е уместно да се запазва дадена, супер хитова стока?

# 365
  • в 1001-та нощ
ако се пази за клиент, когото познават - го намирам з анормално

ако клиентът не дойде и не се обади, че е препятстван е нормално да се даде на друг  Blush който е дошъл да си остави парите  Peace

# 366
Аз си мисля, че във форума се създава малко излишна психоза. За Мак хайде добре, наистина идват малко продукти и е един магазин в България, но Шанел бол, само в София са сигурно над 10 магазина, по 5-6 пудри, аз съм сигурна, че накрая ще има останали бройки. В деня преди да дойдат колекциите някой спомена, че ще има мако бройки и аз реших да запазя в Сефора пудра /защото знам, че там процедират така/, иначе бях помолила да ми звъннат от друг магазин като получат колекцията.
Тъпо ми се струва всичкото това търчане  Tired

# 367
  • Пловдив
Моят е запазен с уговорката ,че до час ще съм го взела,разбирам ги,все пак това е хитов продукт Peace
Съгласна съм и с Алена,че ако клиента не се обади,може  да се предложи на друг Peace

# 368
Според мен е проява на неуважение, при положение, че е имало специална уговорка кога ще се отиде да се вземе. Колкото и хитомо да е нещо, щом е запазено, трябва да се пази до уговорения срок или ако клиентът се обади, че се отказва. И именно защото е хитово, е сигурно, че няма да им остане непродадено. Това си е моето мнение.

# 369
О при изришна уговорка си е чиста проява на неуважение.
Ох какво уважение към българския клиент ох?! Cry

# 370
О при изришна уговорка си е чиста проява на неуважение.
Ох какво уважение към българския клиент ох?! Cry
С колекциите на Мак се чуствам като едно време с бананите за Нова година  Confused А след изтрелването до Сефора и за Шанел мъжа ми откорвено ме поднася вече  Mr. Green

# 371
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз не се притеснявам, че желан продукт ще си го купя от нета, а не от магазина. Като цяло предпочитам пазаруването от интернет - не обичам разни продавачки да ми се навират, да ми дават акъл. Камо ли да ми правят фасони, защото са ме преценили като клиент, който няма да купи нищо, а само зяпа. Когато запазват продукт, се уточнява с какви условия се запазва - до края на работното време, за 2 дни и т.н. Ако клиентът не си го потърси, разбираемо е да го продадат. Но да го направят, преди да изтече уговорката -  Naughty Друг е въпросът  доколко тези запазвания са политика на магазина, решение на мениджмънта и доколко всяка продавачка сама си решава на момента.

Шанелската пудра я има в доста чужди сайтове, тепърва ще я има и в други, така че не са единствените българските 5-6 бройки.

# 372
Дори и много от вас да не са на това мнение мисля, че трябва да отказват да запазват изобщо. Който отиде първи заслужава да си купи. Аз никога даже не моля да ми запазват. Дразня се изключително когато бия пътя да си купя нещо в деня на появата му и ме връщат с думите, че всичко било запазено от месеци. После ми звънят, че все пак останали бройки и пак да бия пътя до там. Сякаш няма да им давам аз пари, а те ми правят услуга.

# 373
Момичета а това предлага ли се в Sephora? http://www.benefitcosmetics.com/product/view/coralista

# 374
За това Темпталиа се беше изказала много лошо. Ако ти се чете - http://www.temptalia.com/benefit-fine-one-one-review-photos-swatches
Благодаря ти! Hug Ще си харесам друго Hug

Ооо,не бързай да съдиш от чужди снимки и чужди впечатления - да е просто ориентир.Един ще хареса едно,друг друго,до кожа е,до цвят и каквото искаш.Няма по-добро от това лично да пробваш даден продукт.На мен например,стика ми харесва и не бих била толкова крайна.

Поръчах си червилото Betty Bright снощи.Вярно,на сляпо,но така или иначе исках едно червило от Арчитата и това най ме грабна.Другите неща ще огледам на място и ще преценя кое още да си купя.Ще направя и снимки,стига осветлението в бутика да го позволява.Палитра 4ка за $52 + $4 такса - хайде,нема нужда. МАС много насериозно са се взели,нещо. Crossing Arms

Бети повече ме грабва от Вероника.

Общи условия

Активация на акаунт