MAC & Sephora - 10 тема

• 37 409
  • 723
  •   1
Отговори
# 600
  • Отвъд алеята зад шкафа
А sheen серията на МАС как са?

# 601
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Ето МАС Peaches на днешни снимки.Предпочитам да остана в розовата гама,защото този руж,на моята супер бяла кожа,стои оранживееещо.Ако не се прекали с наслагването,например само с едно минаване на четката,стои добре,но ако повторя,че и потретя - стои вече изкуствено и грозновато (на мен). http://coquelicotta.com/?p=3776

# 602
  • София
Beautyholicа, защо ти е да повтаряш и потретваш?  Rolling Eyes За мен идеята на ружа е да НЕ се вижда, че има такъв. Да придава на лицето здрав и свеж вид, а не да бъде цветен акцент  Thinking

# 603
  • в 1001-та нощ
...

Аз не устоях на това червило . ooooh! Crazy Heart Eyes
Скрит текст:

страхотно  Heart Eyes успя ли да го носиш вече  Heart Eyes

# 604
Ооо да как иначе  Flutter .С  една лилава пухенка заспа направо.В нета повечето снимки с него са на мулатки или направо чернокожи  Thinking  и нарочно пробвах с повече бронзираща пудра на Флормар да видя как е - супер е . bowuu Crazy

# 605
  • в 1001-та нощ
 Heart Eyes с какви сенки го носи  Rolling Eyes Heart Eyes

# 606
Гледам да е нещо само озаряващо на очите да не съм съвсем очеибождаща   Shocked Shocked .С тази сянка по средата - страхотно става . Flutter
http://blushingnoir.com/wp-content/uploads/2013/01/0078.jpg

# 607
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Не повтарям,но ако някоя дама търси по-наситен цвят на скулите,ще насложи.Не съм пробвала ружа в комбинация с ФДТ,възможно е да претъпи оранжевата нотка.

# 608
За мен Руж Коко Шайн не стаават, за разлиа от класическите Руж Коко, които са страхотни! Но от Шайновете мисля да подаря на майка и свекървата за 8-ми март...

# 609
  • София
Внимание! Следващите снимки водят до пристрастяване, респективно - до големи харчове.

GUERLAIN TERRA ORA summer 2013 collection

GIVENCHY CROISIERE-SUMMER 2013 collection

# 610
# 611
  • София
Именно! И базата! И хайлайтъра на Givenchy  Heart Eyes

# 612
да!  smile3544
но многоцветните са ми абсолютна страст   girluu

# 613
  • Sofia
Ако на втората пудра на Живанши цвета е реален, то това е Ружът, който търся:)

# 614
А каква е разликата между базата, която си я има постоянно и тази от новата колекция?

Общи условия

Активация на акаунт