MAC & Sephora - 10 тема

• 37 865
  • 723
  •   1
Отговори
# 465
  • София
В ebay я има вече
http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&_nkw … &LH_PrefLoc=2

Бронзърите на Guerlain си вършат страхотно работата  Simple Smile . Преди бях решила, че не стават за моята светла кожа, но на морето изкарах само с тях. За пет минути си правех грима -  контур, руж и очи, и хуквах към следобедните коктейли  Grinning - нямах никакво време за губене.

Последна редакция: вт, 05 фев 2013, 12:51 от Мaрта

# 466
  • София
В ebay я има вече
http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&_nkw … &LH_PrefLoc=2

Бронзърите на Guerlain си вършат страхотно работата  Simple Smile . Преди бях решила, че не стават за моята светла кожа, но на морето изкарах само с тях. За пет минути си правех грима -  контур, руж и очи, и хуквах към следобедните коктейли  Grinning - нямах никакво време за губене.

Цената е впечатляваща   Thinking

# 467
  • София
Така е  Grinning. За мен е същата като    
CHANEL POUDRE SIGNEE DE CHANEL ILLUMINATING POWDER  , но е леко по-златиста.

# 468
  • София
Така е  Grinning. За мен е същата като    
CHANEL POUDRE SIGNEE DE CHANEL ILLUMINATING POWDER  , но е леко по-златиста.

Поне на снимки, структурата е много различна!

# 469
  • София
Може, и на мен ми харесва на снимки , но ако някой я купи, ще ми е интересно да ги сравним.

# 470

http://www.musingsofamuse.com/wp-content/uploads/2012/04/Guerlai … Summer-2012-9.jpg

Любим, любим.    Heart Eyes

Бях го прибрала за известно време и тази сутрин го пъхнах в чантата, преди работа. Нанесох го, влизам в темата и вие обсъждате бронзъри.   Heart Eyes
"Замириса" ми на топло време.    Hug

# 471
  • Пловдив
Бронзърите с каква четка ги нанасяте? newsm78

# 472
С кабуки или с четка за скулптиране/руж. С кабуки за мен се получава обаче най-естествен ефект.

Ох нямам търпение за новата колекция на Герлен. Спирам се от други козметични покупки докато не видя какво ще предложат там и какво, и дали ще харесам нещо.

Ох Марта, ох лоша жено ти  Twisted Evil Heart Eyes, защо сега показа този ибейски линк, та да го мисля. Потрябвала ми е, но от чисто колекционерска гледна точка.......

# 473
Вчера питах в нашия Нордстром дали ще получават Шанел Хонг Конг.Девойчето каза 'Не' (имам още надежда за сенките онлайн),след което минах да си удавя мъката в МАС, 4-ка сенки на Кларинс си поръчах нови.А,да - имам си и аз бенгалската роза  Grinning Вече 7 червила събрах от Герлен Руж Отоматик,но са ми малко,искам цялата линия.

По-късно ще сложа снимки на MAC Betty Bright червилото на новата им колекция.Сладурска опаковка,иначе цвета като цвят не е нищо невиждано.

Илуминиращата пудра на Боби Браун я загледах,но не купих.Така,на кожа,много ми харесва.Хм....

# 474
  • Бургас
Здравейте да се похваля след първото ми посещение в МАК. Останах с много добро впечатление , мадамата ми хареса грима и ме похвали и попита дали се занимавам професионално, даже ме пита за сенките и я "зарибих " по make-up studio.
Та това ми е от вчера: MAC Lightscapade Mineralize Skinfinish  страхотен е даже го пробвах върху цялото лице и стана много добре
много интересно червило, можеш да си го правиш в страхотни комбинации

# 475
  • Пловдив
Аз може ли пак да попитам Blush -трябва ми четка с която да нанасям прахообразна пудра и сикинфиниш - може ли една четка да  се нанасят и двете?
Колебая се между 134,150 и 187 - моля помагайте  Hug Hug

# 476
  • София
Дени   bouquet , връщам Ви услугата, мадам  Grinning .  Остави, ами си харесах и розовите сенки от същата колекция
Скрит текст:
Пуснаха ги на сайта на Chanel, за жалост не мога да поръчам от там.

Моя бронзър го нанасям с четката за метеоритите или с четка за пудра (имам една на Clarins, която е доста твърда).

Последна редакция: вт, 05 фев 2013, 21:41 от Мaрта

# 477
  • София
Аз може ли пак да попитам Blush -трябва ми четка с която да нанасям прахообразна пудра и сикинфиниш - може ли една четка да  се нанасят и двете?
Колебая се между 134,150 и 187 - моля помагайте  Hug Hug

За четките за които питаш нямам мнение. Но за въпроса една четка за прахообазна пудра и скинфиниш, помисли така. Ако с прахообразната пудра целиш матиране, а скинфиниша е с блестящи частици и искаш да го нанасяш само на скулите като хайлайт, ще трябва всеки ден да я переш тази четка. Защото при следващото нанасяне на прахообразната пудра ще заблести цялото ти лице. А аз лично нямам време всеки ден да почиствам четките за грим, въпреки че бих желала.
Та, ако това не те притеснява можеш да минеш с една четка, в противен случай ти трябват две отделни.

# 478
  • София
CLARINS SUMMER 2013

CHANEL CROISIERE DE CHANEL 2013

# 479
  • Sofia
Палитрата на Clarins е страхотна....а не знам защо, но ружовете на Шанел ме привличат ужасно много, от години Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт