Окръжна болница - Варна -тема 5

• 55 093
  • 848
  •   1
Отговори
# 510
 а как си избрахте лекар, ако някой друг ви е  водил ЖК?! Аз имам талант да избирам неподходящ лекар и сега не смея да се насоча - все имам чувството, че пак ще сгреша. Затова сега се чудя дали да не избера този, когото хвалят най-много -  струва ми се  - д-р Славчев?! Той само за ражданията ли ходи в Отделението?
 Има ли скоро родили, които са доволни от д.р Папазов?

# 511
  • На брега на морето
Да, ходи само за раждания и да види родилките докато ги изпишат.
Аз държах лекарят, който ми води ЖК, да ми води и раждането. Не исках друг. Затова внимателно избирах.

# 512
Моята ЖК я водеше д-р Славчев и той също така ми направи секциото, не съжалявам, че го избрах.

# 513
И от д-р Папазов има много добри отзиви. Моя позната роди януари при д-р Евгения Георгиева и е също много доволна. Аз първоначално предпочитах да съм при жена, но като не можах да се ориентирам и отидох при мъж, сега е вече късно.

# 514
pina за какво да е късно?!. Аз си смених гинеколога на ЖК и от втория съм доволна?! Сега се чудя защо въобще съм избрала първия?!

като се избере външен лекар /д-р славчев/ отношението не е ли кофти?!Затова обмислям като вариант Папазов...

# 515
Не, не че не съм доволна, просто няма за кога да сменям, а и няма смисъл. В началото исках да е жена, защото щях да се чувствам по- комфортно, от колкото да се крача пред мъж или поне така си мисля, може и да не е така.
За д-р Славчев така казват, да, има лошо отношение от другите лекари към неговите пациентки. Но аз съм при него и искам с него да раждам, защото ми е единственото познато лице. В такъв момент не искам да съм сред напълно чужда среда, все за нещо/ някой да мога да се хвана.
Интересното е, че и аз знам, че той не дава дежурства в Родилното, а в Гинекология (не знам къде е това), но когато ходих на Отворени врати на родилното на ОБ, той беше там на бюрото в родилна зала и явно дежуреше. Нямаше пациентка. Може да е замествал или не знам каква е причината.

# 516
 Embarassedуф чак сега ти видях подписа...

# 517
За д-р Славчев така казват, да, има лошо отношение от другите лекари към неговите пациентки.
Раждах при него второто си дете и не забелязах никакво лошо отношение от другите лекари и акушерките.  Атмосферата в Родилното отделение беше много приятна, а дежурния лекар, акушерките и д-р Славчев работеха в екип, както и трябва да бъде.

# 518
Дано! Аз от темата за него събирам впечатления и чета истории, там са писали за това, дори сътрудника Соня го е потвърждавала, но вероятно не е правило, може да са били изолирани случаи. Каквото и да е, вече с всичко съм се примирила.

# 519
За д-р Славчев така казват, да, има лошо отношение от другите лекари към неговите пациентки.
Раждах при него второто си дете и не забелязах никакво лошо отношение от другите лекари и акушерките.  Атмосферата в Родилното отделение беше много приятна, а дежурния лекар, акушерките и д-р Славчев работеха в екип, както и трябва да бъде.
И аз раждах второто си дете (секцио) при него - не съм се сблъсквала с лошо отношение от страна на който и да било, заради това, че съм при външен лекар (Д-р Славчев)
 Дава дежурства в Гинекологията - на 4 ет в основната сграда на Св Анна, в родилно ходи да навестява всеки ден родилките си(поне при мен се отбиваше абсолютно всеки ден), да записва часове за операции и т.н.

# 520
  • На брега на морето
И аз да кажа, лошо отношение от никой от родилното не съм видяла. В темата многократно е обсъждано, че драмата и малко по-кофти отношението идва от неонатолозите. Но и те не са чаааак толкова зле, проблемът според мен идва оттам, че родилките са доста по-емоционални, а на хората има е работата това и така...малко тъпо го казах.

За д-р Славчев, не работи в родилното. Но често е  там. Когато аз раждах, бяхме поне около 15 негови пациентки в отделението. Затова се явява. Вечер минаваше да ни види. И така.

# 521
А аз ясно си спомня, че към мен имаше подчертано лошо отношение от страна на "д-р"Колев, след като разбра, че ще раждам при д-р Скочев. Ако някога това се е случвало и на други, то те са минали точно през Колев. Той като цяло е много груб и арогантен.

# 522
Coco Mademiselle  newsm10 Точно така е,Колев е ужасно груб!Той беше единствения с койтоЗабелязах как се държи с пациентките,с акушерките,санитарките и колегите си.....Беше много отвратително отношението му към всички.Може би си е такъв, не знам....Познавам една мама,която си е водила ЖК при него и при него е раждала,пак е бил груб и невъзпитан.

# 523
Ох, не знам за Колев, но моя приятелка беше при него и той й води всичко от начало да край. Много беше доволна, че и посреднощ ако му звъннела, и по което и да е време й обръщал внимание...но определено си избира пациентите по симпатия, защото мен отказа да ме вземе на ЖК  Grinning Наистина отношението му е кофти ако не го кефиш

Мислех че ще мога да разчитам на Папазов. Вчера разбрах от генеколожката ми , че Папазов щял да излиза отпуска...ама кога? по кое време на юни и юли?

Някой има ли информация къде е частния му кабинет, мога ли да го намеря на друго място освен в родилното? Всеки ден бил там до обяд, но не води раждания....странно ми е това.  newsm78 А може би информацията ми е неправилна. Мислех да си насроча секциото когато е той дежурен.... но ако няма такава опция ще се наложи да си платя ако не е отпускар!

Ако имате контакти, моля споделете! newsm78

# 524
Хм, мой съученик ражда при него (той сам така си казва  Mr. Green ) преди по- малко от година  Thinking  Сега да не води раждания...

Общи условия

Активация на акаунт