Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 11

• 78 850
  • 770
  •   1
Отговори
# 330
  • Варна
Guess, моля за извинение  bowuu Би ли дала мнение за френския Ариел, на който дадох снимки в предния post, както и за този течен препарат ?

http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2063/195496305519673725091361 … PwnMDZoZNXm2Y.JPG

# 331
Гес аз също се напатих от Бонукс.Ползвала съм стария Lex и не беше лош.Дано новия е още по -хубав!Ще чакаме отзиви!

# 332
За първи път влизам в темичката.

И аз от известно време станах почитател на течните перилни препарати.
Наскоро ползвах "Рекс" за цветно, но от него изнанадващо (никога не ми се е случвало) ми останаха много неприятни бели петна върху черните дрехи, като от недоизплакнато...

Търся си някакъв универсален препарат - пера всичко в пералнята без изключение: якета, дънки, плетени блузи... Дрехите ми са предимно цветни. Държа обаче да не ми остават такива бели петна. Дали проблемът е само в "Рекс"?

Моля препоръчайте ми някой хубав и не много скъп течен препарат.

# 333
Guess, моля за извинение  bowuu Би ли дала мнение за френския Ариел, на който дадох снимки в предния post, както и за този течен препарат ?

http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2063/195496305519673725091361 … PwnMDZoZNXm2Y.JPG
Ама няма нужда от извинения. Беше леко натякване. Дано да са ти върнали парите.

Френският Ариел е добър горе-долу като гръцкия. Този на снимката обаче също не ми се струва от най-новите. Поне година и половина - две са минали от производството му - тогава бяха такива опаковките. Как да ти кажа да го купиш, като после аз ще съм виновна като не ти хареса. Колко струва? Към 25 лева? По-добре давай на сигурно и подмини този френски Ариел.

Това Jumbo директно го подмини без да мислиш много-много. Полско производство, имитиращо немско.

# 334
  • Варна
Благодарско! Ами английските таблетки, 56 броя за 17 лв? Ако сложа 3 таблетки, ще стигнат за 19 пранета, струва ли си? Целта е да махна стари петна от бяло пране, дрехата стана мръсно бяла и има петна от шоколад...Или за тези пари да взема от Борн Персил Мегаперли / Ариел компакт ?

http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2936/802523662161505080613610 … Ls0CM4coms0qU.JPG

http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1758/165090326544925997136105 … uZM79wHQNPf7Q.JPG

http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1600/214668928314320284561361 … WRJX8KhGhfZkg.JPG

# 335
Таблетите вече казахме, че са добри. Ако парите не са проблем, по-добре си вземи немски Ариел компакт. Мегаперлите в Борн са австрийски и се различават от немските. По-нагоре в мой постинг съм дала и линкове към снимки какво да се търси като опаковка, за да е възможно най-свеж продуктът вътре.
Проблемът е, че немският Ариел компакт вече е за 16 пранета, а ти ще слагаш количество като за силно замърсени и твърда вода, така че ще ти свърши много бързо и ще ти излезе по-скъпо. В случая таблетите излизат по-изгодно.

# 336
Аз утре,другиден,ще тичам да си взема цял пакет с тия таблети,наистина перат много добре  Peace

# 337
За първи път влизам в темичката.

И аз от известно време станах почитател на течните перилни препарати.
Наскоро ползвах "Рекс" за цветно, но от него изнанадващо (никога не ми се е случвало) ми останаха много неприятни бели петна върху черните дрехи, като от недоизплакнато...

Търся си някакъв универсален препарат - пера всичко в пералнята без изключение: якета, дънки, плетени блузи... Дрехите ми са предимно цветни. Държа обаче да не ми остават такива бели петна. Дали проблемът е само в "Рекс"?

Моля препоръчайте ми някой хубав и не много скъп течен препарат.
Знам за какво говориш. Понякога при пране на якета и дрехи от изкуствена материя, като съм прекалила с количеството и пералнята не може да изплакне пяната добре, остават тук-там такива петна, които излизат много лесно с влажна кърпа. Нагласи си правилното количество за пране и/или пусни допълнително изплакване.
Иначе, универсален, не много скъп, течен... Пробвала ли си течния Бинго? Не е много скъп и не е лош, макар че прахът е по-добър.

# 338
Благодаря за съвета. Peace

# 339
Някой с впечатление от BIOPON прах?

# 340
Миналата неделя видях в един магазин в Бургас прах Биопон за около 12 лв. (но не видях за колко пранета е). Това е унгарски прах, навремето беше известна марка у нас и беше мнохо хубав прах, по-хубав от родното производство. След 1989 г. марката и завода бяха купени от Юниливър, които бързо-бързо се отказаха и ги препродадоха на Хенкел. Та като го видях ми стана интересно що за стока е и му проверих състава в сайта на Хенкел. Не е добре. Като нашия Рекс, но не съдържа ензими, а Рекс съдържа ензимите протеаза и амилаза.

# 341
  • София
Джижи, никой не е бил разпънат на кръст от нас, защото пере с по-евтин прах. Аз единствено хуля Бонукс, но то си нещо между мен и Бонукс. Дори сме хвалили и прехвалвали Савекс премиум, Бинго, Изи и т.н. Важното е като потребите

Преди много го харесвах, но след като попаднах на гадна партида ли не знам какво но спрях да го ползвам. Така бях и със Савекс-а, много го харесвах и спрях, но гледам са пуснали нови модели напоследък и го хвалите, отново ще му дам шанс.
Иначе не съм си купувала никога от най-скъпите прахове, взимам основно Персил и то 8-9лв. (гледам да го взимам на промоция) ми стига за един месец. Ние не перем чак толкова много. Иначе купувам от един магазин за вносни разни да ги пробвам.

# 342
Guess Who, 10х:-)

Взех един за 20 пранета - универсален, с идеята да пера бяло с него. Ще го видя:)
Иначе снощи и аз видях, че 68-69 г  е имало БГ Биопон:)

# 343
Да, моля те, като переш с него, пиши как е. Много ми е любопитно как ще се справя.

# 344
Вчера отидох на Кауфланд с нагласата да си купя този http://www.woolite.com/img/packs.png , за който питах вчера, но беше свършил и имаше само бутилки от 1 л, които не бяха на промоция. За това пък Савекс течен беше намален и си взех от него (ябълка и магнолия) . Преди малко прострях , много хубаво мирише, дано има аромат и след изсъхване. Нямах замърсени дрехи, за това не мога да кажа дали би изпрал петна.

Общи условия

Активация на акаунт