MAC & Sephora - 10 тема

• 37 422
  • 723
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
На мен повечето неща много ми харесват  Heart Eyes

И малко снимки и суочове на Chanel Mouche de Beaute Illuminating Powder

Мммм разкош!!! Чакам в събота да ми кажат дали са я намерили Mr. Green Heart Eyes

# 556
  • Стара Загора
Иве, ти си си ги харесала тези Метеорити и това е  Hug Не го мисли, а си ги взимай. Преди ги искаше, защото имат блясък. Сега ги искаш, нищо че нямат толкова блясък. Просто си ги обичаш  Heart Eyes

armira, пише, че февруари месец ще са в Белгия. За другите страни не мога да намеря. Ето и малко реални снимки http://mostlysunnyblog.com/2013/01/31/chanel-jeux-de-regards-col … ick-observations/

Всякак ги харесвам и искам.  Mr. Green Hug
Поръчвам и това е, не можете да ме разубедите вече. Ще ги ползвам до живот, ако трябва.  Joy

Ах, тази пудра е разкошна, също като цената си.  Crazy

Последна редакция: пт, 08 фев 2013, 16:44 от iv4enceto_91

# 557
Привет момичета,много се извинявам,но тези сенки ми взеха акъла! Имате ли представа има ли ги и каква им е цената!

Днес ги имаше .В МАС в Дъ Мол - около 40лв. са. bowuu

Аз не устоях на това червило . ooooh! Crazy Heart Eyes
Скрит текст:
Placholina, много ти благодаря.Ще трябва да се  видят!

# 558
Тези сенки са най-добрите зелени сенки, които съм виждала. Грима с тях става разкош. 42 лв. са и са минерални.

# 559
  • Torino,IT
Искам да попитам за отзиви за Мак Magically Cool Liquid Power.
И по специално за Honey rose.
Хареса ми това ревю на темпталия , въпреки че ми се струват доста плътни като консистенция ако се ползват за пудра на цялото лице, или са си хайлайтери ......някой ползвал ли ги е?

http://www.temptalia.com/mac-magically-cool-liquid-powders-swatc … es-photos-reviews

# 560
  • Стара Загора
Плачи, тези сенки изглеждат страхотно. Crazy Аз като антифен на зеленото, щом ги харесах, значи си заслужават. Взимай ги.  Hug

# 561
На тези зелените МАК много им се чудих...

Пудрата на шанел не ми харесва, много ми е жълта и мазна, поне така изглежда на суочовете, не е за моята кожа.

# 562
  • София
На мен пък сенките страшно много ми харесаха, тия мазничките - синьото е разкош.

# 563
Плачи, тези сенки изглеждат страхотно. Crazy Аз като антифен на зеленото, щом ги харесах, значи си заслужават. Взимай ги.  Hug

Ивчеее малко ми трябва. ooooh! Twisted Evil

# 564
  • Стара Загора

Ама ти още ли се чудиш?  smile3515

# 565
Ама ти още ли се чудиш?  smile3515

Ами да   Embarassed  днес ги гледах пак и  взех червилото - а те чакат ред. Whistling
Искам ги най- вече заради тези обици. Blush
Скрит текст:

# 566
  • Стара Загора
Точно за тези обеци са правени.  Whistling

# 567
Да аз нося целия комплект с колието и вярно си отиват със сенките. Heart Eyes

# 568
Да аз нося целия комплект с колието и вярно си отиват със сенките. Heart Eyes

Отивам да отворя Мола . Whistling Mr. Green Joy Joy

Понеже не разбрах  Embarassed Rolling Eyes- новата колекция на Герлен ще я има само в Бютито ли ?В Сефора няма ли да се появи изобщо или пък в Прити шоп ? Thinking
Поне да я видя пък да видим какво ще стане  Mr. Green - моите драконови метеорити са си нови - но незнайно как всяка сутрин намирам пред тоалетката по едно стъпкано бяло топче . #Crazy #Crazy newsm78

# 569
Днес гледах новите герленски сенки - ми, да ви кажа, не са лоши  Thinking Въпреки, че явно не са сред любимите на форума аз много харесах лилавата палитра. Със зеленото съм скарана и не съм го пробвала, но лилавата хич не е лоша и обмислям дали да не я забърша  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт