Отговори
# 360
Здравейте, реших и аз да се запиша. След 3 прегледа при д-р Стаменов вече имам дата за тест за проходимост на тръбите, а след това консултация. Ако всичко е наред знаете ли след колко време може да си запишем час за Инсеминация?

# 361
  • Живее на Луната
Предполагам, че още на следващия цикъл. Успех  Hug

# 362
Има ли подписани договори и започнаха ли вече стимулация и всичко останало по фонда?
Ще може ли пак да се провеждат стимулациите в филиал на Надежда в провинцията,  пък пункцията и трансфера в Надежда -София?

# 363
запис и от мен:)

# 364
  • Живее на Луната
Момичета, имате ли идея до колко часа работи лабораторията за взимане на кръв за изследвания, понеже ми преместиха часа за обяд, а преди това трябва да пусна изследвания.  newsm78

# 365
  • София
До обяд със сигурност работи, че май и до към 18 ч.

# 366
  • Живее на Луната
Благодаря ти Zazzy  Hug

И още едно питане имам, трябва ли да изчакам резултатите и аз да ги занеса на лекарката или те й ги дават по-късно. Питам, защото на база на тях трябва да се определи кога е пункцията. Още не съм на ясно как се процедира в клиниката, тъй като съм от скоро.

# 367
Bell@, резултатите излизат след 2 часа. Така, че ако часа ти е в 12,00 ч ще е добре да пуснеш изследванията към 10,00 ч. Така когато ти дойде редът направо ще коментирате резултата и ще ти кажат кога ще ти бъде пункцията. А все още нямам представа как са организирани нещата по предаването на резултатите в новата клиника, ти сама ли отиваш да ги вземеш или лекаря ги гледа в компютъра си. Попитай в лабораторията, те ще ти кажат. Успех.

# 368
  • Живее на Луната
Благодаря ти @viktoriqna@, така ще направя   bouquet

# 369
Благодаря ти Zazzy  Hug

И още едно питане имам, трябва ли да изчакам резултатите и аз да ги занеса на лекарката или те й ги дават по-късно. Питам, защото на база на тях трябва да се определи кога е пункцията. Още не съм на ясно как се процедира в клиниката, тъй като съм от скоро.

Аз имах подобно питане преди няколко дни.  Simple Smile Давам съвсем прясно инфо: изследванията се правят в лабораторията, след което лаборантите имат грижата да съобщят резултатите на докторите. Те пишат назначения в досието, което отива при сестрите и последните ти казват какво и кога.

Онзи ден пуснах хормони сутринта. След обяда в 15.30 минах през сестрите в първия кабинет и те ми съобщиха, че док е разпоредил еди-какво-си и кога ще е пункцията.

# 370
  • София
Има ли подписани договори и започнаха ли вече стимулация и всичко останало по фонда?
Ще може ли пак да се провеждат стимулациите в филиал на Надежда в провинцията,  пък пункцията и трансфера в Надежда -София?
Вчера бях на преглед и Стаменов ми каза, че още не са подписани и фонда не отпуска пари  #Cussing out
Едно нещо работеше като хората и него го омазаха тотално с това преместване към НЗОК!!!

# 371
  • Живее на Луната
Sophia*, моя предлед като е в 12, аз трябва да се връщам после да питам сестрите ли?  newsm78 Малко криво става така...

# 372
  • София
Sophia*, моя предлед като е в 12, аз трябва да се връщам после да питам сестрите ли?  newsm78 Малко криво става така...
Bell, каквото и да са ти назначили- ще трябва да минеш през манипулационната за инжекция(ако си в стимулация или на ЕЦ).
Аз процедирам по следния начин: минавам преглед, след това през лабораторията.
След работа към 17.30-18ч. отивам за резултатите през манипулационната и те ми бият каквото трябва или ми го дават за вкъщи.

# 373
  • Живее на Луната
ivankaka аз първо трябва да пусна хормоните и след това да ида на преглед, който е определен за 12 часа, така че мисля да ида към 10 и да изчакам до 12 да станат готови и с тях да отида на прегледа. Извинявайте че ви занимавам с мойте въпроси, надявам се да не съм досадила много. Благодаря на всички  Hug

# 374
ivankaka аз първо трябва да пусна хормоните и след това да ида на преглед, който е определен за 12 часа, така че мисля да ида към 10 и да изчакам до 12 да станат готови и с тях да отида на прегледа. Извинявайте че ви занимавам с мойте въпроси, надявам се да не съм досадила много. Благодаря на всички  Hug

Всъщност така е най-добре. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт