Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 11

• 78 844
  • 770
  •   1
Отговори
# 165
Търся съвет за
Скрит текст:
и
Скрит текст:
.Ползвал ли ги е някой?

аз това от втората снимка. Много хубав аромат, средно изпиране. Защото се води универсален, но бялото не стана перфектно. В сравнение с немски Ариел Ексел.

# 166
  • Стара Загора
Някой ходил ли е в Карфур, да сподели, дали от праха Ленор има за цветно?

# 167
Някой ходил ли е в Карфур, да сподели, дали от праха Ленор има за цветно?

Тя тази серия няма "цветен" вариант. Три различни аромата са: лилия, цвят от портокал и божур, но всичките са универсални.
http://www.lenor.com/gr/%CE%A0%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD%CF% … CE%B9%CE%BA%CF%8C

# 168
Момичета здравейте,
Преди време ви питах за препарат за вълна и ми дадохте мненията си. Междувременно ме пипна един жесток грип, та чак вчера се добрах до Кауфланд и си купих Purlan - хареса ми на миризма и гъстота, ще пиша като го пробвам.

Сега се чудя какъв да взема за цветно. Досега пера с Бинго течен за цветно, не е лош, но ще видя Ариела за цветно на 7-ми в Лидл.
От години ползвам ОМО в белите пликове, много съм доволна! Но не смея  с него да пера цветно.
Приятен ден!  Simple Smile

# 169
Моля за помощ...препоръчайте ми течен прах за черно....

# 170
  • София
Момичета здравейте,
Преди време ви питах за препарат за вълна и ми дадохте мненията си. Междувременно ме пипна един жесток грип, та чак вчера се добрах до Кауфланд и си купих Purlan - хареса ми на миризма и гъстота, ще пиша като го пробвам.

Сега се чудя какъв да взема за цветно. Досега пера с Бинго течен за цветно, не е лош, но ще видя Ариела за цветно на 7-ми в Лидл.
От години ползвам ОМО в белите пликове, много съм доволна! Но не смея  с него да пера цветно.
Приятен ден!  Simple Smile
Бингото справя ли се със средно замърсени дрехи? Имаше скоро сякаш добри отзиви за него, даже се коментираше, че май са му подобрили формулата. Реших да го пробвам и от няколко дни се опитвам да намеря къде се обсъждаше, но нищо не откривам. Thinking

# 171
  • гр.София
Моля за помощ...препоръчайте ми течен прах за черно....

Това е страхотно Напоследък съм доволна и от това
Скрит текст:

# 172
  • София
Бурти-то и аз много го харесвам  Simple Smile

# 173
Нещо ви изпуснах Blush
Нямам време да чета отново,но опрях и аз до тези кърпички ,които се слагат като боядисам прането Tired Взех тези на ДМ,но май те са ПО време на пране,а не след като е станала белята.Помогнете да си оправя блузата,че е още нова дори Praynig

И искам да изкажа разочарованието си от Корал за цветно,гелчета,купени от супермаркета....не се разтварят изобщо и ги обирам и от дрехите и от пералнята. Sad Беше с промоция със син Селан.мирише хубаво,май е пере,но...

# 174
Бурти-то и аз много го харесвам  Simple Smile

Много ви благодаря!!!Точно на него се бях прицелила ама друго си е да чуя други мнения!!!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 175
  • София
Нещо ви изпуснах Blush
Нямам време да чета отново,но опрях и аз до тези кърпички ,които се слагат като боядисам прането Tired Взех тези на ДМ,но май те са ПО време на пране,а не след като е станала белята.Помогнете да си оправя блузата,че е още нова дори Praynig
За кърпички - не знам, но има такъв препарат на прах - обезцветител
Скрит текст:
Ако обаче блузката не е бяла, ще изсветлее (иначе казано, препаратът действа чрез обезцветяване).

# 176
Блузата е сива,тук там черно.

# 177
Здравейте,
случайно открих, че в кварталния магазин до нас предлагат СКИП гръцки като най-различни варианти са налични...концентрат,  с омекотител, без омекотител...
Бихте ли ми казали дали си струва:
4,5 л. течен Скип за 55 пранета на цена 26 лв.? newsm78

# 178
мога ли да изсипвам течния прах направо вътре в барабана,без чашка ?

# 179
мога ли да изсипвам течния прах направо вътре в барабана,без чашка ?

Как ще дозираш обаче?

Общи условия

Активация на акаунт