MAC & Sephora - 10 тема

• 37 802
  • 723
  •   1
Отговори
# 540
  • в 1001-та нощ
Мерси Мимита  Blush и с мен са били коректни, ни никога не съм ползвала код, та се замислих в тази посока  Heart Eyes

Не ми се вярва да има тестери. Не знам кога са сменени като имена (и цветове), но сигурно има поне година-две.
Не съм пазарувала никога от този сайт  Embarassed Малко се замислям са срока на годност на този рефил, но пък от друга страна на дали биха си позволили да продават развален продукт  Thinking

сегашните ми метеорити са от 2006г и нищо им няма  Peace имам ги отдавна и не ги бях ползвала  Blush

и на тези мисля - нищо няма да им има  Peace

# 541
  • София
О, и моите са старички Simple Smile Митика, който отиде в кофата, тъй като стана много розов, беше 2007. А Winter Radiance е от 2005  hahaha

# 542
  • Бургас
Мерси Мимита  Blush и с мен са били коректни, ни никога не съм ползвала код, та се замислих в тази посока  Heart Eyes

...

Кодове съм виждала само за определени марки, напр. Виши. За Герлен не съм засичала код.

# 543
  • в 1001-та нощ
мерси много, сигурно и аз няма да чакам  Blush

О, и моите са старички Simple Smile Митика, който отиде в кофата, тъй като стана много розов, беше 2007. А Winter Radiance е от 2005  hahaha

Shocked Shocked Shocked ама промениха се, така ли?  Shocked развалиха се  Shocked

# 544
  • София
Ооо, не. Бяха прекрасни. Просто вече исках да свършват след толкова години постоянно ползване. Натроших ги, за да загребвам повече продукт. Но явно е имало повече останали розови топченца и при нанасяне ми розовееше лицето.

# 545
Току що разбрах че не във всички магазини ще бъде заредена пролетната колекция на Герлен, така че който иска да си взема Метеоритите да отива в Дъглас и да не чака зареждания в други магазини. За по сигурно просто. Hug
Иначе в Леро има налични в момента всички други номера Метеорити от редовната колекция. Знам че няколко мацки търсеха в Сефора 01 специално, но нямаше зареждане.

# 546
  • в 1001-та нощ
а в БГ виждали ли сте дали зареждат рефилчета  newsm78 малко ме съмянва, но да питам все пак  Hug

# 547
  • София
Алена, аз не съм виждала рефилчета тук.

Chanel Jeux de Regards Collection

# 548
Ауу извини ме    ooooh! Embarassed Embarassed вече не знам и аз в коя тема съм .Помислих - че съм в козметичните придобивки . Joy Crazy

Червилата ми харесват . Heart Eyes

Много искам тези сенки  Flutter - но не знам дали ми се дават толкова пари . Money
http://lovelivebeauty.com/2012/04/mac-mineralized-smutty-green-eyeshadow.html

Привет момичета,много се извинявам,но тези сенки ми взеха акъла! Имате ли представа има ли ги и каква им е цената!

# 549
  • Стара Загора
Не съм ги видяла все още новите Живаншита.

Розовите Метеорити нанесени с четката на Пучи на цялото лице, както обикновено само върху хидратиращ крем ми харесват. Темпталия за пореден път се оказва абсолютно права за мен.
На моето лице тези Метеорити имат съвсем лек и доста по-незабележим блясък от №01 и особено от  старите Митик. Частитиците са много по-малки и финни. Пудрата матира перфектно лицето ми, озарява добре, но не като Митик. Частиците на Митик са най-големи и видими, 01 почти незабележима разлика с Митик и сега Розовите съвсем намален размер. Абсолютно нищо общо нямат с блясъците на Драконовите на моята кожа. Мен това лично много ме радва, защото имам блестящата коледна пудра на Шанел и не желая повече блясъци. Не съм тръскала топчетата в кутията, но загребвах доста голямо количество, въртях четката надълбоко и повторих нарочно много пъти с наслояване, за да видя какво ще се получи.

Абсолютно неподходящи за са покупка, особено при таи цена за хора, който търсят голям ефект от пудра или не виждат никакъв ефект от Метеорити Герлен. Peace

Много благодаря за подробното описание.   bouquet
Мисля, че дори и да нямат блясъка, който дава Митик пак ще ми харесат и смятам да поръчам, а и сребърните топчета не съм ги виждала досега в други метеорити.  Crazy

# 550
  • Пловдив
Elle-même  Hug
Аууу много са хубави!!! само това ми липсваше сега! Знаеш ли кога се очакват? Hug

# 551
  • София
Иве, ти си си ги харесала тези Метеорити и това е  Hug Не го мисли, а си ги взимай. Преди ги искаше, защото имат блясък. Сега ги искаш, нищо че нямат толкова блясък. Просто си ги обичаш  Heart Eyes

armira, пише, че февруари месец ще са в Белгия. За другите страни не мога да намеря. Ето и малко реални снимки http://mostlysunnyblog.com/2013/01/31/chanel-jeux-de-regards-col … ick-observations/

# 552
  • Пловдив
Усещам как тъмно синият молив ще ми заспи newsm03

# 553
Привет момичета,много се извинявам,но тези сенки ми взеха акъла! Имате ли представа има ли ги и каква им е цената!

Днес ги имаше .В МАС в Дъ Мол - около 40лв. са. bowuu

Аз не устоях на това червило . ooooh! Crazy Heart Eyes
Скрит текст:

# 554
  • София
На мен повечето неща много ми харесват  Heart Eyes

И малко снимки и суочове на Chanel Mouche de Beaute Illuminating Powder

Общи условия

Активация на акаунт