Дила ханъм и Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer~стари участия и нови проекти тема60

• 26 187
  • 742
  •   1
Отговори
# 735
# 736
Хайде, Мамче..къде е Новата ти тема... newsm78 hahaha Joy Joy Joy

# 737
# 738
# 739
# 740
Новата тема чака от 15 минути да се публикува....Бъдете търпеливи още малко.... Praynig

# 741
# 742
        Мили момичета,
        да Ви припомня  вица на Омер Асланбаш : "Един гражданин влиза в аптеката и казва: Имам паразити,....моля дайте ми лекарство за  паразити.... Аптекаря   го пита: А, от какво са ви болни паразитите?..."

И....друг:....от вестника - Две ученички се срещат и едната пита  другата: Извинявай, ти честна ли си?... а тя й отговаря:.......ами,....все още не съм...."

Много интересни развръзки сте написали за събитията по филма. Много са   неочаквани. Какво ли ще стане?.....Такива събития.....не сме и мислили,.....но...".поживьом,   повидим....." Дано само да няма други изнасилвания....стига ни на Фатма.  Но...знаете ли ,скъпи моимичета, в Турция изнасилването е нещо обикновено.  Може би за това постоянно дават изнасилвания , за да превъзпитават населението там-.... спомнете си :Перла - Енгин заведе Инджи чак в Кападокия, за да я изнасили., В Менекше и Халили - вече писах вчера, ами Пепел от рози, ами в Листопад,....ами в  Ойлето и още много други
           Имам колежка, която е счетоводителка в елна банка, а сестра й  живее в Истанбул. Та тя ми разказва много неща - истини от живота там. А трябва всички да знаем, че живота в Истанбул няма нищо общо с този в Анадола, особено на кюрдите.
            Желая Ви приятен ден и ползотворна вечер.....Много положителни емоции, много трепети,  много обич, уважение и признание  от всички около Вас....Дерзайте,.....
              Обичам Ви с цялото си сърце.....Мислите ми са при Вас,....със Вас, и....за Вас!!!!.........

Общи условия

Активация на акаунт