Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 11

• 78 860
  • 770
  •   1
Отговори
# 270
Аз във вторник прах с него. Изпра добре на 40°, нямам забележки. Сложих омекотител без аромат за да видя как е в това отношение - след изсъхване никаква миризма, но съхнаха цяла нощ на балкона, така че е нормално.
Честно казано, дъжалявам, че го купих. Като направих една проверка се оказа, че съставът му е абсолютно същият като на течния Ариел за цветно, който е официален внос в супермаркетите. Само миризмата е малко по-различна.

# 271
   newsm78 много странно за миризмата, аз сложих ленор в прането и не му се усещаше аромата от праха, а и целия гардероб ми мирише на Ариел (и моите дрехи съхнеха  на вън)

# 272
Някой от вас пробвал ли е препарата за по чистване на перални на "САНО" и дали е добър? как е в сравнение с тези на ДМ и Д-Р БЕКМАН???

# 273
Здравейте момичета,
вчера минах през Карфур и купих Медикс. Ето този:
Скрит текст:

Прането още съхне от снощи, но има някакъв аромат. Надявам се докато съвсем се обезвлажни да не изчезне.Прах с Персил от промоцията на Кауфланд преди 7-8 месеца (сръбски) - 160 мл и сложих 55 мл омекотител (за ултра омекотяване) . Ароматът  не е натрапчив и парфюмен - мирише на чистичко и свежо. Миризмата на омекотителя в червената бутилка,която ми препоръчахте ми идваше много сладникъв, а и имаше само двулитрови разфасовки и не ми се искаше да рискувам много.

# 274
Здравейте, момичета!

Един познат ми предлага този прах, но не мога да разбера дали е за бяло, цветно или универсален Thinking

http://pics.data.bg/albums/37433/ariel/8fc2e61b6d1999b60c070f51d … 7399387_1_800x600

Моля, помогнете.

# 275
Универсален/за бяло.

# 276
  • гр.София
Някой от вас пробвал ли е препарата за по чистване на перални на "САНО" и дали е добър? как е в сравнение с тези на ДМ и Д-Р БЕКМАН???
Ползвала съм препарата на "Сано",не съм очарована - мирише ужасно, дори  след  като процесът на почистването е приключил.По-добре си вземе на ДМ - и като цена, и качество е по- удачен вариант.

# 277
Ползвала съм препарата на "Сано",не съм очарована - мирише ужасно, дори  след  като процесът на почистването е приключил.По-добре си вземе на ДМ - и като цена, и качество е по- удачен вариант.

Сано не само че мирише, но и не почиства. Аз обаче ще препоръчам д-р Бекман , не Дм.

# 278

Сано не само че мирише, но и не почиства. Аз обаче ще препоръчам д-р Бекман , не Дм.
ползвала сън на д-р Бекман и останах доволна,но видях Сано-то в магазина,от който пазарувам и предположих,че е добър-всичко ,което съм купувала на тази марка(обезмаслител ,тоалетни блокчета и разни препарати) все е без грешка,но явно ....

# 279
Добре де, какво ти пречи да го купиш и да го пробваш, ако си доволна и от другите продукти Сано? Колко струва?
Аз пък никога не съм виждала и чувала за Сано за почистване на перални и от теб разбрах, но ако го мярна, моментално ще си го купя да го пробвам, макар че не съм доволна 100% от всичките им продукти.

# 280
Добре де, какво ти пречи да го купиш и да го пробваш, ако си доволна и от другите продукти Сано? Колко струва?
Аз пък никога не съм виждала и чувала за Сано за почистване на перални и от теб разбрах, но ако го мярна, моментално ще си го купя да го пробвам, макар че не съм доволна 100% от всичките им продукти.

и аз пробвам всичко и после подарявам. Малко не ми се връзва баланса, но как да продължа с някакъв прах, когато е излязъл нов Mr. Green А когато казвам, че не съм доволна от нещо, винаги го сравнявам с такъв на друга марка. Примерът със Сано и Д-р Бекман е точно такъв. Не съм доволна от Сано за фурна, от Окси за петна, от Максима сензитив, защото имам друга база за сравнение.

# 281
О, аз не подарявам. Ако някой иска ди си купи на по-ниска цена използван прах, добре. Ако не, оползотворявам го докрай. Освен ако не е някой пълен боклук - тогава го хвърлям, защото е срамота да пробутваш на приятели боклуци да си съсипят дрехите. Освен това обичам големите кутии да ги деля с приятели или колеги като делим съответно на две или на три и цената. Да не съм милионерка, че да подарявам безценната си колекцийка.

Само ми е много любопитно как разбра, че Сано за перални не чисти.

# 282
О, аз не подарявам. Ако някой иска ди си купи на по-ниска цена използван прах, добре. Ако не, оползотворявам го докрай (освен ако не е някой пълен боклук). Освен това обичам големите кутии да ги деля с приятели или колеги като делим съответно на две или на три и цената. Да не съм милионерка, че да подарявам безценната си колекцийка.

Само ми е много любопитно как разбра, че Сано за перални не чисти.

подарявам на майка ми и братовчедка ми. Саното го пуснах и във филтърът нямаше нищо освен 1 стотинка, фиба и текстилни боклучета Crazy Веднага след него чистих с Д-р Бекман и извадих люспички варовик, както винаги става, когато чистя.

# 283
Аз съм чистила пералнята с всякакви марки и видове препарати, включително с Бекман, и никога не съм намирала варовик във филтъра. В Бургас е средно твърда водата, може би затова.
Все пак това не е причина да кажеш, че Сано не чисти пералнята. Може да е толкова добър и силен, че да разтваря варовика на микроскопични люспички, невидими с просто око. Mr. Green Laughing

# 284
aз не я чистя често, може би на четири- пет месеца и то когато видя нов препарат Mr. Green  Може би затова ми се трупа варовик. Чистила съм я с Хайтман, Д-р Бекман и Оро. При тях винаги ми излизаше варовик. Какво казваш, Саното да го преобръща направо на полезен препарат, омекотител на кристали например Joy

Общи условия

Активация на акаунт