Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 11

• 78 828
  • 770
  •   1
Отговори
# 150
Днес, се чудих дали да си взема Первол за бяло от кауфланд, много ми харесва миризмата дали си струва newsm78

# 151
Отдавна си мисля, че темите е редно да се слеят.

# 152
Върха! Че и на хубава цена - 34 ст. на пране. Боже, няма да се удържа и ще си купя. ooooh!
Хубав ли е? Моля те, кажи "Не"! Моля те, кажи "Не"! Laughing

Marilyn Monroe, понеже ти си пускала темите, може ли да помоля да пишеш на на модератор да заключи темата за течните препарати, а на тази да промени заглавието на „Перилни препарати и омекотители - прахове, таблети, гелове, капсули” примерно. Мисля, че е добре да е така и двете теми да се слеят, че така става една гаща плява и не може да се ориентираме кое къде сме го писали. Гледам, че са се появили няколко съгласни от по-редовните в темите.
Разбира се, няма никакъв проблем! Peace

# 153
Момичета,днес видях 1 Омо в Била ,ама не обърнах голямо внимание ,какво точно беше,но за прв път виждам Омо в нашата Била  Thinking и му се зачудих

# 154
Хубав ли е? Моля те, кажи "Не"! Моля те, кажи "Не"! Laughing
Не. Mr. Green
Много уханен прах, малко по-лош от Ариел и много по-добър от Есекс. И цената е добра.

Разбира се, няма никакъв проблем! Peace
Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 11
Мисля, че е добро заглавие, макар и леко дълго.

Момичета,днес видях 1 Омо в Била ,ама не обърнах голямо внимание ,какво точно беше,но за прв път виждам Омо в нашата Била  Thinking и му се зачудих
Видяла си това ОМО и ако имаш нужда от прах, препоръчвам ти да го пробваш, че е в промоция на 6.99 лв. (намалено от 8.49 лв.). Доволна ще останеш.

# 155

Видяла си това ОМО и ако имаш нужда от прах, препоръчвам ти да го пробваш, че е в промоция на 6.99 лв. (намалено от 8.49 лв.). Доволна ще останеш.
О,да ,същото ,благодаря ще се взима значи   bouquet

# 156
  • гр.София
И аз подкрепям идеята за сливането на двете теми!
Момичета(и не само), възможно ли е някоя от вас да ми подскаже (на лични) как се качват изображения и как ги "скривате " зад линкове. Благодаря предварително!

# 157
  • София
Marilyn Monroe , Гес, напълно подкрепям сливането!

ПЕРИЛНИ ПРЕПАРАТИ И ОМЕКОТИТЕЛИ   е напълно достатъчно  Grinning /предлагам допълнението да отпадне, та то се подразбира без конкретизиране/

А и защо не се закове в началото, че има някои видели- недовидели и откриват нова тема заради един въпрос  newsm78

# 158
  • София
 И аз подкрепям сливането!!!

А това ОМО... също му се чудех днес в Била... и аз за пръв път виждам.

# 159
  • Варна
+1 за сливането.
И кажете - хубаво ли ухае този Ленор, който ще пускат в Карфур. Подозирам обаче, че ММ ще припадне, ако види още една кутия прах.

# 160
Дай, аз ще ти я пазя, ако искаш. Mr. Green

Хубаво мирише, да. То това му е и позиционирането. Но не немирам брошурата, за да видя какъв аромат ще е и дали ще са различни видове.

Сега видях, че от четвъртък, 7 февруари, в Лидл ще продават Ариел течен за цветно пране - 18 пранета за 9.99 лв. Не мога да определя от снимката от коя държава е, трябва да се види на място.

Последна редакция: пн, 04 фев 2013, 07:10 от Guess Who

# 161
  • Стара Загора
В Карфур има промоция на Персил Експерт - в кутии , за 50 пранета - 14.99 лв.

# 162
  • в огледалото на живота
В Карфур има промоция на Персил Експерт - в кутии , за 50 пранета - 14.99 лв.
Доволна  Peace
Остава аромат и изпира видимо добре.

# 163
  • София
Дай, аз ще ти я пазя, ако искаш. Mr. Green

Хубаво мирише, да. То това му е и позиционирането. Но не немирам брошурата, за да видя какъв аромат ще е и дали ще са различни видове.

Сега видях, че от четвъртък, 7 февруари, в Лидл ще продават Ариел течен за цветно пране - 18 пранета за 9.99 лв. Не мога да определя от снимката от коя държава е, трябва да се види на място.

Guess Who,заповядай  Peace
http://www.carrefour.bg/Promocii-bg/4/

# 164
  • гр.София
Търся съвет за
Скрит текст:
и
Скрит текст:
.Ползвал ли ги е някой?

Общи условия

Активация на акаунт