Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 11

• 78 787
  • 770
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Ха, не мога да повярвам, че пак има Биопон  Simple Smile Той ми е спомен от детството, както сапуните Камбана.

Като съм почнала да си припомням - дали някой от вас помни името на един, струва ми се, английски прах за пране, който се появи за малко у нас в зората на демокрацията - в началото на 90-те? Ухаеше много приятно и ненатрапчиво, изпираше прекрасно. Не, че ще го намеря отново, но ми се искаше да си спомня поне името му.

# 346
Woolite е light-duty препарат подобно на Корал и Первол - за деликатни цветни, черни и вълнени тъкани. Савекс си е нормален heavy-duty гел за всякакъв вид тъкани.

Ха, не мога да повярвам, че пак има Биопон  Simple Smile Той ми е спомен от детството, както сапуните Камбана.

Като съм почнала да си припомням - дали някой от вас помни името на един, струва ми се, английски прах за пране, който се появи за малко у нас в зората на демокрацията - в началото на 90-те? Ухаеше много приятно и ненатрапчиво, изпираше прекрасно. Не, че ще го намеря отново, но ми се искаше да си спомня поне името му.
Ха, личат си хората над определена възраст. Mr. Green Ама този Биопон е паралелен внос от Унгария.

Да не би да е Есекс (Essex)? Ама той не е бил английски никога, а гръцки, въпреки че името му е английско.

# 347
  • София
Ааа, хората може да имат възраст - жените нямаме  Mr. Green
Не е Есекс, Гес...ако беше, щях да си го спомня, като видя надписа, имам отлична фотографска памет. Беше някакво сякаш едносрично име.

# 348
  • Стара Загора
Здравейте! Имате ли впечатления от този прах за пране като на картинката http://perilni-bg.com/images/178987_341521552583142_592455468_n.jpg ? Купих го от карфур за около 15-16 лв. беше. За 56 пранета пак така на гръцки пише на него.

# 349

Ще пиша, ще пиша Simple Smile въпреки че малко нямам доверие на пералнята (някаква конелиано), но засега съм замразила Уърпула Sad
В магазина ми казаха, че да- рядко се срещал Биопон.
Karimma, Guess Who , Хех, развеселихте ме  Hug с тези възрасти и есекси от преди години (тогава наистина беше екстра прах той и скъпичък). 

# 350
  • Стара Загора
Някой беше питал за препарата п/в петна на " Изи". Ползвала съм го - спрей около 700мл., казва се Тайфун. За мен е средна хубост, имах по-големи очаквания, тъй като аз все се боря с петна от мазнини, а този спрей не ми ги премахва ( ако са по-големи), другото което не ми харесва е, че след третиране трябва да се изплакне ( а аз предпочитам такива, с които пръскаш и слагаш да се пере ). Не помня на каква цена го бях купувала, но няма да повторя, защото същата , че и по-добра работа ми върши Спот на Перилис ( премахва ми мазнини ) - за 2 лв. , също е Български.

# 351
  • Ланкър, планините Овнерог
........Беше някакво сякаш едносрично име.

На езика ми е, ама и аз не се сещам  Crazy. Май ОМО-то беше на "мода" тогава. Есекс-а съм го виждала в Карфур.

# 352
  • София
Не е ОМО-то, Гита  Thinking Беше в една сиво-синя опаковка, или пък бяла, със сиво-син надпис...
Добре направих, че се застраховах по-горе за липсата на възраст. Сега обаче ще трябва да потърся оправдание за липсата на памет  Blush

# 353
  • София, Младост

По това време (90-те) имаше един Surf, който много харесвах. Не е този Сърф, който сега има в Англия. Беше със специфична миризма и изпираше много добре. Тогава бях студентка и ползвах за ръчно пране.

# 354
  • софия
Най-накрая купих Изи. И омекотител. В момента се върти хавлията ми (никога повече бяла хавлия ooooh!). Нямам търпение да видя резултата.
Прахът изпра идеално. Омекотителят мирише само докато дрехите са мокри. След това няма миризма, но хавлията е мека. Суших навън.

# 355
  • Варна
Някой беше пуснал снимка на омекотителя "Kuschelweich " с траен аромат ли е?Никой ли не го е ползвал?Кой цвят е с най трайна миризма?Аз обичам по наситените аромати!
Още не съм изчела докрй и не знам дали някой е отговорил, но.. имам 3 вида, донесени от Германия -жълт, оранжев, зелен. Омекотяват много добре, но ароматът е слаб, деликатен. Най-слаб е зеления (Алое вера), после жълтия(Sommerliebe), оранжевия се усеща маалко повече (Карибик нещо си). Мен обаче това ме устройва.

# 356
  • в огледалото на живота
Не е ОМО-то, Гита  Thinking Беше в една сиво-синя опаковка, или пък бяла, със сиво-син надпис...
Добре направих, че се застраховах по-горе за липсата на възраст. Сега обаче ще трябва да потърся оправдание за липсата на памет  Blush
Дали не беше ''Деро"' в една зелена опаковка май.....
По мои спомени румънско производство,но може и да греша???

# 357

Ava ?

# 358
  • София

По това време (90-те) имаше един Surf, който много харесвах. Не е този Сърф, който сега има в Англия. Беше със специфична миризма и изпираше много добре. Тогава бях студентка и ползвах за ръчно пране.
Аз точно специфичната миризма си спомням - семпла, на чисто. Но не мога да се сетя дали беше Сърф, Деро, Ава...или пък съвсем различен от тях  Thinking Даже сега пуснах една търсачка по изображения, съвсем тематична - за стари прахове за пране, но никоя от картинките не ми "проговори".

# 359
  • Ланкър, планините Овнерог
Едва ли за него става въпрос, но много любима ми беше рекламата на Пурлан

Общи условия

Активация на акаунт