Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 11

• 78 790
  • 770
  •   1
Отговори
# 120
  • София-в сърцата на моите деца
Моето яке с пуха, като го изпера и го оставя да  съхне без центрофуга,през няколко часа го изтръсквам , като килимче,но от всички страни,докато бухне пак  Peace!

# 121
Откъде мога да си набавя активен кислород?
Някой инфо за това,дали е добро ?  newsm78 - http://perilni.com/40-ariel-quitamanchas-22-.html

# 122
  • Gone with the wind
В DM -
В Карфур - таблетки на тяхната марка

# 123
ku4o , благодаря!

# 124
За какво се използва този активен кислород?За избелване ли? Я пояснете!

# 125
  • Gone with the wind
От заглавния пост на темата:

Какво са избелителите на кислородна основа?
Това са съставки, които отделят активен кислород. Активният кислород окислява багрилата в някои петна и ги прави невидими и подпомага работата на повърхностно активните вещества. Освен това избелва белите дрехи.

# 126
Скрит текст:
http://www.mijnsupermarkt.nl/ariel-actilift-waspoeder-color-1215kg
Доволни или недоволни от този Ариел сте?
Късно питам аз, ще си перкам с него, но да проуча всеобщото мнение.
Доволна.

Яке с пух пера с течен препарат, а ако е слабо замърсено с Пурлан. Никакъв омекотител.
Допълнително изплакване и допълнителна центрофуга. Суша на сушилка, като подплатата е отдолу - така когато съхне не се получават ивици.

Заслужава ли внимание гръцки течен Ариел? В такава опаковка http://bornbg.com/index.php/categories-1/techni-1/techen-gel-ari … l-18-praneta.html

# 127
Благодаря за отговорите!
Ще видя как и дали изобщо ще го пера или направо ще го дам на химическо, за да се разбухва качествено пухът вътре. Но златно ще ми излезе, тъй като често се налага якето му да се пере през 2-3 дни Twisted Evil.

# 128
  • Стара Загора
Някой може ли да ми даде линк с брошура на някоя верига магазини, с действащите в момента промоции на перилни препарати, в Гърция ( по-точно, ще се ходи в Ксанти )?

# 129
Извън темата, но разчитам Гес или някой, който знае да ми помогне:
Как да изпера яке с естествен пух, без да се степа?
Якето е детско, Бенетон, на етикета си има икона за машинно пране на 30 градуса.
Сушилня нямам и тъй като вече си съсипах едно мое яке питам за съвет.

На етикета на моето пише да се пере заедно с топки за тенис.
Имам и един елек, чийто пух се беше се степал, но след пране и сушене с топки за тенис се оправи, може и твоето яке да не е окончателно съсипано.

# 130
  • София
Извинете, ама какво правите с топките за тенис?  newsm78

# 131
Извинете, ама какво правите с топките за тенис?  newsm78
Слагаме ги в пералнята и после в сушилнята заедно с връхни дрехи с пухен пълнеж, пухени завивки, пухени възглавници...
Когато купувах преди години едно яке с пух, на джоба му беше закачена торбичка с топка за тенис вътре... тогава разбрах, че се слага при пране и сушене, за да не стане пухът на бучки.

# 132
Някой може ли да ми даде линк с брошура на някоя верига магазини, с действащите в момента промоции на перилни препарати, в Гърция ( по-точно, ще се ходи в Ксанти )?

в Ксанти съм виждала Маринополос, Лидл и Макро. Маронопопос е към  Карфур. Макро е нашето Метро.  Виж maкro.gr

# 133
  • Стара Загора
Вени, благодаря ,но свършихме работата още вчера.

# 134
И аз с  въпрос как се перат тези :
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт