MAC & Sephora - 10 тема

• 37 418
  • 723
  •   1
Отговори
# 570
И аз днес видях Герленската колекция .На метеоритите не им обърнах внимание много / с тези големи топчета  Sick  и за тия пари  Money  / но палитрата лилавата наистина е хубава - обаче  аз лилаво имам за два живота  ooooh!- а др. палитра наистина  - както Денси каза не е нищо особенно  Rolling Eyes .Чакам следващите пролетни колекции. Twisted Evil Twisted Evil

# 571
Плачи, аз по същата причина за сега се въздържах от лилавата палитра - имам тонове лилави сенки, но периодично решавам, че ми липсва точния нюанс и купувам на килограм.  Crazy Преди две седмици бях в поредната фаза и накупих около 93642763 тона лилави сенки (Пупа, ГР и т.н. )Та, предполагам, че ще и дойде времето и на тази палитра  Laughing Мен обаче ме разочароваха перлите - как можаха вярно да направят кутийката картонена и топчетата такива грамадански!  #Cussing out За сега съм пас с тях!  Crossing Arms

# 572
  • Пловдив
Момичета,реших да се сдобия с прасковено- кафяв руж,идеята ми е да го съчета я с амбър диаманта и да имам по естествен вид на лицето.Бихте ли ме насочили и помогнали в избора Hug Hug  Praynig
Може би нещо на Мак или Шанел?
Търсеният  ефект на бузките и скулите е това;

Последна редакция: нд, 10 фев 2013, 13:25 от armira

# 573
Армира, MAC Peaches мога да ти предложа като вариант  Peace

# 574
Армирка, аз бих те посъветвала да си купиш новия прасковен руж от пролетната колекция на Диор, който е просто страхотен или кораловия руж от пролетната колекция на Шанел, който е доста по-лек и доста по-кофти от Диорския, но все пак е хубав за идващото топло време. За какво ти е кафяв руж? Пролет идва, любов, весели бузи, ласки на любимия по тях. Кафявото остави за късна есен. Hug
Сега защо те съветвам да купиш точно тях.
Първо Амбър Даймънд е стар продукт и на теб ти трябва чисто нов, с нови, прясни съставки за да подложиш и да комбинираш с поостарелите. Второ Диор с Диор, марка с марка се получават най-добрите комбинации и вариации. Ружа е двоен с блестяща, и матова част и по този начин ти имаш три продукта за комбиниране и три финиша за различни ефекти.
Трето и не на последно място Диор е в твоя град и още утре можеш да отидеш и да си го купиш, а не да чакаш Мас. Знам какво е човек да науми нещо и да бърза. За съжаление Диора е точно два пъти по скъп от руж на Мас.

Последна редакция: нд, 10 фев 2013, 18:12 от densi

# 575
  • Пловдив
Алиена ,благодаря за предложението Hug На пръв поглед по снимки в нета не е лош Hug

Денси,да видим дали правилно съм те разбрала,за да не объркам нещо  Blush
Това ли са ружчетата за които говориш? Hug Blush
Скрит текст:
Герлен

шанел

диор първият

# 576
Да точно те са, но имай предвид, че въобще не изглеждат на живо така, както тук на снимката. Тук са супер тъмни излезли и двата. Иначе са си розов и коралов руж от новата колекция на Диор. Позволяват много леко нанасяне и силно напластяване, и са хубави ружове за мен лично, и двата.

Опа говоря само за двата ружа на Диор от Dior Cherie Bow Makeup Collection, не за Герлен редактирам. Те нямат пролетен руж. Peace Извини ме.
Това е, защото сега гледах и пробвах подробно отново новите колекции на Диор и Герлен. Hug

Последна редакция: нд, 10 фев 2013, 18:23 от densi

# 577
Ружа на Диор, за който пише Денси е много хубав, днес и аз го гледах  Peace

# 578
  • Пловдив
Ох Денси ,успокоих се,до сега гледах,гледах и пролетен руж на герлен не видях Blush Blush
Много благодаря за съдействието,страхотна си Hug Hug

Днес ходих до ПШ но бързах и нищо не си взех Sad Погледнах сенките на Шанел -тези в малките бурканчета (в момента не се сещам за името им),но не са моите цветове.Това беше последен тест за сенки.Омръзна ми  Sad При първото ми идване в София ще видя и  взема нейкид и приключвам Crazy

# 579
Върни се при сенките в малките бурканчета на Шанел и пробвай хубаво Епатант. Ма много хубаво!  Wink Няма по-добра сянка от тази. Черните с частици Мирифик също пробвай задължително на ръка и то напластено.

Дадоха ми ми доволно мостри на ББ крема на Диор и ще пиша и за него, като го пробвам хубаво.

# 580
  • Пловдив
 doh точно за бб на диор отидох до ПШ  doh забравих го...Сега вече имам двойна причина да отида пак Mr. Green

# 581
  • Отвъд алеята зад шкафа
Върни се при сенките в малките бурканчета на Шанел и пробвай хубаво Епатант. Ма много хубаво!  Wink Няма по-добра сянка от тази. Черните с частици Мирифик също пробвай задължително на ръка и то напластено.

Дадоха ми ми доволно мостри на ББ крема на Диор и ще пиша и за него, като го пробвам хубаво.

Благородно ти завиждам за тестерите. Мен винаги ме е срам да си поискам, особено пък за скъпа козметика.

# 582
Аз имам два цвята от сенките на Chanel и много си ги харесвам  Heart Eyes
Сенките са лъскави, с блестящи частички, но са изискано лъскави и са великолепни!  Heart Eyes
Нося ги както вечер, така и през деня - универсални са!  Wink Laughing
Харесват ми в комбинация с други сенки, но и самостоятелно.
Сутрин ако съм се успала и нямам време за гримиране, мацват от сенките върху клепача и съм готова  Mr. Green
До тук добре, но като се има предвид срокът им на годност (една година) и не ниската им цена - не смея да ги препоръчвам много  Rolling Eyes Blush
За мен са уникално красиви и аз лично не съжалявам, че си ги купих. Ако не бяха толкова скъпи със сигурност бих си купила всичките цветове  Rolling Eyes
На тази снимка съм с тях
Скрит текст:

П.П. Аз продължавам да съм влюбена в балсаместите червила на Chanel  Mr. Green  Heart Eyes
Колкото повече ги нося, толкова повече ми харесват!  Crazy

# 583
  • Пловдив
Миналата седмица ходих са си избера още едно червило на Шанел,но от по дълготрайните.Слагах,трих,слагах трих..ми не можах да се възприема с така наситено червило.Устните ми са плътни и с такъв тип червило много се набиват на очи Blush Червило не вех,но пък двойният молив на Диор  много ми легна на сърце и си го взех Mr. Green
За това пък съм влюбена в Бой,мога да си го слагам по няколко пъти на ден,но ми е голям кеф Flutter

# 584

П.П. Аз продължавам да съм влюбена в балсаместите червила на Chanel  Mr. Green  Heart Eyes
Колкото повече ги нося, толкова повече ми харесват!  Crazy
Руж коко шайн ли? И аз съм влюбена, тази седмица си взех още едно   Blush

Общи условия

Активация на акаунт