Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 11

• 78 848
  • 770
  •   1
Отговори
# 555
Гес, ремонтира се платката в момента.
Оглеждам се за нова машина все пак.

# 556
  • София
Гес, това, че бебешкият вариант на този нов израелски прах е без ензими, значи ли, че няма да пере така добре различни бебе-присъщи петна?

# 557
Днес ми донесоха от Германия черен Корал-5 литра за 25 лева,добре ли е като цена? за пръв път ще го ползвам.Исках да питам някой от вас прал ли е със SUNIL и дали е добър?

# 558
  • Gone with the wind
Гес, това, че бебешкият вариант на този нов израелски прах е без ензими, значи ли, че няма да пере така добре различни бебе-присъщи петна?

Ето едно много старо мнение на Гес за бебешките прахове и ензимите  Simple Smile
Мисля, че отговаря на въпроса ти

# 559
Гес, посмях се с "македонска редакция"
Да не обидя някого, ама си е така. Всички лингвисти го казват.

Означава донякъде. Ако прахът е с добре направена формула, може дори да не разбереш, че не съдържа ензими. Възможно е липсата на ензими да се компенсира с повишено съдържание на други съставки.

Гес, моля те питах преди няколко страници за Тема за черно и дънки,но никой не се включи - да те попитам конкретно теб за мнение?
Не съм я пробвала тази Тема, а и съставът ѝ не е публикуван, така че не мога да кажа нищо, защото рискувам да те подведа. Нищо чудно да оставя бели следи по тъмните дрехи. Повечето прахове го правят. Що направо не я пробваш? Не ми се вярва да съсипеш някоя дреха само с едно пране.

За тези, които се интересуват пускам и няколко снимки на израелския прах, от които може да се види по-подробно опаковката: -->1; -->2; -->3; -->4.

Последна редакция: пн, 04 мар 2013, 17:52 от Guess Who

# 560
  • София
Благодаря, Гес  Hug
ku4o, аз си спомням и друго, писано по повод ензимите в един конкретен бебешки прах за пране - Персил сензитив компакт. За него Гес беше писала, доколкото помня, че има добавени ензими, които почистват повече, като произход, петна по бебешките дрешки. Та, в тази връзка, беше и въпросът ми за новия израелски прах.
Впрочем, някой да го е мяркал в магазинната мрежа в София?

# 561
  • Ланкър, планините Овнерог
Че съм се минала откъм цена с Коколино-то, разбрах, но и от аромата след изсъхване не съм впечатлена. Грам не мирише. След Ариел-а (испанския) цялата къща се ароматизира, а и дрехите трайно миришат, а след Даш + Коколино няма никой  Crossing Arms

# 562
  • София
Гес, моля те питах преди няколко страници за Тема за черно и дънки,но никой не се включи - да те попитам конкретно теб за мнение?
Не съм я пробвала тази Тема, а и съставът ѝ не е публикуван, така че не мога да кажа нищо, защото рискувам да те подведа. Нищо чудно да оставя бели следи по тъмните дрехи. Повечето прахове го правят. Що направо не я пробваш? Не ми се вярва да съсипеш някоя дреха само с едно пране.

Ами пробвах вече 2-3 перални, не виждам бели следи, остава страхотен аромат и ... страх в мен да не ми избелеят черните дрехи.Нещо не мога да успея да отида до Борн за Корал за черно,та реших да я пробвам.
Гес,а това че в съдържанието пише,че съдържа оптичен избелител фатално ли е?Ако искаш мога да снимам съдържанието?

# 563
  • София
Че съм се минала откъм цена с Коколино-то, разбрах, но и от аромата след изсъхване не съм впечатлена. Грам не мирише. След Ариел-а (испанския) цялата къща се ароматизира, а и дрехите трайно миришат, а след Даш + Коколино няма никой  Crossing Arms

Добре че не си го взех и аз това червеното Коколино.

# 564
veka, не е фатално. Оптичният избелител не е белина и не избелва, а само подобрява вида на дрехите.

# 565

Добре че не си го взех и аз това червеното Коколино.

На мен пък от Coccolino ми остава силен аромат по дрехите.
В момента ползвам това:
Скрит текст:
и в комбинация с Persil Compact и с Ariel твърдите таблетки си мирише - както докато съхне прането, така и после...

# 566
  • Варна
Кутията много трудно се отваря и защо при положение, че е с аромат жасмин, на опаковката е отпечатана морска вълна? 
най-вероятно изпира петната със силата на морска вълна. Mr. Green

# 567
  • София
Привет от мен в този прекрасен слънчев ден!  bouquet
Така.....аз идвам да се похваля от една фирма за парелелен внос от Англия.Преди време си бяхме писали,аз си харесах някои неща и им обещах,че скоро ще ги посетя.Но естествено -не успях! Sad
Уточнявам,че не съм правила поръчка-просто си харесвах.Та....днес мъжът ми звънна да пита къде се намират и аз му обясних,като същевременно им писах и на тях.И....за моя изненада-всичко ми пазеха и го дадоха на мъжа ми!!! Държат се много приятелски и са супер коректни-не само към мен,но и към половинката днес в представителството им.Мога да дам линк тук или на лични.Става въпрос за София.Цени и качество не коментирам-на мен ми харесват-всеки с вкуса си!
Похвалих се! CrazyПоздрави на всички!  bouquet

# 568
  • София
veka, не е фатално. Оптичният избелител не е белина и не избелва, а само подобрява вида на дрехите.

Благодаря, Гес   bouquet

# 569
Здравейте Hug
Някой знае ли къде във Варна мога да си закупя от  израелския прах?

Общи условия

Активация на акаунт