Отговори
# 390
Момичета искам да ви попитам, след положителен тест обаждате ли се на доки или просто си записвате час за преглед. Аз съм при др. Стаменов и ми е супер неудобно да го притеснявам по телефона. Записах час за 1 март, но имам естрофем 2х1 на ден и не знам до кога да го пия така. newsm78

# 391
  • София
Може да се обадиш, може и да не се обадиш, но определено за предпочитане е да се обадиш, много се радват на такива обаждания.
Пиеш си лекарствата до прегледа , тогава ще ти кажат какво и кога да спираш.
1 март е далече, мен ме викнаха след 1 седмица на преглед   Rolling Eyes

# 392
Момичета искам да ви попитам, след положителен тест обаждате ли се на доки или просто си записвате час за преглед. Аз съм при др. Стаменов и ми е супер неудобно да го притеснявам по телефона. Записах час за 1 март, но имам естрофем 2х1 на ден и не знам до кога да го пия така. newsm78
Естрофема се пие до като видят пулса и се спира . Н апървия преглед като гледат за точица ще ти обяснят ..
Звънни му , според мен да му кажеш за + теста . Това е хубава новина  Peace
Честито , стискам палци да е лека и успешна до края  Hug

# 393
Благодаря ви момичета   bouquet май ще звънна

# 394
Преди малко д-р Персенска ми прати ес ем ес, че биопсията е добре, но нищо не ми каза как ще продължим. При последния ми преглед, когато беше и самата биопсия ми каза, че ще ми се обади за резултата и да ми каже какво да правя. Аз по принцип съм за ЗЕТ, имам 6 замразени ембриона, но не знам дали да запиша час и за кой ден  от цикъла.

# 395
Момичета, някоя от вас знае ли каква е цената на микробиология на влагалищен секрет в новата клиника?

# 396

по-добре да се обадиш. Когато моя тест беше положителен направо отидох, не успях да се вида със д-р Стаменов, но д-р Шефкетова веднага ми спря лекарствата, които пиех и ми изписа други.

# 397
  • Sofia
Vili08, върни й смс и я питай, вместо да се чудиш. Или си запиши час за дните преди да ти дойде, за да знаеш от началото на цикъла какво да пиеш. Аз винаги почвам от втори ден естрофем преди ЗЕТ, ама всичко все пак е индивидуално, понякога и от предния цикъл се приемат медикаменти.

# 398
Момичета, някоя от вас знае ли каква е цената на микробиология на влагалищен секрет в новата клиника?

Миналия месец пуснах микробиология - написаха ми 30 лв. на картончето, толкова и платих. Успех!

# 399
Има ли подписани договори и започнаха ли вече стимулация и всичко останало по фонда?
Ще може ли пак да се провеждат стимулациите в филиал на Надежда в провинцията,  пък пункцията и трансфера в Надежда -София?
Вчера бях на преглед и Стаменов ми каза, че още не са подписани и фонда не отпуска пари  #Cussing out
Едно нещо работеше като хората и него го омазаха тотално с това преместване към НЗОК!!!
                                                                                                                                                             Аз си взех заповедта и им я отнесох д-р Персенска каза че почваме говоря за вчера 14.02

# 400
  • София
Чудя се newsm78 ако се прави ИКСИ на ЕЦ и се събират два-три цикъла и се връщат на веднъж,какво се случва с мъжката част,всеки път ли и той дава материал(ние ще ползваме и ИМСИ) и ще му се обработват бойците или ще му вземат на веднъж и после ще си го ползват на части newsm78

# 401
При нас на 2 поредни ЕЦ всеки път мъжката част е давала материал,но мисля, че има опция да замразите и да използвате замразения.

# 402
  • София
Чудя се newsm78 ако се прави ИКСИ на ЕЦ и се събират два-три цикъла и се връщат на веднъж,какво се случва с мъжката част,всеки път ли и той дава материал(ние ще ползваме и ИМСИ) и ще му се обработват бойците или ще му вземат на веднъж и после ще си го ползват на части newsm78
Има опция за замразяване, но мисля, че при проблеми с мъжкия фактор предпочитат всеки път да се дава пресен материал.
Все пак докторите ще кажат.

# 403
  • София
Джул, и при мен всеки ЕЦ мъжа даваше материал, но съм говорила с други пациентки (докато чакаме), че ползват замразен, ама сигурно зависи дали има МФ

# 404
Има опция за замразяване, но мисля, че при проблеми с мъжкия фактор предпочитат всеки път да се дава пресен материал.
Все пак докторите ще кажат.

И при нас е подобен случаят. Вчера говорих с ембриолозите и те казаха, че по-добре е да се оплождат Я с пресен материал.

Общи условия

Активация на акаунт