Окръжна болница - Варна -тема 5

• 55 090
  • 848
  •   1
Отговори
# 525
Странно ми е да чуя за доволни от Колев. Докато бях в болницата, на едно момиче, което роди при него беше забравил плацента. Звънях му с бутона, а той едва ли не ме напсува що съм го била притеснявала. Отново се наложи да го потърсим малко по - късно, защото ПАК не си беше свършил работата докрай и отново ни изгледа на кръв като дойде при момичето. После една приятелка пак при него ражда и пак оставил плацента. С мен беше ужасно груб при прегледа при приемането, после и като ме гледа на видеозона. Има, обаче, една подробност, че се държеше така само с пациентките на Скочев, защото съм чувала, че никак не обичал Скочев. Тъй де

# 526
  • Варна
Относно д-р Папазов съм сигурна, че си изражда. Аз раждах преди месец секцио с избор на лекар, не бях при него, но и той беше в операционната, поне докато бях в съзнание. Също така момичето, с което бях в стая беше за секцио по мед. причини, без избор на екип и я оперира именно той.
Raliik , не мога да ти помогна да се свържеш с него, но само ще ти кажа да имаш предвид, че като завеждащ на отделението ми направи впечатление, че неговите пациентки се радваха на една идея повече внимание от обслужващия персонал, педиатърки и акушерки...

# 527
Raliik, инфото е от първа страница на темата за варненските гинеколози. Ако ти е спешно, пробвай тези координати

"Д-р Папазов -частен кабинет  ул. Стефан Караджа 29 (с/у ДГ Пушкин, зад Фестивален комплекс). Мобилният му телефон е  0888 614 652"   

pina, преди две години бях със същия термин Simple Smile, много мили спомени ми навява лентичката ти. Hug

Успешен финал на всички момичета, които са в очакване на рожбичка! Hug

# 528
Благодаря, godgift! Дано и аз един ден имам същите умиления като теб!  Simple Smile

# 529
Despina, благодаря за инфото, значи ако реша да се спра на него наистина ще ми се обръща внимание  Laughing Laughing Laughing  / предполага се /

godgift - благодаря за котактите за Папазов  Hug , не съм обърнала внимание, че ги има. Непременно ще опитам да го открия и ще потвърдя, за да се знае дали са актуални.

# 530
Аз родих преди месец и отношението на Колев беше много добро към мен при условие,че съм пациентка на д-р Славчев.Явно при него важи максимата-ако не те хареса първоначално край.Иначе всички бяха много отзивчиви с изключение на една д-ка мисля,че се казва Димитрова еее голям борсук и само толкова ще кажа за нея.
 Желая леко раждане всички мами Simple Smile

# 531
Преди около 2 месеца родих в окръжна при д-р Георгиева. Водих си ЖК при д-р Славчев и при него щях да раждам секцио с избор на екип, но уви дъщеря ми избърза с 2 седмици, точно когато доктора беше в отпуск и извън града. Беше така любезен да се обади в отделението и те веднага ме приеха, д-р Георгиева беше много мила( макар че след това чух и негативни мнения за нея).Бях  11 дена в болницата, тъй като на 5-я  ден дъщеря ми я хвана жълтеница, всички от отделението бяха много мили, само от неонатолозите съм разочарована, цял ден трябва да ги търсиш за информация за състоянието на детето. А този д-р Колев наистина е голям особняк.
Желая леко раждане на всички които им предстои Simple Smile

# 532
Момичета, как точно протичат тези "Отворени врати"? За какво се ходи и само през работни дни ли се организират? Телефон за записване имам вече.

# 533
Най- вече да видиш с очите си какво представлява отделението. Все пак разясняват при приемането от къде се тръгва и какво се случва там. Показват приемната стая, предродилна, родилна зала, накрая боксовете с бебетата и стаите, в които са настанени родилките - интензивната, обикновените, ВИП-а. Виждаш магаретата и апаратите на които ще трябва да се чекнеш. Операционната само я посочват, не се влиза. Дават списък с нужните вещи, отговарят на въпроси.
За мен най- полезно беше да се запозная с обстановката, нещо като адаптация, не че с веднъж и то преди толкова време е възможно да се адаптираш. Трудно ми е в такъв ключов и критичен момент да търся някакво непознато място, с непознати хора. Сега съм видяла отделението, ще раждам с моя лекар, който 9 месеца ме следи (дано мине гладко и няма спънки) и така си осигурявам някаква човешка атмосфера. Няма да е луксозно, няма да съм като у дома си, но поне в минимална степен намалявам стреса.

# 534
pina , благодаря ти. Явно ще мина без този "тур"Simple Smile Mr. Green
Ти си при д-р Славчев, нали? Колко време предварително се уговорихте, че ще раждаш при него?

# 535
  • На брега на морето
Ако някоя жена ражда, пак ли се влиза в родилна и предродилна?
Ако е така, няма по-голяма глупост..... аз така и не отидох на тези отворени врати.
Според мен може да се пропусне този оглед, болница като всяка болница, дали ще си запозната с обстановката или не няма особено значение. Като дойде моментът в който раждаш изобщо няма да ти е до обстановката.

Това е мое мнение, разбира се, може да има жени за които е полезно.

# 536
Не знам дали се влиза, ако има родилки. И аз съм се питала това.
Всеки си преценява дали да ходи. Аз държах да видя.

Със Славчев в началото на 9-ти месец. По- рано той не знае дали ще може да поеме ангажимента, пък и ако бебето тръгне преди това предпочита родилките да отидат в АГ, за да са заедно с бебето си, тъй като недоносените ги местят там, а майката остава в ОБ, ако там е родила.

# 537
  • Варна
според мен пък е много полезно да се види. Особено ако се колебаеш между две болници има огромно значение как са организирани нещата, ако щеш  и как изглеждат стаите, в които ще прекараш няколко дни. Когато аз ходих никоя жена не раждаше, ако имаше раждащи едва ли щяха да пускат други при тях.

# 538
Да, аз също ходих и в АГ на отворени врати, само в Майчин дом не съм оглеждала. Наистина нещата са доста различно организирани и е възможност да се сравни. Моя роднина избра МД само и единствено, защото 2 часа след секцио ѝ дават бебето да го закърми - за нея беше второ и тя и двете държеше да ги кърми дълго и изключително. Което в АГ е невъзможно, предвид, че дават бебето на 3-ти ден след секцио. И т.н., разлики има доста.

# 539
  • Варна
Sonderzeichen  аз родих преди месец и половина и относно д-р Славчев , като започнах 9тия месец се срещнах с него уж да се уговорим да ме поеме, но той най-безцеремонно си ми отказа с думите " Ти се сети" от което останах потресена... Но както са казали хората всяко зло за добро  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт