Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 11

• 78 763
  • 770
  •   1
Отговори
# 375
  • гр.София
А моят любим омекотител е "Sano Maxima" (бял) - за детски дрехи. Има интензивна и деликатна миризма. Изневерявам му от време на време, но не съм срещала  друга по-приятна миризма, която да го измести трайно от сърцето ми Laughing.
И аз съм фен на бялото "Sano"!Днес се сдобих с това - много нежен и едновременно траен аромат.

# 376
  • София
Аз си взех любимата синя Семана от промоцията в Кауфланд.
Нещо много почнах да трупам омекотители.

# 377
Аз от трупане на омекотители стигнах до там, че не съм използвала нормален омекотител от месеци. Всичките се сгъстяват и се налага да ги разреждам. Кратък им е срокът на годност.

# 378
Ферия, ето този втория тъмносиния Bluebell и Бергамот : http://www.unilever.gr/our-brands/detail/Cajoline/324115/. Много е хубав аромата ( за мен )- леко цитрусов , свеж и много траен.
абе убав е ,но преди прането. след него едва се усеща  Laughing  аромата на перилния препарат надделява.

# 379
  • Стара Загора
А, Бонго, точно този омекотител на моето пране се усеща и след изсъхване и то доста трайно, а пера с различни перилни препарати ( или моят нос го усеща, знам ли )  Simple Smile

# 380
  • Gone with the wind
Аз останах с убеждението, че това колко се усеща омекотителят зависи най-вече от пералнята

# 381
  • Стара Загора
Аз омекотител не ползвам, най -силна е миризмата  след пране със скип и корал. Изи взех за цветно 2 кг 44 пранета - 9,60лв

# 382
Аз омекотител не ползвам, най -силна е миризмата  след пране със скип и корал. Изи взех за цветно 2 кг 44 пранета - 9,60лв

и аз ограничих омекотителите. Много рядко ползвам и то само белия Софтлан. Според мен да остане аромата има повече значение и вида на материята. На естествените се задържа повече Peace

# 383

и аз ограничих омекотителите. Много рядко ползвам и то само белия Софтлан. Според мен да остане аромата има повече значение и вида на материята. На естествените се задържа повече Peace

В Плевен не мога да намеря Софтлан-има на едно място оранжев и зелен,но не са моят аромат,та затова вчера взех бялото Коколино-Yumos-турско,харесва ми,мирише на чистичко,ползвах червен ленор,ама много сладникав и тежък

# 384
  • Русе
И аз да похвала Юмус зеления. Преди време питах дали съм направила правилен избор, похвалихте го, но чак не вярвах, че е толкова хубав. Много икономичен, страшно леко и приятно мирише и е изключително траен. Естествено и , че омекотява. Приятно съм изненадана и от Бингото, беше на много хубава промоция, взех едно да пробвам, после взех още 2 шишета. Само не е концентрат и се слага повече, но пък беше под 2 лв.

# 385
  • Варна
Преди малко си взех Coquette Semana Violet Kiss. От Била, не намирам снимка в нета обаче. Мирише страхотно, Ще докладвам като изпера с него  Heart Eyes

# 386
Бесен съм  #Cussing out Гелът за 70 пранета на Ариел излезе същата помия, както при случая с " Пикадили ", и дори петна от нормално носене не изпра, но в ЦБА-кв.Чайка, във Варна, се държаха с мен като с просяк и управителят дори не поиска да ме види...Звънях на всякакви телефони, никой не вдига - във Варна, в Дебелец, Национален телефон на клиента...Егати жалката, измекярска и търгашка верига...В " Пикадили " върнаха парите, придружени с хиляди извинения...Черен списък за тия измекяри!!! Жалко, смятах да си взема английските таблетки на Ариел оттам, щом са тъй добри.А френският Ариел за бяло с Актилифт струва ли си? 45 пранета за 27 лв ? Май на тая цена мога да си купя и по-добро от БОРН, например Мегаперли...

http://imageshack.us/f/195/dsc0102af.jpg/
днес потърсих този пост, защото имах случайна страшно интересна среща с жена от бранша. От Хенкел . Представете си като разбрах къде работи как я грабнах Embarassed Когато стана въпрос за паралелния внос разказа, че го наблюдават. И сподели, че в този внос поради засиления интерес вече са пуснати фалшификати. Засега били само на Ариел големи кутии прах и туби течен. Прах Ариел 75 пранета бил фалшив, както и универсален гел, не разбрах колко дози. Разпространявали се в някои вериги, както и по борсите. Мисля, че е важно да го споделя, да сме внимателни Peace

Последна редакция: чт, 21 фев 2013, 09:36 от Bенито

# 387
А за различното качество продукти, които внасят официално на нашия пазар, пита ли?

# 388
В Пикадили от 21.02 ще има течен Ариел за 65пранета - 26лв. И пак там капсули Персил за 32 пранета - 15.30лв
Отзиви има ли?
Никой ли не е ползвал тези прахове?

# 389
  • София
В Пикадили от 21.02 ще има течен Ариел за 65пранета - 26лв. И пак там капсули Персил за 32 пранета - 15.30лв
Отзиви има ли?
Никой ли не е ползвал тези прахове?

Ако на етикета на български език е отбелязан вносител ВЕРДЕ РОССО ООД,аз лично не бих рискувала отново.Това е лично мой извод и не бих се доверила .Няма да успея да мина през Пикадили тези дни,но провери - не желая да те заблудя.Все пак избора е твой.Всъщност не е зле да отвориш тубата,да видиш консистенцията и аромата.Пък може да си е наред! PeaceПиши ,ако направиш "разузнаване".Лек и успешен ден на всички!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт