MAC & Sephora - 10 тема

• 37 802
  • 723
  •   1
Отговори
# 525
Продължавам да съм в тежка дилема - пролетните или драконовите?  newsm78 Накрая (както обикновено) ще взема и двата вида  Crossing Arms Освен ако до една седмица не изкупят драконовите тотално и в Белгия Thinking

# 526
Ауу извини ме    ooooh! Embarassed Embarassed вече не знам и аз в коя тема съм .Помислих - че съм в козметичните придобивки . Joy Crazy

Червилата ми харесват . Heart Eyes

Много искам тези сенки  Flutter - но не знам дали ми се дават толкова пари . Money
http://lovelivebeauty.com/2012/04/mac-mineralized-smutty-green-eyeshadow.html

# 527
Не съм ги видяла все още новите Живаншита.

Розовите Метеорити нанесени с четката на Пучи на цялото лице, както обикновено само върху хидратиращ крем ми харесват. Темпталия за пореден път се оказва абсолютно права за мен.
На моето лице тези Метеорити имат съвсем лек и доста по-незабележим блясък от №01 и особено от  старите Митик. Частитиците са много по-малки и финни. Пудрата матира перфектно лицето ми, озарява добре, но не като Митик. Частиците на Митик са най-големи и видими, 01 почти незабележима разлика с Митик и сега Розовите съвсем намален размер. Абсолютно нищо общо нямат с блясъците на Драконовите на моята кожа. Мен това лично много ме радва, защото имам блестящата коледна пудра на Шанел и не желая повече блясъци. Не съм тръскала топчетата в кутията, но загребвах доста голямо количество, въртях четката надълбоко и повторих нарочно много пъти с наслояване, за да видя какво ще се получи.

Абсолютно неподходящи за са покупка, особено при таи цена за хора, който търсят голям ефект от пудра или не виждат никакъв ефект от Метеорити Герлен. Peace

# 528
  • Sofia
На мен драконовите ми харесват повече Peace

# 529
  • Отвъд алеята зад шкафа
За съжаление драконовите са направо неоткриваеми, бих си ги купила веднага  Tired По нашите магазини стоят тестерите, не мога да разбера защо не ги махнат, само ме дразнят!

# 530
  • София
Драконовите ги видях, че се продават в Ягодка, ако ви се поръчва от там.

# 531
  • Отвъд алеята зад шкафа
Драконовите ги видях, че се продават в Ягодка, ако ви се поръчва от там.

Хм, аз редовно проверявам, но не съм засякла там, сега също не ги виждам  Sad

# 532
  • София
При мен излиза в списъка с продукти, но като кликна на нея ми дава начална страница. Не знам защо  Thinking Може би вече е изчерпана  Tired

# 533
  • Отвъд алеята зад шкафа
При мен излиза в списъка с продукти, но като кликна на нея ми дава начална страница. Не знам защо  Thinking Може би вече е изчерпана  Tired

При мен изобщо не излиза по този начин като на снимката  newsm78

1 by Haideger, on Flickr

# 534
  • София
Shocked Шантава работа  Crazy

# 535
  • в 1001-та нощ
densi  Peace много пълноценно ревю  Peace

аз се чудя - някъде виждали ли сте рефили на компактни метеорити, водят се рефилабъл, но пък не съм виждала пълнители  newsm78

също като се коментира митик - те серия от предишна година ли са?, защото сега в компактните трите цвята са teint rose, beige и dore

Ориентирам се към компактни озаряващи  newsm78 моите до лятото ще свършат  Cry

# 536
  • София
Алена, преди цветът, който сега е 01 Teint нещо си, се казваше Митик  Peace

Ето рефилче за компактните http://www.escentual.com/guerlain/make-up/guerlainmakeup003/

# 537
  • в 1001-та нощ
ауууу, каква хубава цена  Party Party Party много благодаря  Heart Eyes

Тези имат ли тестери тук или вече се водят стари и има тестери на новите  Rolling Eyes

Чудя се - дали да стрелям в тъмното и да взимам или има къде да се види  Rolling Eyes при положение, че не ми е спешно  newsm78

В този сайт има ли кодове? Пазарувала съм от там, но директно - без отстъпки и т.н.  Rolling Eyes Сигурно има и тема  newsm78

# 538
  • София
Не ми се вярва да има тестери. Не знам кога са сменени като имена (и цветове), но сигурно има поне година-две.
Не съм пазарувала никога от този сайт  Embarassed Малко се замислям са срока на годност на този рефил, но пък от друга страна на дали биха си позволили да продават развален продукт  Thinking

# 539
  • Бургас
Сайтът е коректен.  Peace
Имам няколко поръчки от там, всичко е без проблем!

Общи условия

Активация на акаунт