Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 11

• 78 733
  • 770
  •   1
Отговори
# 450
Просто реших че ако наистина са успели да произведат нещо хубаво,могат да направят нещо още по-добро,макар че Изито сега го взех,не ми е отворено още-а колко е добро ще видим скоро.
Миризмата му ми идва малко в повече обаче,целия офис мирише ,та не се трае...

# 451
Предложиха ми този прах на цена 20лв, струва ли си? Уж бил немски http://www.google.bg/imgres?um=1&hl=bg&client=firefox-a& … p;tx=38&ty=88
Аз си го купих, същия прах за същата цена - немски е. Някои от пишещите тук в темата изразиха мнение, че срокът му на годност изтичал и затова е на тази цена. Аз обаче съм доволна - от цената и качеството му. Прахът не е на буци, а с нормална консистенция, има много хубав аромат и се справя чудесно с изпирането. Това е моето мнение и впечатление.    Peace

точно за този ме предупредиха, че е фалшификат Laughing

# 452
  • Стара Загора
Венито, не зная дали е фалшификат, или ако е - е много добър фалшификат, защото аз съм доволна от изпирането . А на тази цена е супер.

# 453
Венито, не зная дали е фалшификат, или ако е - е много добър фалшификат, защото аз съм доволна от изпирането . А на тази цена е супер.

аз нищо не мога да кажа, не съм прала с него. Разказаха ми много подробности за него и то професионалист, ако става въпрос за този от Фрамар? Ако искаш мога да преразкажа  Peace

# 454
Вени, аз искам да преразкажеш, че ми стана любопитно Simple Smile.
Изобщо за ментетата при перилните препарати темата е интересна.

# 455
  • Стара Загора

аз нищо не мога да кажа, не съм прала с него. Разказаха ми много подробности за него и то професионалист, ако става въпрос за този от Фрамар? Ако искаш мога да преразкажа  Peace
Да, да, четох поста ти по напред в темата и особено частта, където пишеш за този Ариел ( за разговора със специалистката и съмнението че е фалшификат ) и се чудя, след като има такова съмнение, не би ли следвало съответните специалисти да изискат проверка?
Иначе както казах, аз съм доволна. Ако имаш желание, мога да ти изпратя телефона си на ЛС и когато имаш път към Стара Загора, може да ми звъннеш - ще ти отсипя да го пробваш и да си кажеш мнението си ( виждам че имаш голям опит с немските прахове ).   Peace

# 456
Вени, аз искам да преразкажеш, че ми стана любопитно Simple Smile.
Изобщо за ментетата при перилните препарати темата е интересна.

Чери Hug попаднах в компания с жена от Хенкел. Каза, че следели всичко, паралелен внос, конкуренция, производители, вериги, борси. Ментета нямало , но наскоро на Ариел излезли. Но не на официалния внос, а като  голяма туба и прах за 75 дози. Те се снабдили и изследвали. Изброи ми разлики в аромат, външен вид, консистенция. Прахът бил много тежък, а не пухкав като Ариела. Помня, че Гес разказваше за тази характеристика при Изито. От там милилитрите за дозиране не отговаряли в смисъл, че вървял много праха и не стигал за 75 пранета. Въпреки, че се слагало така по много той перял на по-ниско ниво от Ариел и искал по-висока температура от 30 градуса за активиране. Не се справял с петна. Кутията била от друг картон, вътре си личало. Също не се отворила по пунктираната лента, да стане като капак, а се скъсала. Нямало вносител на превода, което бил недопустимо. Много ми беше интересно. Според нея не може да се различи в магазин, ако няма нареден един до друг с оригинален немски Ариел.

galeta, много благодаря, другата събота си идвам и ще взема една дозичка, и на мен ми е адски любопитно дали е вярно. Права си за органите, мисля, че те трябва да получат сигнал от фирмата представляваща Ариел - Проктър енд Гембъл.

# 457
Аз също пера с въпросния Ариел. Доволна съм и то много, ухае приятно и изпира много добре. Не знам какъв е точно, но определено не смятам, че може да е фалшификат. Вероятно фирмата вносител е друга, както се внасят препаратите в магазините за перилни и почистващи продукти. Не съм специалист, това си е лично мнение.

# 458
Вени, благодаря за споделеното Hug!

Още нещо - иска ми се да споделиш след като го пробваш, като вземеш дозичка.

Преди няколко години бях попаднала на статии по новинарските сайтове за гаражно производство на различни марки прахове - Персил, Ариел, които така добре били опаковани, че по нищо не личало, че са ментета.
Интересно е този Ариел къде и как се произвежда.

# 459
  • Стара Загора
Ей, голяма история с този Ариел. Моята кутия се отвори по пунктира и стана като капак, наистина няма посочен вносител, което и мен ме учуди. За пухкавостта, тежестта на праха и картона на кутията не мога да кажа, защото не съм специалист. Пера с него бяло на 50 - 60 градуса, повечето петна ги изпира, без мазните - ако не са третирани предварително ( но както и друг път съм писала, досега никой прах не ми ги е изпирал , без предварително третиране). Въпреки , че съм доволна от изпирането, ме е яд ако се окаже фалшификат, защото не обичам да ме правят на балама. Ако знаех немски, щях да им пиша едно писмо на P&G . Twisted Evil

# 460
Ей, голяма история с този Ариел. Моята кутия се отвори по пунктира и стана като капак, наистина няма посочен вносител, което и мен ме учуди. За пухкавостта, тежестта на праха и картона на кутията не мога да кажа, защото не съм специалист. Пера с него бяло на 50 - 60 градуса, повечето петна ги изпира, без мазните - ако не са третирани предварително ( но както и друг път съм писала, досега никой прах не ми ги е изпирал , без предварително третиране). Въпреки , че съм доволна от изпирането, ме е яд ако се окаже фалшификат, защото не обичам да ме правят на балама. Ако знаех немски, щях да им пиша едно писмо на P&G . Twisted Evil

изчакай да сравним Hug

# 461
  • под течащия покрив
 Аз също купих от въпросния Ариел и на кутията пише фирмата вносител- " Андрея груп 10" ЕООД гр.Враца

# 462
И моят се отвори съвсем точно по пунктира на кутията.

# 463
Кажете ми прах,с който да пера на мъжо работните дрехи  Praynig

# 464
  • София
Кажете ми прах,с който да пера на мъжо работните дрехи  Praynig
Що-годе качествен прах за цветни дрехи (освен ако работното облекло не е бяло) и добавка против петна - напоследък съм много доволна от течния Ariel Professional (този, който имам, е турски, но това не намалява силата, с която чисти петната - примерно - лютеница от бяла тениска)
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт