Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 11

• 78 755
  • 770
  •   1
Отговори
# 390
В Пикадили от 21.02 ще има течен Ариел за 65пранета - 26лв. И пак там капсули Персил за 32 пранета - 15.30лв
Отзиви има ли?
Никой ли не е ползвал тези прахове?
И професионален е май че  newsm78 и аз го искам, но няма да избързвам ще чакам някои по-компетентен да си даде мнението.
Обаче не е в промоция цената му е нормална.

# 391
А за различното качество продукти, които внасят официално на нашия пазар, пита ли?

ама как бе, разбира се! Тя каза, че не зависело от тях какво да се внася, а от Австрия. От тях зависело да имат добро разпространение, дори поддържали цените много по-ниски от там. Но си били хубави официално внесените, даже имали повече някои съставки, например ароматите Mr. Green Защото българката купувала с носа си. Това и бяха думите.

# 392
  • Стара Загора
Капсулите на Персил ги харесвам, особено като са намалени, на редовна цена от 21 лв за 32 бр не бих  ги купила. Миналата събота бяха намалени и в Карфур и Рода, купувах на свекърва ми.

# 393
Капсулите на Персил ги харесвам, особено като са намалени, на редовна цена от 21 лв за 32 бр не бих  ги купила. Миналата събота бяха намалени и в Карфур и Рода, купувах на свекърва ми.
Т.е. цена 15.30лв за 32 пранета е чудесна, така ли да разбирам?

# 394
В Пикадили от 21.02 ще има течен Ариел за 65пранета - 26лв. И пак там капсули Персил за 32 пранета - 15.30лв
Отзиви има ли?

Ако на етикета на български език е отбелязан вносител ВЕРДЕ РОССО ООД,аз лично не бих рискувала отново.Това е лично мой извод и не бих се доверила .Няма да успея да мина през Пикадили тези дни,но провери - не желая да те заблудя.Все пак избора е твой.Всъщност не е зле да отвориш тубата,да видиш консистенцията и аромата.Пък може да си е наред! PeaceПиши ,ако направиш "разузнаване".Лек и успешен ден на всички!  bouquet
lp
Аз проверих, те са вносител.

Последна редакция: чт, 21 фев 2013, 13:36 от бамбини

# 395
  • София
Отзиви има ли?

Ако на етикета на български език е отбелязан вносител ВЕРДЕ РОССО ООД,аз лично не бих рискувала отново.Това е лично мой извод и не бих се доверила .Няма да успея да мина през Пикадили тези дни,но провери - не желая да те заблудя.Все пак избора е твой.Всъщност не е зле да отвориш тубата,да видиш консистенцията и аромата.Пък може да си е наред! PeaceПиши ,ако направиш "разузнаване".Лек и успешен ден на всички!  bouquet
lp
Честно-не бих рискувала повече с тях.В магазините /София/се намира внос от Гап Трейд ЕООД -добро качество.Ариел-а от Пени е техен внос и аз ползвам вече 5-а туба-никакъм проблем.Не съм рекламно лице на никой,просто уважавам себе си,дрехите си споделям моя опит. Нека и другите да споделят мнение относно горецитирания прах.Поздрави!  bouquet

# 396
  • гр.София
Някой има ли впечатления от този препарат ?
Скрит текст:

# 397
Отзиви има ли?

lp
Честно-не бих рискувала повече с тях.В магазините /София/се намира внос от Гап Трейд ЕООД -добро качество.Ариел-а от Пени е техен внос и аз ползвам вече 5-а туба-никакъм проблем.Не съм рекламно лице на никой,просто уважавам себе си,дрехите си споделям моя опит. Нека и другите да споделят мнение относно горецитирания прах.Поздрави!  bouquet

предния път точно в Пикадили имаше проблемен Ариел, много момичета го върнаха. Не знам дали беше на тази фирма обаче. Аз големи туби смятам скоро да не купувам Crossing Arms

# 398
Бихте ли споделили отзиви за този омекотител. Вчера го гледах, жената в магазина много ми го похвали, но аз не взех. Сега се замислям, дали да не го пробвам. И за първи път чувам, че има омекотител - дезинфектант

# 399
Те, продавачките, хвалят всичко и на всеки. Само една знам, която си казва истината, но може би само на мен, защото ме знае, че не се връзвам.
Не съм го ползвала този, но замисли се по-добре трябва ли ти дезинфектант. Аз затова не съм си го купила - защото не ми трябва дезинфектант. Преди време беше на промоция в Карфур, и сега го има.

# 400
  • софия
feria99, както е написала Гес това е дезинфектант. Аз ползвам, когато пера бельо. Особено сега, когато детето е с варицела, съм изключително доволна, че ми е под ръка. Всичко нейно препирам с него.

# 401
Да пишеше, че е добре да се използва при изпирането на бельо и кърпи. Ще взема, а ще слагам по преценка, иначе аромата как е, трайност има ли ?

# 402
Момичета, с риск да ме линчувате и с цялото ми уважение към Вас, влизам в темата с въпрос.Касае се за пране на работните дрехи на любимия ми, силно замърсени ,които се перат всекидневно,имаме 3 комплекта и след всеки работен ден отиват в пералнята,та прахът в Лидл ( Формил за цветно прахообразен,60 пранета около 15 лв).дали ще свърши работа?Надписите са на немски,а на кутията пише Произведено в Австрия за Лидл?Сигурна съм че имате впечатления но се омагьосах от четене и се (П)обърках вече.
Или нещо друго подходящо,но да не е с цена над 0,35 за пране ,че вървя към фалит.
Благодаря предварително за всеки отговор и всяка отделена минута.

# 403
  • софия
Да пишеше, че е добре да се използва при изпирането на бельо и кърпи. Ще взема, а ще слагам по преценка, иначе аромата как е, трайност има ли ?
Този, който ползвам няма мирис. Този и не омекотява. С него ползвам Вернел кристали (не винаги).
"Твоят" виждам е 2 в 1.
Но аз не съм експерт, а прост потребител, който много се води от насоките тук Wink

# 404
Много благодаря за отговора. Ще слагам допълнително омекотител.

Общи условия

Активация на акаунт