Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 11

• 78 851
  • 770
  •   1
Отговори
# 540
Така. Относно Коколиното, за което говорихме, днес ходих до магазина да го видя. Това е абсолютно оригинално Коколино, произведано в Италия за балканските страни. Както отбеляза ku4o, езиците на опаковката са унгарски, хърватски, румънски, сръбски и македонска редакция на българския език, но тук струва 3.60 лв. Нашият български са го пропуснали, защото не се внася тук официално. Щом няма нашия език на опаковката, явно няма надежда да започнат да го внасят отново и да го има във всички супермаркети. Чакай да пусна една сълзичка. cry

Guess Who къде в Бургас има прах Изи?
Видях го случайно в едно магазинче в Славейков - в една от новите кооперации в района на Медицински център 2 (бивша Четвърта поликлиника) до фирмения магазин на Градус.

След малко ще снимам и ще ви пусна да видите какъв нов прах си купих днес. Нещо напълно ново на пазара, израелско производство, компактен, безфосфатен и т.н. за 7.50 лв./28 пранета/1 кг.

# 541
  • Стара Загора
Гес, и аз си го купих  ( Еко Виш )- 530 гр., 15 пранета, за 3.80 лв.- директно от предприятието. Дори щях да те помоля да се произнесеш за състава - как е. Само че, ми направи впечатление, че дозите са дадени в гр. ( не са посочили мл.), но пък в праха си има мерителна чашка с отбелязаните дози.

# 542
В Изи ли има мерителна чашка? Извинявайте Blush

# 543
  • Стара Загора
В Изи ли има мерителна чашка? Извинявайте Blush
Не, става въпрос за новият израелски прах. Казва се Еко виш.

# 544
Това ли е? Има и бебешки вариант.
http://www.bg.all.biz/img/bg/catalog/125327.jpeg

# 545
Благодаря  Peace

# 546
  • Стара Загора
Точно той.

# 547
А как пере?

# 548
Преди време ви попитах за едни кърпички против оцветяване на Скип. Не ги намрих никъде, но в аптеката, която предлага Ариел има такива на Хайтман.

# 549
  • Стара Загора
Преди малко прах с него-бяло на 60 градуса. Прането ми имаше тук - там петна от кръв, изпраха се и бялото е хубаво бяло. Самият прах има аромат в кутията , но след прането- не се усеща. Но след няколко пранета, ще придобия по-пълна представа.

# 550
Като споменахме нов прах и - хоп! - Sourcherry се появи. Laughing Hug

# 551
Laughing, Чери е с повредена пералня от четвъртък.

Обаче Чери е много любопитна и трябва да знае.

# 552
  • Gone with the wind
Чери, дано повредата не е голяма.

Пък като споменахте бебешки наострих ушаци  Mr. Green. Ще погледна съдържанието, доколкото мога да се ориентирам, и ще чакам отзиви, надявам се до средата на лятото да са повечко (разбирайте - всички под строй беж да го пробвате  Laughing)

Гес, посмях се с "македонска редакция"

# 553
Сериозно е, баби е с изгоряла платка.

# 554
Аз им посетих сайта - http://www.ecovish.com/. Много коректно са си публикували състава. Обикновеният прах съдържа само един ензим - протеаза, а бебешкият е без ензими.
Кутията много трудно се отваря и защо при положение, че е с аромат жасмин, на опаковката е отпечатана морска вълна? Crazy Ароматът много ми напомня някакъв друг прах, който съм ползвала, но не мога да се сетя кой.

Sourcherry, нали преди пак се беше развалила? Какво ще я правиш? Нова?

Общи условия

Активация на акаунт