Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 11

• 78 784
  • 770
  •   1
Отговори
# 585
Момичета , да поискам мнение пак , вчера малката падна и със зъбите си при падането е разранила устните си и цялата й пижамка е в кръв,как може да се изпере това?  newsm78

Тайд дали ще се справи ?

# 586
  • Стара Загора
Момичета , да поискам мнение пак , вчера малката падна и със зъбите си при падането е разранила устните си и цялата й пижамка е в кръв,как може да се изпере това?  newsm78

Тайд дали ще се справи ?

Ако имаш някакъв препарат против петна - напръскай пижамката и след като постои малко - изпери. Ако нямаш препарат п/в петна, може да я накиснеш за малко със студена вода, изплакваш и переш. Повечето прахове за бяло ( ако пижамата е светла ) се справят с петна от кръв. Ако кръвта е много, сложи и някаква добавка за петна ( таблетки или на прах ) към праха, ако нямаш такава - сложи доза за силно замърсено.

# 587
Благодаря,имам препарат за петна ,ще я напръскам и после ще пусна с Тайд

# 588
Кръв се пере без остатък на 40 градуса, нормална продължителност на програмата и всеки що-годе нормален прах за пране.

# 589
Мерси , изпрах я ,няма следи  Peace

# 590
Най лесно е с Вениш, този препарат го използвам само за премахване на кървави петна. Веднага след поставяне директно върху петното се образува една светла пяна и след пране петното го няма. Разбирам, че дрешката вече е изпрана, но аз все пак да споделя Simple Smile

# 591
Честит празник,мили дами!

# 592
дайте мнения за прах "SUNIL",моля ви!!!

# 593
дайте мнения за прах "SUNIL",моля ви!!!

прах Sunil, ако е от Германия е по-слабия вариант на Coral, т.е. среден клас прах. Доколкото разбрах вече не се произвежда от Unilever,  а е даден на друг производител. Аз съм ползвала таблетки за цветно и течен. Ако нямаш силни замърсявания ще си доволна. Като цена трябва да е по-евтин от Ариел, Персил и другите по-големи марки. Дано съм помогнала Hug

# 594
благодаря,от Германия е,значи няма да го вземам,мирише уникално обаче,моя позната го ползва,но тя няма замърсени и лекьосани дрехи,каквито на мен ми се налага да пера Simple SmileА ти с койот видовете  Корал го сравняваш?

# 595
Имам нужда от съвет....Искам да си почистя пералнята....какъв препарат да си купя,и от къде...
Благодаря ви:)
ХУбав празник,дами!  bouquet

# 596
благодаря,от Германия е,значи няма да го вземам,мирише уникално обаче,моя позната го ползва,но тя няма замърсени и лекьосани дрехи,каквито на мен ми се налага да пера Simple SmileА ти с койот видовете  Корал го сравняваш?

аз съм прала с течен Sunil за цветно и сравнявам с течен Coral за цветно, синия. Знам, че има и прах Coral, но не съм го ползвала. Не съм прала и с прах Sunil, само на таблетки, но то е същото. Според мен може да се сравнява с Weisser Riese, Burti и Spee от немските

# 597
Имам нужда от съвет....Искам да си почистя пералнята....какъв препарат да си купя,и от къде...
Благодаря ви:)
ХУбав празник,дами!  bouquet

ако имаш ДМ наблизо има течен препарат Денк Мит за почистване на перални. В Карфур също има избор на подобни. Гес ми препоръча да се ползват течни, защото повечето прахообразни са само против варовик.

# 598
А Coral на прах / от Германия / струва ли си да се вземе? В смисъл- лайт дюти ли се води или хеви дюти ? Т.е. Дали е като Персил-силен или за по-слабо замърсени дрехи ? За колор говоря.

# 599
А Coral на прах / от Германия / струва ли си да се вземе? В смисъл- лайт дюти ли се води или хеви дюти ? Т.е. Дали е като Персил-силен или за по-слабо замърсени дрехи ? За колор говоря.

мисля, че е като течния Coral, лайт дюти http://www.coral.de/CoralProdukte/Optimal-Color/Pulver

Общи условия

Активация на акаунт