Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 11

• 78 753
  • 770
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Мирише на рози, доколкото си спомням. В началото ми се стори и на мен неприятна миризмата му, но се свиква. Омекотява обаче, за разлика от доста други омекотители, които само ароматизират. Все пак си оставам фен на класическия дезинфектант, който ползвам непрекъснато.

# 421
Момичета,
Благодаря Ви много за отделеното време и за съпричастността към решаването на проблема с мръсните дрехи на моя работещ мъж Laughing
Сега остава да реша какъв прах да похабявам Формил ли,Савекс ли,а това Изи в Димитровград не са го и чували,имаме много прахообразни от Турция, но с тях нямам опит.
Щях да ти препоръчам Изи,но като не можеш да го намериш...на моя мъж работните дрехи само с него пера,слагам повечко

# 422
Днес си купих това Омо http://www.artista13.com/prah-za-prane/38-omo-color-2-656-kg.html, въпреки, че е вече при свършен факт да ми кажете справя ли се с нормално замърсени цветни дрехи и остава ли аромат след сушилня?

# 423
  • гр.София
Днес си купих това Омо http://www.artista13.com/prah-za-prane/38-omo-color-2-656-kg.html, въпреки, че е вече при свършен факт да ми кажете справя ли се с нормално замърсени цветни дрехи и остава ли аромат след сушилня?

"ОМО" - то е супер.Изпира  и мирише перфектно, но на мен лично след никой прах не ми остава аромат, когато ползвам сушилня (винаги се налага да слагам кърпички).

# 424
ОМО пере много добре, но имам неприятното впечатление, че оставя бели следи по по-тъмните дрехи. Ще видиш как е при теб, защото може и да зависи от самата пералня. За аромата след сушилня не мога да кажа, защото нямам сушилня, но пък за аромат си има омекотители.

# 425
pavlinka 8 аз също със Изи-прах за цветно премахнах мазните петна на мъжът ми.Има Изи с цветни перли  някой да го е ползвал?

# 426
Като чета тази тема и веднага ми се иска да припна и да пусна една пералня  Grinning
Взех си Лекс течен за цветно . Прави ми впечатление , че по-трудно се отмива и май не пере много Петна от лютеница и разни други от храни от детската на малката така си и останаха. После ги търках и със домашен сапун , но и това не помогна . Мисля ,че тайд се справяше по-добре .

# 427
  • Ланкър, планините Овнерог
Аз пък съм с друго впечатление от сушенето в сушилня. Зимата не ползвам никакви омекотители, защото от сушилнята излизат меки и мирише на препарата за пране.

# 428
  • гр.София
Може би зависи от машината.Моята е към пералнята.Дрехите излизат страхотно меки, но ароматът от препарата го няма.

# 429
  • Варна
Здравейте! Тази оферта за 8 броя изглежда примамливо.Дали си струва, какво бихте казали, и дали става за цветно ? Може да си ги поделя с приятели.

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3210565761 … de#ht_1762wt_1139

# 430
Това май е някаква играчка. newsm78

# 431
 Благодаря Ви за отговорите момичета Точка73 и Guess Who, като се прибера в Бургас веднага ще пусна една пералня с цветни дрехи и после сушилня и ще докладвам за резултата. Само да вметна,че от Омо-то за бяло пране ми остава невероятен аромат след сушилня, въпреки,че сложих и омекотител Ленор синия 7х, аромата на Омо-то надделя.

# 432
Днес си купих този  Ариел 4,7 л 24 лв:

Guess, може ли малко помощ, за производителя и датата на производство или срока Simple Smile
Няма етикет за български вносител, донесоха ми го от някакъв  склад Simple Smile

# 433
Може ли да ми кажете мнението си за течен препарат да черни дрехи Роса. В опаковка по 1,5литра е за 25 пранета.Ако някой е ползвал да сподели.Притеснява ме дали наистина ще предпазва черните дрехи от избеляване.

# 434
Здравейте,отдавна не съм писала,но сега искам да ви попитам за мнението ви за праховте на SANO,някой полва ли ги?За бебешкия знам ,че е добър,а другите?  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт