Дила ханъм и Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer~стари участия и нови проекти тема60

• 26 211
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
# 121

Hatice Şendil'i Çekimler Hasta Etti

"Dila Hanım" dizisinde oynayan Hatice Şendil, Adana’daki çekimlerden fırsat buldukça İstanbul’a geliyor.

Akmerkez’de alışveriş yaparken görüntülenen Şendil, “Soğuk hava yüzünden bronşit oldum. 15 gündür hastayım. Daha yeni kendime geliyorum. Adana çok soğuk. Çekim yaparken çok zorlanıyoruz” dedi.

# 122
Erkan Petekkaya: ‘Komedi dizilerinde oynamak istiyorum!

ABSÜRD KOMEDİLERDE OYNAMAK İSTİYORUM

Türk televizyonlarının sayılı jönlerinden Erkan Petekkaya, TvLife Ocak sayısına konuk oldu.

TvLife dergisine birbirinden önemli açıklamalar yapan Erkan Petekkaya, sürekli dram dizilerinde oynadığını ama absürd komedileri çok sevdiğini ve o tarz projelerde yer almak istediğini belirtti.

İşte Petekkaya’nın o açıklamaları:

Çok iyi dizilerde yer aldım. Unutamadığım işim Serseri’dir. Çünkü o dizi absürd komediydi. Oradaki rolümün ben olduğuma inanamazsınız. Çıkış dizilerimden birisiydi, bir de absürd komediyi gerçekten çok seviyorum.

Ünlü oyuncu son dönemde oldukça revaçta olan İşler Güçler ve Leyla ile Mecnun dizileri hakkında şunları söyledi:

Ara sıra… Leyla ile Mecnun’u çok beğeniyorum. Diziyi yapan Onur Ünlü üniversiteden arkadaşımdır. Biz Goga derdik ona! Onur’un bir gün çok başarılı olacağı belliydi, üniversitede belliydi zaten. Çok başarılı bir adamdı tabiî ki beğeniyorum Leyla ile Mecnun dizisini… İşler Güçler’i de bir kere seyrettim onu da çok beğendim. Ama İşler Güçler uyarlama zaten yurt dışından bir diziden. Entourage adlı diziden uyarlama. Ben de yabancı dizileri izlediğimde ‘Bunların hangisini uyarlayabiliriz, oturup çalışayım şunun üstüne’ dediğimde bulamıyorum. Mümkün değil Türkiye’ye uyarlamak, Mesela İşler Güçler’i çok güzel uyarlamışlar. Tebrik ediyorum bütün İşler Güçler ekibini. Ama çok farklı, bakın taklit değil, yanlış anlaşılmasın taklit etmiyorlar esinlenmişler.

Röportajın tamamı TvLife Ocak sayısında!

# 123

ТУК

Хатидже анъм да не мисли да излиза 15 дни в болнични...Какво ще прави Ръза без Дила  newsm78 newsm78 newsm78

# 124
# 125
Erkan Petekkaya, absürd komedide oynamak istiyor

27 Ocak 2013 Pazar 13:31:07

ТУК

Какво им става на пресата...от два дни много хабер, много нещо....

Трябва да следим за януарския брой на......там ще бъде цялото интервю  Naughty На нашето момче му се играе комедия....С Октай вече са тренирали в самолета.... Grinning

# 126
Ани в статията пише че поради студеното време Хатидже се е разболяла от Бронхит и е била болна 15 дена ..... дори и болна  пак ще снима  Naughty няма как да отсъства  от сериала ...

# 127
# 128
Ани в статията пише че поради студеното време Хатидже се е разболяла от Бронхит и е била болна 15 дена ..... дори и болна  пак ще снима  Naughty няма как да отсъства  от сериала ...

Мерси за пояснението.... Hug Да оздравява бързо  Peace Peace Peace

# 129
# 130
# 131
Вчерашната снимка на Еркан с очилата е от този сериал  SERSERİ /комедия/

# 132
# 133
# 134

Dila:Seyit bey'e hemen söylemiyorum diye kızmıyorsun dimi bana ?
Rıza:Hayır aşkım sana neden kızayım.Seni hiç bir zaman zorlamam
hiç birşey için.
Dila:Seni öyle seviyorum anlatamam.
Rıza:Sen beni benim sevdiğimden daha fazla sevemezsin.Gider gitmez
evlenicez dimi.Evetde bırakmam seni.
Dila:Dedim ya.
Rıza:Bir kere daha söyle.
Dila:Evet.
Rıza:İnanamıyorum dilaa.Yarın bu saatlerde evli olacagız.
Dila:Konsolos bir aksilik cıkarmazsa.
Rıza:Değiştiririz.Yani konsolosu değil konsoloslugu değiştiririz.
Nerde en kolay evleniyorsak orda evleniriz.
Dila:Gitmi mi?
Rıza:Gitme.
Dila:Ama gitmem lazım gitmezsem uçağı kaçırırız.
Rıza:Tamam peki.Bende otel'e giderim toparlanırım evlilik işlemleri
için neler gerekiyor onları araştıtırım.gideceğimiz yerdeki oteli ayarlarım
sonra seni cafede beklerim tamam mı? Çabuk gel.
Dila:Tamam.

Общи условия

Активация на акаунт