Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 11

• 78 789
  • 770
  •   1
Отговори
# 300
Вчера си взех два вида капсули "ДАШ"-розови 2в1 и зелени "AKTILIFT".Честно казано-нищо особено-в сравнение с капсулите на "SKIP". Добре,че си взех по една бройка от вид,да не ме е яд  Laughing.

# 301
  • Gone with the wind
А даш-а за кой пазар е?

# 302
Щом е актилифт - за италианския.

# 303
Добър вечер Simple Smile Сигурно въпросът ми е дискутиран многократно, но пак да попитам за качествен прах за цветно пране  Praynig

# 304
Да, дискутиран е, но кажи си изискванията - прах или течен, официален или паралелен внос, до каква цена. Защото сега ще ти кажа, например, че немски Ариел прах стандартен и компактен и течен и немски Персил прах, мегаперли и течен са най-добрите, ама иди ги търси, пък и дали цената няма да те откаже.

# 305
Гес, аз съм от Бургас Simple Smile интересува ме прах не течен и цената не бе бърка важното да изпира качествено. Купих си нова пералня Miele и сега искам да я пробвам. Интересува ме качествен прах за цветно пране, защото за бяло вече от прочита на темата се насочих към Омо Simple Smile

# 306
Тогава отиди на ул. Републиканска в същата сграда, където е лабораторията на д-р Главашки. Там има магазинче за паралелен внос и гледай за този прах. Има точно този, но наистина гледай да вземеш точно такава опаковка, а не в старата, защото този е по-ново производство. Ако имаш парички, може да вземеш и този за бяло, ако не, ОМО също е добър избор.

Браво за Miele-то. И аз искам да си купя някога, но засега Уърпула работи добре. Ново ли взехте, или втора ръка, ако не е нахално да питам, но се интересувам за себе си. От много време се двоумя, но не ми се хвърля работеща пералня.

# 307
От много време се двоумя, но не ми се хвърля работеща пералня.

Гес, не допускай тази грешка. Работеща пералня не се изхвърля, като се развали - тогава.
Миле ново трябва да се купува, втората употреба са с взета душа отвсякъде.

# 308
  • София
За този прах ще кажете ли дали си струва - като качество на изпиране, и за какви дрехи - бели, цветни?
Скрит текст:
Правен в Белгия, внос от Гърция.
За този, за цветни дрехи - също
Скрит текст:
За него инфото е, че е правен в Австрия, пак внос от Гърция.

# 309
Е, аз няма да я изхвърля. Ще я складирам някъде, но много неща ме спират. Едно, че ми е жал защото машинката пере невероятно добре и съм страшно доволна от нея с изключение на ужасния шум, който вдига.
Другото, което ме притеснява, е електрониката в новите модели. И Уърпула има платка за регулиране на оборотите на центрофугата, но програматорът е механичен, докато Мийлето е 100% електроника с лампички и мелодийки.
Третото е капацитета. Всички нови Мийлета са от 6 кг нагоре, а аз искам пералня за 5 кг. Аз си деля прането и 5-килограмова ми е напълно достатъчна. За 6 кг ще е горе-долу добре, но ако взема за 7 кг ще се върти полупразна.

Плюс на Мийлето, освен другите, е, че програмите са по-кратки, защото в машината за програмите памук е заложен патентован от фирмата начин на въртене на барабана, наречен „интензивен ритъм“. Направо им вади душата от бухане. Laughing В ютюб има много клипчета и може да се види.

Така че съм съгласна с теб и засега нямам намерение да си сменям Уърпула. В магазинчето, което посетих, Мийлетата изглеждаха много добре външно, но бяха така натикани, че нямах възможност да отворя люка и да видя как са вътре. Много хубави модели имаше точно за 5 кг.

# 310
Някой беше пуснал снимка на омекотителя "Kuschelweich " с траен аромат ли е?Никой ли не го е ползвал?Кой цвят е с най трайна миризма?Аз обичам по наситените аромати!

# 311
Karimma, първият Ариел, който си посочила, не е съвсем Ариел. Ухае прекрасно и трайно, но много съставки от обикновения Ариел в този липсват. Орязана версия е.

Този за цветно е сравнително нов за Гърция. Не съм го ползвала все още, но знаейки качеството на Ариел за цветно, мисля, че ще е добър.

# 312
  • София
Благодаря ти, Гес Hug Ще спра избора си на втория, значи. За бяло засега имам  и ОМО, и Ариел от онзи, от Пени.

# 313
  • София
Някой скоро да е ходил до Кауфланд и да ме посъветва дали има хубави прахове за пране там? Или течни, няма значение.
Ще минавам от там днес и ми се ще с един куршум два заека да утрепя, че магазинчето, от което иначе купувам перилни препарати ми е малко далеч.

# 314
  • София
С радост си купих син Souplinе. При простирането на сушилка в стаята, ароматът му изпълни целия апартамент. След изсъхване - нЕма никой  Sad Ленорът от официалния внос по се задържа, но меракът ми беше нещо по така  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт