Отговори
# 375
  • София
не е нужно да са готови хормоните за прегледа, те така или иначе по обед преглеждат досиетата и назначават какво ще се прави.
най-пестеливо откъм време е това, което е предложила ivankaka, спестява се много чакане.

# 376
  • София
не е нужно да са готови хормоните за прегледа, те така или иначе по обед преглеждат досиетата и назначават какво ще се прави.
и аз това щях да кажа. И без това за прегнила пак ще трябва да минеш през манипулационната.
Но пробвай както ти е по-удобно. За мен най-удобния вариант е това, което съм написала, за да не се налага да вися цял ден в клиниката.

# 377
  • Живее на Луната
най-пестеливо откъм време е това, което е предложила ivankaka, спестява се много чакане.

Така е в случай, че клиниката ти е на близо. Аз обаче съм на другия край на София и предпочитам да чакам 2 часа, но да свърша всичко с едно ходене. За това търся най-удобния за мен вариант.  Peace Ако е само за един Прегнил имам къде да отида на близо. Благодаря момичета  Hug

# 378
  • София
Дано да минеш само с 2 часа чакане Wink Wink

# 379
  • София
мда, не ми се е случвало  Mr. Green
и аз съм в другия край, опитно съм установила, но всеки си преценява как му е най-удобно.

# 380
  • София
мда, не ми се е случвало  Mr. Green
щото и на мене Laughing Laughing

# 381
  • пловдив
момичета знае ли някой дали удължават заповедта от фонда ако не го ползваш за 6 месеца   bouquet

# 382
Заповедта вече важи 1 година

# 383
Bell@, аз май те подведох  newsm78. Понеже става въпрос за разглеждането на досието да кажа, че това не става преди 13,30 ч  ooooh!. Така, че ако искаш да прекараш най-малко време отиди в клиниката 15-20 мин преди прегледа, пусни хормоните, мини на прегледа и чакай досието си. В него ще пише дали имаш доза стимулиращо лекарство или Прегнил за вечерта. Вземи си го щом има къде да ти го сложат. Така ще прекараш най-малко време в клиниката с едно ходене.

# 384
Аз правих биопсия в неделя. Д-р Персенска ми каза да пиша SMS в сряда за резултати. Вчера писах и ми върна отговор не са готови. Днес се чудя дали да пиша отново или да изчакам?

# 385
Дами, а защо резултатите от биопсия се оповестяват чрез смс? не може ли да си запишем час и да ни кажат какви са?
кога разбираш какво ще се прави в следващия цикъл?

# 386
  • пловдив
Заповедта вече важи 1 година
но нали на заповедта пише 6 месеца  Cry

# 387
  • София
можеш и час да запишеш, но ако си от Варна да пътуваш 2 дни за 3 приказки е малко безсмислено.

# 388
можеш и час да запишеш, но ако си от Варна да пътуваш 2 дни за 3 приказки е малко безсмислено.
еее, много ясно Simple Smile
но ако си в Сф, защо да се чудиш какво става Wink

# 389
  • Живее на Луната
Привет, минах даже по-рано от колкото трябваше! Всички в клиниката са страшно любезни и отзивчиви, а атмосферата е толкова приятна, че чакането не се усеща. Между другото вече може да се плаща и с карта! Хубав св. Валентин момичета, важното е да се обичаме, пък другото някак си ще го нагласим  Wink

Общи условия

Активация на акаунт