Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 11

• 78 782
  • 770
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Някой скоро да е ходил до Кауфланд и да ме посъветва дали има хубави прахове за пране там? Или течни, няма значение.
Ще минавам от там днес и ми се ще с един куршум два заека да утрепя, че магазинчето, от което иначе купувам перилни препарати ми е малко далеч.
Компактен Персил и ОМО.

# 316
Гес благодаря ти ще отида до Републиканска магазина е пет минути от нас,но никога не съм влизала  newsm78. Относно пералнята не е нова, но е като нова  Simple Smile ето тази е http://www.mielegepek.hu/termekadatlap/miele-w957-comfortline. Центрофугата и е до 1600 оборота и не се чува и не мърда до 5 кг. е. Предишната пералня беше на 4 години дадох 1300 лв за нея пълен боклук на 1200 оборота като центруфугираше едвам я одържах да не отиде при съседите  Laughing. Купих си и сушилня Миеле и съм страшно доволна и от двете покупки. Но не ги взех от тук, а от една складова база в Сопот. Тука са по-стари модели и на доста по-високи цени. Ето това е сушилнята http://de.picclick.com/Kondenstrockner-Miele-Novotronic-T-190669043142.html

# 317
Момичета,здравейте,взех си 2*2 капсулки на Ариел да ги пробвам за бяло пране давам и снимка ,доволни ли сте ?
Скрит текст:

Харесах си и един 3-литров первол за цветно,но не му намирам снимка ,опаковката е оранжева мисля  newsm78[/b]

# 318
Това са таблети. Май са английски. Добри са, определено.

# 319
  • София
А тази седмица имаше промоция на теаи гелове в Кауфланд:
http://www.woolite.com/img/packs.png
Полски са.
Някой да си е взимал? Да е пробвал? Мнения?

# 320
Момичета,здравейте,взех си 2*2 капсулки на Ариел да ги пробвам за бяло пране давам и снимка ,доволни ли сте ?
Скрит текст:

Харесах си и един 3-литров первол за цветно,но не му намирам снимка ,опаковката е оранжева мисля  newsm78[/b]

Много са добри тези таблетки на Ариел. Изпраха ми едни петна от бяла дрешка (на 95°), които не бях успяла да премахна преди това с други препарати. Сега съм се наточила да си взема и за цветно такива.

# 321
Това са таблети. Май са английски. Добри са, определено.
О,идеално,значи ще взимам цяла кутия  Peace
Скрит текст:

Харесах си и един 3-литров первол за цветно,но не му намирам снимка ,опаковката е оранжева мисля  newsm78[/b]

Много са добри тези таблетки на Ариел. Изпраха ми едни петна от бяла дрешка (на 95°), които не бях успяла да премахна преди това с други препарати. Сега съм се наточила да си взема и за цветно такива.

Супер,за белите дрехи на малката ми трябват предимно Peace
Взех и такъв омекотител :
Скрит текст:
много ми хареса аромата  Heart Eyes[/b]

# 322
  • Ланкър, планините Овнерог
Днес се намърдах в едно магазинче за паралелен внос и излезнах с ето този Даш
Скрит текст:

От "добрите" ли е, че вече съвсем се обърках кое да, кое не? Исках и препарат за махане на петна. Държа да е спрей. Жената от магазинчето ми препоръча английски Вениш. Бива ли го?

# 323
Аз тези дни преоткрих течните прахове  Crazy Не знам какво не ми хареса миналото лято и се отказах да пера с тях. Беше ми останало в бутилката от един Персил и тези дни прах с него, че ми се до свидя да го хвърлям  Blush То пък взе, че ми хареса . Не ми се дават много пари, че току виж пак нещо не ми прещрака , затова се присъединявам съм това питане
А тази седмица имаше промоция на теаи гелове в Кауфланд:
http://www.woolite.com/img/packs.png
Полски са.
Някой да си е взимал? Да е пробвал? Мнения?

# 324
  • Варна
Бесен съм  #Cussing out Гелът за 70 пранета на Ариел излезе същата помия, както при случая с " Пикадили ", и дори петна от нормално носене не изпра, но в ЦБА-кв.Чайка, във Варна, се държаха с мен като с просяк и управителят дори не поиска да ме види...Звънях на всякакви телефони, никой не вдига - във Варна, в Дебелец, Национален телефон на клиента...Егати жалката, измекярска и търгашка верига...В " Пикадили " върнаха парите, придружени с хиляди извинения...Черен списък за тия измекяри!!! Жалко, смятах да си взема английските таблетки на Ариел оттам, щом са тъй добри.А френският Ариел за бяло с Актилифт струва ли си? 45 пранета за 27 лв ? Май на тая цена мога да си купя и по-добро от БОРН, например Мегаперли...

http://imageshack.us/f/195/dsc0102af.jpg/

http://img189.imageshack.us/img189/4615/dsc0103js.jpg

# 325
  • софия
Най-накрая купих Изи. И омекотител. В момента се върти хавлията ми (никога повече бяла хавлия ooooh!). Нямам търпение да видя резултата.

# 326
В предишната тема писах за Изи.Купих си го и съм много доволна.От омекотителя ползвах на Изи с рози.Много е хубав наситен, и икономичен.Половин капачка слагах на едно пране от 5 кг.Пак ще си купя.В момента имам веро на Изи с аромат на праскова.Също  са пуснали и при нас течен сапун,но  не съм си купувала.Днес видях,че има и за 3 пранета от 0.99 ст.Ползвах и бинго прах черния и белия с алое вера.Страшно ми допаднаха и изхпраха всички мазни петна от гащиризона на мъжа ми.В момента позвам  Савекс In Love за цветно.Също съм доволна.Но като ,че ли по се пени от Савекс с магнолия.Нямам средства да си купувам скъпи прахове,но и тия ми свършват много добра работа.Има много като мен ,които перат със същите прахове,но явно тук не смеят да пишат, а само четат.Да наистина,че ако разполагам и съм разполага със средства съм ползвала и Ариел, Персил и омекотители,но в момента това е положението.Ще се задоволя на тази криза и с български прах,но да ми е чисто прането .Да и ухае чудесно.Постоянно ме питат с какъв прах и омекотиел съм.Със Савекс и червено Бинго омекотител.Ухае цялата ми къща ,когато го събера прането.Впрочем преди години ползвах Малиция -омекотител.После го развалиха.Сега явно пак са  го пооправили,защото виждам,че има доволни.Като си взема заплатата мисля да си купя от синята Малиция.

# 327
  • софия
В магазинчето, от което купих праха имаше и 2 вида препарат за фаянс, тоалетна и вани (купих и това), течен сапун, течност против петна, препарат за съдове, за миялна. Аз купих омекотител "Морски бриз". Другият не е моя аромат.

# 328
За фаянс много  искам,но незнам хубав ли е?!Да има препарат Изи за петна и още др.но чакам отзиви!А за  Морския бриз се колебаях,но  ще си купя и него.А днес в магазина си купих сапун за петна -български малък е и е 0.25 ст. Имам и от немския. Ползвах българския в/у блузата ми домашната имаше мазно петно от олио.Изпра го перфектно.Сапуна се казва "Сона"

# 329
stedra, аз писах ли ти нещо за течния Ариел?

Джижи, никой не е бил разпънат на кръст от нас, защото пере с по-евтин прах. Аз единствено хуля Бонукс, но то си нещо между мен и Бонукс. Дори сме хвалили и прехвалвали Савекс премиум, Бинго, Изи и т.н. Важното е като потребител да си доволна, пък оттам-натататък кой каквото ще да мисли. Дали по финансови причини, или защото не виждат смисъл да купуват по-скъпи марки (нямат силно замърсени дрехи, например), огромно количество хора перат с тях. На запад също има бюджетни марки и там също много народ ги ползва. Няма нищо лошо щом човек е доволен.

Аз, впрочем, също ползвам и евтини прахове. Ето, например, взех си два аромата Lex 2 в 1 всеки по 4.99 лв. Ето го единия, а другият е с аромат, наречен Spring Garden. Старите разновидности Lex са спрени и това са нови продукти, които можете да видите тук. Скоро ще ги пробвам и ще пиша как са. Засега мога да кажа, че вече не съдържат фосфати, по-компактни са и ухаят много приятно и през плика. Много ми хареса и варианта за цветно Rose & Ylang-Ylang (роза и иланг-иланг), но не ми се рискува, че държа на цветните си дрехи. Същите 4 разновидности ги има и в течен вариант.

Последна редакция: сб, 16 фев 2013, 23:37 от Guess Who

Общи условия

Активация на акаунт