Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 11

• 78 751
  • 770
  •   1
Отговори
# 600
A има ли такъв прах,който хем да запазва цветовете(особено черното),хем да изпира по-силните замърсявания? на моя син всичките анцузи са черни,но и с доста петна се прибира от училище-разни мазнотийки и т.н Без Спот-а на Перилис не се виждам

# 601
A има ли такъв прах,който хем да запазва цветовете(особено черното),хем да изпира по-силните замърсявания? на моя син всичките анцузи са черни,но и с доста петна се прибира от училище-разни мазнотийки и т.н Без Спот-а на Перилис не се виждам

аз лично не мога да препоръчам такъв. Процедирам като третирам със спрей петната и пера със щадящ препарат.

# 602
И аз така,от няколко дни пера с черния Корал,за пръв път го ползвам,харесва ми,ароматът му също е траен,беше доста изгоден(5л за 25 лв),ще има да си перааа...Венито,ти какъв спрей ползваш за петната?препоръчват ми Ариел-а за петна,но Перилиса ми върши чудесна работа и не ми се дават пари за по- скъп препарат Blush

# 603
И аз така,от няколко дни пера с черния Корал,за пръв път го ползвам,харесва ми,ароматът му също е траен,беше доста изгоден(5л за 25 лв),ще има да си перааа...Венито,ти какъв спрей ползваш за петната?препоръчват ми Ариел-а за петна,но Перилиса ми върши чудесна работа и не ми се дават пари за по- скъп препарат Blush

щом си доволна защо да го сменяш Перилиса с Ариел? Аз ползвам един немски на Фриш-актив, към 5-6 лева е за 750 милилитра.

# 604
Здравейте,може би е обсъждано,но за Варна само Борн ли внасят перилни препарати.Благодаря.

# 605
Освен Борн има сигурно още десетки вносители, най-големите мисля, че са глобол или нещо такова беше името им. От тях съм купувал доста препарати внесени от Германия, винаги са билив промоционални опаковки - примерно 30 дози безплатно или пакет два течни препарата на цената на един. Винаги съм бил доволен, но след множество опити смятам, че при нормално замърсено пране няма чак толкова голямо значение, важното е ако има петна те да се обработят допълнително. Виж справянето с петната е друга работа. До сега не съм открил универсален пенкилер, а ако някой го зне да го каже. Различните видове петна според произхода - въглехидратни, белтъчни и т.н. се влиаят от различни разтворители. Това е причината Деташорите (това са хората, които обработват петната в ателиетата за хим.чистене) да работят с поне 5-7 вида различни препарат и винаги в химическото те питат за произхода на петното.

# 606
А аз мернах промоция в Карфур - прах Ленор, с аромат на божур, за 25 лв, излиза 57 ст / пране, за твърда вода с нормално замърсяване, струва ли си ? Хубаво го снимах аз, но не погледнах срок на годност...Хубаво мирише, но дали е по-добър от холандския Ариел Супер Компакт? В БОРН има за подобна цена немски Диксан с лавандула, и течен, и прахообразен.

http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2265/788265454108243826136233 … O5A56AeUFYdfL.JPG

http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2807/108320480186400064213623 … qZ9C8ofF1VFff.JPG

http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2249/106284327413645669021362 … LRu0rHlDu36FO.JPG

http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1732/145286502944652932213623 … mWm8nm0tDVoaq.JPG

Този Ленор в Карфур сега е 19.99лв. някой да ли го е ползвал, ако може мнение, че нещо не ми стана ясно от предните постове да ли си струва Embarassed
Весел празник   bouquet

# 607
И аз купих от този Ленор, цената беше много добра, но не видях дали е за цветно или за бяло, което е малко странно. На универсални прахове отдавна не съм попадал. Малко странно ми се видя,, но го използваме за бяло.

# 608
  • София
Аз ползвам течен Персил сенситив и съм много доволна!Аромат, добро изпиране и в контейнера за прах вече няма остатъци, както беше с прахообразния...А за петна ползвам един продукт на Амуей, казва се Лок. Вчера разляхме вино върху покривката, сложих малко Лок, пуснах пералня на бърза програма и днес покривката е суха и чиста  Simple Smile,

# 609
Аз ползвам течен Персил сенситив и съм много доволна!Аромат, добро изпиране и в контейнера за прах вече няма остатъци, както беше с прахообразния...А за петна ползвам един продукт на Амуей, казва се Лок. Вчера разляхме вино върху покривката, сложих малко Лок, пуснах пералня на бърза програма и днес покривката е суха и чиста  Simple Smile,

Ако ползвам гел,което правя само при определено пране, сипвам препарата директно върху прането или в чашка вътре в барабана. Преди време беше коментирано,че ако се сипва в контейнерчето,част от препарата не се отмива напълно от тръбите и за пералнята е добре да се редува гел с прах.

# 610
  • София
Да ви кажа, моята пералня е нова /от три месеца/, с кутийка за течен препарат горе.
Изкуших се да слагам течния препарат горе, обаче като вече ли вече усещам кофти миризма.
Май ще трябва да пускам профилактика с препарат.

# 611
Някой да е ползвал ОМО компакт? Мнения?

# 612
Някой да е ползвал ОМО компакт? Мнения?
Течен или прах? Компактен се отнася за праховете, но все пак да питам. Някаква снимка да изнамериш?

Откога ми трябваше хубава, голяма кофа за съхранение на прах и най-сетне намерих.

# 613
Ето го
Има го в Австрия и от доста време му се чудя.
Гес, аз също пригодих кутията от капсулите за прах  Peace

# 614
Спри да му се чудиш и го вземи - супер е. Е, специално този не съм ползвала, но съм ползвала английския му еквиваленит Персил, който е абсолютно същият по всички параметри.

Това не е обикновена кутия за капсули, а хубава кутия с плътно прилепващ капак. В нея има плик, в който са капсулите. А тези капсули на Персил (официален внос) изключително много ми допадат.

Общи условия

Активация на акаунт