MAC & Sephora - 10 тема

• 37 417
  • 723
  •   1
Отговори
# 585
Руж коко шайн ли? И аз съм влюбена, тази седмица си взех още едно   Blush
Да  Grinning
Какъв цвят си взе?

# 586
Имам Boy, Style и Evasion, пасват ми на всичко и съм супер доволна. Аз никак не харесвам силно пигментирани червила.

# 587
  • София
Аз имам само един Rouge Coco Shine - Evasion. За мен е най-добрият нюд, който съм имала, но уви - изключително нетраен Sad Не говорим за подновяване няколко пъти на ден, а няколко пъти на час  Laughing Имам го от месец и вече почти 1см от продукта липсва  Confused Иначе е факт, че откакто го ползвам устните ми са в много по-добро състояние, меки и гладки  Heart Eyes
В серията Rouge Allure,  има ли сходен цвят? Те предполагам са по-трайни  Thinking
Чакам идната седмица да ми пристигне YSL Rouge Volupte Nude Beige (абсолютно откровено си признавам, че го взех само заради гилзата  Blush ), но съм почти сигурна, че и неговата трайност няма да е по-различна от Evasion  Rolling Eyes

# 588

П.П. Аз продължавам да съм влюбена в балсаместите червила на Chanel  Mr. Green  Heart Eyes
Колкото повече ги нося, толкова повече ми харесват!  Crazy
Руж коко шайн ли? И аз съм влюбена, тази седмица си взех още едно   Blush
Ще се сетите вие кои са невероятните червила. Обожавам ги. Heart Eyes Скоро ще купувам за подерен път Бой и Монте Карло ,а и ще избера поне още един /най-вероятно два/ нови цвята за пролетта.

# 589
Оооо, да, аз ги взех по твой съвет, Дени,както и още доста неща  Hug
Адри,ти успяваш да подобриш и моят рекорд  Laughing на мен ми карат по 2-3 часа ако не пия и ям.

# 590
  • София
Аз пуша  Blush И имам тик да си прехапвам и облизвам устните. Аз съм абсолютен червилоубиец  Twisted Evil Само разни яки стейнове се задържат при мен, сатененият финиш на МАС (матови червила не обичам защото ме карат още по-често да се облизвам) и 14 часовите евтинджоси на Мейбълийн, които бият всички рекорди, но не са за тази тема  Whistling

# 591
Аз харесвам и силно пигментирани червила, но нямам нерви да се оглеждам през 5 минути и да слeдя дали не се е изтрило и не изглежда грозно.  Rolling Eyes
От червилата на Chanel за сега имам Boy и Мonte Carlo и въпреки, че не бих ги причислила в категорията на трайните червила, ги харесвам и нося много повече в сравнение с другите ми червила.
Веднага след нанасянето на тези червила имам усещането все едно съм си сложила балсам. След време балсаместото усещане изчезва и цветът не е толкова интензивен, но пак си има цвят.
Специално при Мonte Carlo след като се е поизтрило, устните ми изглежда силно  пигментирани но естествени - изглеждат ми като устните на куклите Mr. Green
Chanel имат и доста силно пигментирани червила, но те нещо не ме привличат  Rolling Eyes
Когато си купих Мonte Carlo в магазина една доста възрастна дама тестваше едно такова червило и на нейните устни ми харесваше, но на моите не си го представям - цветът беше отровно червено  Mr. Green

# 592
  • София
Аз харесвам нюдове основно. Просто предпочитам да подчертавам очите и устните да са естествени. Но ако червилото ми го няма след половин час... то просто се обезсмисля изобщо да слагам такова, освен за собствено удоволствие. На практика съм начервена само за таксиджията (на когото грам не му отбира главата от Мак и Шанел, за да оцени този факт)  Laughing Докато стигна до желаната дестинация и вече не е останало.

# 593
Ползвам всякакви червила от всички серии на Шанел вк. и от по-стари. Всички ми харесват, но Шайн са ми най-любимите. Матовите са супер, но трябва непрекъснато оглеждане и оправяне, а често нямам и аз нерви за такова.

# 594
  • София
Алюр как са като трайност?
Коко Шайн бих си взела пак, въпреки всичко. Може би ще пробвам Монте Карло.

# 595
Силно пигментираните червила трябва често да се проверяват и при нужда подновяват, а за подновяването им си трябва огледало.
Балсаместите червила също трябва да се подновяват, но аз доста често ги подновявам без огледало Mr. Green Хубавото при тях е, че дори и да са се изтрили, са се изтрили равномерно и устните не изглеждат грозни  Wink
За мен Rouge Coco Shine са страхотни!  Heart Eyes
В момента съм си харесала Sari d’Eau и Liberte и най-вероятно ще си купя едно от двете или и двете  Mr. Green

# 596
Алюр как са като трайност?
Коко Шайн бих си взела пак, въпреки всичко. Може би ще пробвам Монте Карло.
Алюра са много трайни, но и леко изсушават устните. Но за трайност са най-трайни след мата.

# 597
  • USA, Steak State
Аз съм червилоубиец като Адри и не виждам смисъл да пръскам маса пари за скъпи червила след като ги изяжам на 5тата минута. Имам Бой на Шанел и тва ще ми е, намерих червило от масовите марки, което ми стои идентично с Бой и мисля да си подновявам него. И като цвят и като усещане и като консистенция.

# 598
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз съм червилоубиец като Адри и не виждам смисъл да пръскам маса пари за скъпи червила след като ги изяжам на 5тата минута. Имам Бой на Шанел и тва ще ми е, намерих червило от масовите марки, което ми стои идентично с Бой и мисля да си подновявам него. И като цвят и като усещане и като консистенция.

Кое е червилото?

# 599
  • USA, Steak State
Имайте предвид обаче, че всеки продукт за устни се променя като подтон от самият цвят на устните.
Този Лореал на ръка сравнен с Бой няма нищо общо, но когато нанеса на долната устна Бой, а на горната Лореал нямат никаква разлика. Не искам да подведа никого, просто опитайте. А и самите "балсами" на Лореал наистина са много приятни.

Общи условия

Активация на акаунт