Окръжна болница - Варна -тема 5

• 55 096
  • 848
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
Benny_G, така както си го описала звучи логично  и наистина има възможност да бъдеш включена в някакъв график. При мен явно проблемът идва от това, че АГто нищо не ми е казал като дата, а едва десет дни преди термина ще ми даде направлението и ми каза, че в болницата щели да ме поемат по-нататък. А то не остава никакво време за включване в какъвто и да било график. Утре ще ходя на отворените врати и ще попитам и на място както точно стоят нещата.

# 496
Benny_G Утре ще ходя на отворените врати и ще попитам и на място както точно стоят нещата.

Утре от колко часа има Отворени врати?

# 497
14.30 - и аз съм там Simple Smile
предното ми секцио беше планово - докторът ми даде датата, която записа по негова преценка при завеждащия отделението - (5-6 дена преди самата дата, така че 10 дни може би е ок, но все пак утре питай)

# 498
14.30 - и аз съм там Simple Smile
предното ми секцио беше планово - докторът ми даде датата, която записа по негова преценка при завеждащия отделението - (5-6 дена преди самата дата, така че 10 дни може би е ок, но все пак утре питай)

Благодаря ти, Yanitka  Hug

# 499
malenagalena Много ти благодаря и съм много щастлива,че не се заплаща защото в АГ май била 180 лв.

# 500
malenagalena Много ти благодаря и съм много щастлива,че не се заплаща защото в АГ май била 180 лв.
ю

В АГ си я плащат всички, което е незаконно. Но там така процедират!

# 501
  • Варна
Здравейте,може ли да напишат тези бременни,които са ходили на деня на отворените врати за актуалния списък.Интересуваме за бебето дрешките още ли трябва да са долна и горна камизолка,ританки?Нали ще е горещо не би ли трябвало само по едно боди потник и чорапки.
Другия ми въпрос е относно тези, които са със секцио дали са разбрали може ли да не е с пълна упойка?

# 502
Старшата акушерка казва, че за лятото дрехите са боди с къс ръкав и чорапи. От коя дата се брои за лято - не знам. (днес, примерно, след дъжда доста захладня) Аз съм си приготвила и един брой ританки + камизолка - много са тънки. Едно боди с къс ръкав, едно боди с дълъг ръкав, едно боди потник... изобщо от всичко имам. И 3 чифта чорапи.

# 503
  • Варна
Благодаря за бързия отговор!
Разбира се,че е по-добре да има повече дрешки,но важното е,че ще може и с бодита с къс ръкав

# 504
  • На брега на морето
Децата може да ги обличате както вие прецените. Аз лично бях 100 пъти по-доволна от гащеризоните и  това давах за преобличане сутрин. Това го давам само като пример, аз раждах ноември все пак и си беше хладно, та затова говоря за гащеризони.
Но ако трябваше да раждам сега, определено бих заложила на боди и чорапи, в случай, че е топло, разбира се.
И все пак носете си повечко дрешки.

# 505
  • Варна
Точно. Дрехите в списъка са ориентировъчни, никой няма да ви върне, ако вместо камизола занесете боди, нито пък ще ви навлекат бебето със сто ката ако е 30 градуса. Предвидете и къс и дълъг ръкав, с ританки, без ританки, според времето. Наистина за съвсем малко бебе боди и/или гащеризон са най-удобни.

# 506
Здравейте момичета, и аз бях на отворените врати на 30 май ама така и никой не повдигна въпроса за секцио по медицински причини....знам, че се поема от здравната каса, но дали е така наистина???? Тогава не ми хрумна да питам Sad  Термина ми е след около 40 дни и може да са наложи да е секцио заради очите/ с диоптър съм/ Д-р Папазов предупреди да се записваме поне месец предварително за планово секцио. Ако АГ ми даде направление в последните дни...как ще се впиша в графика, Чудна работа
Ако някой има информация ще съм благодарна.

Иначе доста неща ми се изясниха и определено е по-добре от Аг-то, защото и там ходих на отворените врати.....ама говорят основно за пари! Изчетох цялата темичка от начало до край, Чудесно е, че вряка от Вас е споделила преживяванията от престоя си, много помага.
Живот и здраве ще последвам примера със споделянето. Колкото повече информация събирам толкова по-спокойна се чувствам и знам какво може да ми се случи, и какво мога да очаквам най-малко, за да не се шашкам.  Simple Smile

# 507
  • Варна
Raliik и аз сьм секцио по мед.причини с термин 15.06. т.е. след две седмици. В четвьртьк след обиколката останах да питам за дата, защото и аз не знаех че трябва да се запиша месец предварително и ми казаха на трети като си взема направлението да отида и щели да ми дадат дата между седми и десети. Така че не се притеснявай, щом се налага ще ти направят своевременно операцията макар и да не си включена в графика. Колкото до заплащането, щом е по мед.причини секциото не се заплаща. Ако решиш да си с избор на екип ще си платиш за него, както и примерно за вип стая. Но ако си без избор и операцията ти я прави екипьт който е на смяна - не се заплаща.

# 508
serendipity_85, благодаря ти за инфото, не ми хрумна да оставам да питам....толкова емоционално ми беше след обиколката Simple Smile На 3-ти и аз ще ходя за болничен и може да се кача да попитам...предполагам че от приемната стая ще отговорят на всичките ми въпроси Simple Smile

# 509
Не се притеснявай, при първото ми секцио (не дочаках датата) в деня направиха 7 операции...така че, щом се налага няма да те върнат Wink

Общи условия

Активация на акаунт